قطع و وصلی زیاد در SGB … من امروز اولین روز بود پای چارت SGB بودم و نمیدونم بخاطر حرف از اتصال نت امروز انقدر قطع و وصلی داشت یا هفته پیشم همین بوده … هر چند امروز تعطیلات بانکی بود و من اصرار به معامله نداشتم … هم دیدم نوسان بشدت پایینه هم گاهاا تا 15 ثانیه قطعی در کندل که واسه فست اسکلپ اصلا مناسب نیست و رها کردم ….
تریدینگ ویو هم که قطع و ….
امیدوارم فردا این قطع و وصلیا نباشه واقعا سمه واسه فست اسکلپ
منم کار میکنم ولی اصلا واسه من قطعی نداشت
من رو داوجونزم .. شاید نت منطقه من بد بوده . ممنون که گفتین
بالای 5 باز توی 15 دیقه قطعی داشت تو حرکت کندل از 7 ثانیه تا 15
ببخشید من دیردوز از sgbیه چالش 10 کا گرفتم اما با ویندوز نتونستم به حسابم تومتا 5 متصل بشم میگن اول باید با فیلتر شکن وصل بشم شمام مشکل داشتین؟
سلام
در پراپ فرم SGB باید حتما از متاتریدر خود اس جی بی استفاده کرد یا میشه از متاتریدر سایر بروکر ها استفاده کرد و در اون لاگین کرد؟
ممنون میشم تجربیات خودتون را به اشتراک بگذارید
روزهای اول برای من قطعی داشت و باز کردن اردر با کمی تاخییر انجام میشد اما الان برطرف شده این مورد
من با مبین نت وصل میشم.
سلام خود شرکت میگه مشکلی با متا شرکتهای دیگه نداره اما من 2 روزه چالش گرفتم وتا الان نتونستم به حسابم لاگین بشم پشتیبانی هم میگه باید با فیلتر شکن لاگین بشی من صرفا بخاطر مشکل فیلتر شکن و امکان لاگین با نت ملی چالش گرفتم و الان گیر افتاده ام وجواب درستی هم نمیدن .تیکت هم هر 7 ساعت میتونی بزنی!!
منم اولین بار همین مشکل رو داشتم … هم این پراپ هم یه بروکر دیگه
از متاتریدر داخل سایت خودشون استفاده کردم مشکل حل شد
من روی نزدک امروز چارت سرمایه گذار برتر رو قبل از ظهر حدود ۱۱:۳۰ یک ربع میدیدم هیچ قطع و وصلی نبود ظهار هم چارت نزدکش رو از ۱۶:۳۰ تا تقریبا ۱۸:۳۰ پیش چشمم داشتم معامله هم گرفتم در این فاصله و هیچ قطع و وصلی ندیدم.
پس بخاطر نتم بوده … اینم شانس من
هر چند حجم نداشت بازار امروز
فست اسکلپ در SGB ؟؟!!! اونم با این اسپرد وحشتناک و اسلیپیج داغون؟؟
مگه میشه…؟؟ مگه داریم ؟!
نه روی نت ملی به راحتی برا یمن وضل شده از همون روز اولی که اومدن رو نت ملی وصلم
بله روی داوجونز …. نرماله اصلا غیرعادی نیست
نت رو تغییر بده شاید درست بشه
موضوع اسلیپیج تقریبا همه گیر هستش انگاری ما هم که تایم بالاتر کار میکنیم برامون اتفاق میوفته توی معاملات البته روی استاپ ها بیشتر رو تی پی اگر اتفاق بیوفته شدتش کمتره