سلام. برنامهنویسم و یک نرمافزار کمکمعاملهگر ساختم که چند سالی روش کار کردم. الان به مرحلهای رسیده که به چند نفر تستر واقعی نیاز دارم.
برنامه با اکثر بروکرها کار میکند — هر بروکری که متاتریدر داشته باشد، — و در کنارش صرافیهای کریپتوی داخلی و خارجی را هم پشتیبانی میکند.
قابلیتهای برنامه:
- اتصال به متاتریدر ۴ و ۵ با راهاندازی خودکار (نصب و تنظیم ترمینال با یک کلیک)
- کپیتریدینگ بین چند حساب با درصد ریسک جدا برای هر حساب — هم روی متاتریدر، هم روی صرافیهای کریپتو
- انواع سفارش پیشرفته: خروج پلهای، ریسکفری خودکار، تریلینگاستاپ، هج، سفارش ترکیبی، محاسبهی خودکار حجم از روی ریسک
- اتصال به صرافیهای کریپتو (بایننس، کوکوین، MEXC و…) و صرافیهای ایرانی (نوبیتکس، والکس، تبدیل) — اسپات و فیوچرز
- معاملهی طلا از طریق فرازگلد
- بکتست استراتژی با سه موتور (تستر متاتریدر، Backtrader، Freqtrade) روی دیتای فارکس و کریپتو + بهینهسازی پارامتر
- فوروارد تست زندهی اکسپرتهای MQL5 و اجرای باتهای Freqtrade
- موتور استراتژی فازی، دیتکتور پامپ/دامپ، اسکنر آربیتراژ بین صرافیها
- مدیریت ریسک روزانه (سبک پراپ) و مدیر پرتفوی
- سیگنالگیری از اندیکاتورهای TradingView و اجرای خودکار معامله
- چارت حرفهای داخلی، مبدل دیتای OHLC و ماشینحسابهای فارکس
- کنترل کامل از راه دور با پنل موبایل و ربات تلگرام
- سیگنالگیری خودکار از کانالهای تلگرام و اجرای معامله + تحلیل هوشمند کارنامهی کانالها با هوش مصنوعی
دنبال معاملهگرهایی هستم که فارکس یا کریپتو کار میکنند، ویندوز دارند و حاضرند در دورهی تست از برنامه استفاده کنند و ایراد و پیشنهادشان را بگویند. تست روی حساب دمو است؛ سرمایه لازم نیست و استفاده در دورهی تست رایگان است.
اگر علاقه داشتی پیام بده.
MTProxy-Features-FA.pdf (644.2 کیلوبایت)
فرم ثبت نام: ثبتنام تستر نسخهی آزمایشی MT Proxy