به درخواست خیلی از بچه ها که دیدم خیلی نیاز دارن الان توی این وضعیت بی اینترنتی که نمیشه ترید کرد بهترین فرصت برای بکتست کردن یه کانال توی روبیکا زدم به اسم @soft4fx داخلش براتون فایل مود شده این اکسپرت به همراه اموزشش گذاشتم و دیتا های داوجونز و یورو طلا گذاشتم کاری که از دستم برمیاد امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
خدا برات خوبی بخواد. پر سود باشی. واقعا لطف بزرگی کردی.
فداتشم عزیز ارادت
دوستانی که فقط می خوان وصل بشن به بازار > بهترین و راحت ترین گزینه الان آلپری هست که زودتر از بقیه بروکر ها ، به نت ملی وصل شد {سرور داخلی خرید و بهش متصل شد}
توصیه یک > توش معامله نکنید : برای دمو ازش استفاده کنید که بازار رو داشته باشید
توصیه دو > از اکسپرت فوق العاده soft4fx استفاده کنید برای بک تست گرفتن
توصیه سه > بهترین موقع برای دانلود هیستوری history هر چارتی در بازار {با متاتریدر آلپری} روزهایی هست که بازار تعطیله {سرور خلوت و پرسرعته مثل بنز دانلود می کنه>انگار به آپارات وصلی}
پینوشت 1 : اکسپرت soft4fx برای متاتریدر4 و 5 توی کانال روبیکا به این آیدی : soft4fx قرار داده شده - آموزش استفاده و کار با اکسپرت هم داخل کانال قرار داده شده{دست داش احسان گل درست}
پینوشت 2 : دانلود متاتریدر4 آلپری بصورت پروتابل protable {یعنی بدون نیاز به نصب} : وارد این کانال در روبیکا بشید Alpari-portable
نکته کلیدی : اگر خواستید متاتریدر4 بروکر دیگه ای که با نت ملی وصل شده رو روی سیستم تون داشته باشید > بجای اینکه دوباره بدبختی نصب متاتریدرش رو بکشید > به کسی که الان روی سیستم ش نصب ش کرده بگید بره به محل نصب متاتریدر4{همون بروکر} ، و بهش بگید فولدر config رو براتون به یه فایل فشرده تبدیل کنه و براتون بفرسته{یا روی سایت آپلود کنه} نیم مگابایت هم نیست
داخل این فولدر سرورهای متاتریدر همون بروکر هست > وقتی محتویات این فولدر رو داخل فولدر config هر متاتریدر4 ی توی ویندوزتون بریزید > سرورهاش رو توی لیست سرورها {توی قسمت ی که می خواید حساب جدید بسازید یا وارد کنید open an account} براتون میاره
اگر این کار رو کردید و باز سرور بروکر جدید به لیست سرورها اضافه نشد > یه راه حل ساده داره > فولدر متاتریدر ی که قبلا روی چارت داشتید رو به یه جای دیگه کپی کنید {کات نه > کپی کنید} و قبل از اینکه تو جای جدید متاتریدر رو باز کنید فایل config بروکر جدید رو داخل همون فولدر config کپی کنید و بعد متاتریدر رو باز کنید این بار قطعا لیست سرور جدید رو براتون میاره
این کار تست شده : اسکرینش رو براتون می گذارم
اگه فقط وصل شدنه گزینه زیاده . برا معامله نه بروکر درست حسابی هست الان نه پراپ . اعصابم خرد شده واقعا😔
من نمیتونم میشه کمکم کنی
سلام آقا پارسا
دمت گرم
فقط من کلا 4 تا جفت ارز دارم .
تایم فریم هم فقط H1 و H4 .
مابقی جفت ارزها و تایم فریم رو باید کار کنم تا بیاد ؟؟
تو همین تاپیک ، کامنت گذاشتم {چند کامنت برو بالا} راه حل کامله کامل نوشتم
برای اینکه هر جفت ارز و هر تایم فریم ی رو دانلود کنی {هیستوری} > طبق متن > متاتریدر آلپری رو دانلود کن - سرورهاش سرعت ش نسبتا خوبه و داخلیه و با نت ملی وصله
برای دانلود هیستوری ، بگذار شنبه یک شنبه که بازار بسته ست و سرورهاش خلوته > اون موقع برو برای دانلود {هرجفت ارز هر تایم فریمی}
کامنتی که من رو ریپلای کردی ، اکسپرت دمو {محدود} بوده که فرستادم
توی کامنتی قبلی {کمی بالاتر} لینک گذاشتم که همین اکسپرت بصورت کرک شده گذاشته شده-تمام محدودیت هاش بازه و راحت می تونی ازش استفاده کنی
آقا پارسا من به روبیکا دسترسی ندارم . کانال بله یا ایتا نیست ؟؟
نمیشه فقط فایل اکسپرت رو قرار بدی ؟
حتما باید بروکر آلپاری باشه ؟
دوستان میشه روش بک تست گرفتن با soft4fx رو توضیح بدید؟؟
از نحوه نصب تا بکتست
برنامش جداست یا روی متا نصب میشه؟
@soft4fx
این کانال رو در روبیکا سرچ کنین
صفرتاصد توضیح دادن
به خودت کمی زحمت بده - برو بالاتر پیام ها رو بخون {توضیح داده شده}
هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد > به روبیکا دسترسی پیدا کن
هربروکری که بتونه شما رو با نت ملی به بازار وصل کنه ، اوکیه {برای فعال کردن این اکسپرت ، فقط کافیه متاتریدر یه لحظه وصل بشه به بازار و حسابت رو بشناسه>چه دمو چه ریل و بعد می تونی دیسکانکت کنی و بک تست بگیری}