مشکل برداشت از بروکر npe

یک هفته اس از بروکر npe market برداشت زدم ولی پرداخت نمیکنه . آقای م.د این بروکر و معرفی کرده بود و حتی پراپ این شرکت هم توسط این آقا معرفی شد که پارسال جمع کرد . کلی آدم هم رفت تو این شرکت حساب پراپ باز کرد به اعتبار این آقا .

کسی تجربه داره از این بروکر؟

داداش وقتی مجموعه ای میاد پول مردم رو میخوره میره،این همه ازن پسره میاد فقط حرف میزنه به شرف نداشته ام قسم من پول کسی نمیخورم و جور میکنم و میدم و فلان، بعد مث آب خوردن، کلاه میزاره سر همه

بعد ی مدت قطعی میاد بدون هیچ جوابی، پراپش رو میکنه بروکر

خب معلومه اینا میخان پول مردم رو بخورن

سوال اینجاست ک چرا وقتی میدونید اینجور بودن ،باز هم میرید پول واریز میکنید برا این جور شرکتا؟

از ماست ک برماست

من پراپم پاس کردم ،پیام گذاشتن اتمام فعالیت ها و بعد گفتن قراره یه سرمایه گذار و اینا بیاد و ادغام بشه

که قشنگ میدونست جنگ میشه و فقط پیچوند، بعدش هم اومده بروکر زده و هیچی ب هیچی، این همه پول مردم حساب مردم رو خورد رفت ح رو م زاده

بعد جالبیش اینجاست ک سایت بروکر جدیدش هم هیچ گونه ارتباط با پشتیبانی نداره ک مردم نریزن سرشون واسه پول پراپ ها، چجوری پول میدید واقعا به اینا به این راحتی؟

من چند باری برداشت زدم ازش . ولی این دفه نمی‌دونم چرا اذیت میکنه . پشتیبانی تلگرامش جواب میده .امروز گفت بزودی حل میشه.

آیدی پشتیبانی تلگرامش میتونی بزاری، ماهم بریم ببینیم پول ما چی شد

Npemarket_support

تازه حساب باز کردی؟

نه حساب پراپ داشتم، هم پاس شد و جمع کردم در رفتن برا اون

کلا همه شرکت های اسکم پراپ های کلاهبردار، از همون اول که کلاهبردار نیستن ک، اول خوب طعمه پهن میکنن دون میریزن ،بعد کلاهبرداری میکنن نه از همون اول ک

همه پراپ هایی هم ک اسکم شدن همه شون پرداخت سود داشتن

سلام وقت بخیر ان پی ای پول شمارو داد ؟

منم گول (م د ) رو خوردم اومدم کپی ترید پولم گیر کرده

باید چکار کنم؟؟