MT Proxy — پذیرش تستر نسخه‌ی آزمایشی

سلام. برنامه‌نویسم و یک نرم‌افزار کمک‌معامله‌گر ساختم که چند سالی روش کار کردم. الان به مرحله‌ای رسیده که به چند نفر تستر واقعی نیاز دارم.

برنامه با اکثر بروکرها کار می‌کند — هر بروکری که متاتریدر داشته باشد، — و در کنارش صرافی‌های کریپتوی داخلی و خارجی را هم پشتیبانی می‌کند.

قابلیت‌های برنامه:

• اتصال به متاتریدر ۴ و ۵ با راه‌اندازی خودکار (نصب و تنظیم ترمینال با یک کلیک)
  • کپی‌تریدینگ بین چند حساب با درصد ریسک جدا برای هر حساب — هم روی متاتریدر، هم روی صرافی‌های کریپتو
  • انواع سفارش پیشرفته: خروج پله‌ای، ریسک‌فری خودکار، تریلینگ‌استاپ، هج، سفارش ترکیبی، محاسبه‌ی خودکار حجم از روی ریسک
  • اتصال به صرافی‌های کریپتو (بایننس، کوکوین، MEXC و…) و صرافی‌های ایرانی (نوبیتکس، والکس، تبدیل) — اسپات و فیوچرز
  • معامله‌ی طلا از طریق فرازگلد
  • بک‌تست استراتژی با سه موتور (تستر متاتریدر، Backtrader، Freqtrade) روی دیتای فارکس و کریپتو + بهینه‌سازی پارامتر
  • فوروارد تست زنده‌ی اکسپرت‌های MQL5 و اجرای بات‌های Freqtrade
  • موتور استراتژی فازی، دیتکتور پامپ/دامپ، اسکنر آربیتراژ بین صرافی‌ها
  • مدیریت ریسک روزانه (سبک پراپ) و مدیر پرتفوی
  • سیگنال‌گیری از اندیکاتورهای TradingView و اجرای خودکار معامله
  • چارت حرفه‌ای داخلی، مبدل دیتای OHLC و ماشین‌حساب‌های فارکس
  • کنترل کامل از راه دور با پنل موبایل و ربات تلگرام
  • سیگنال‌گیری خودکار از کانال‌های تلگرام و اجرای معامله + تحلیل هوشمند کارنامه‌ی کانال‌ها با هوش مصنوعی

دنبال معامله‌گرهایی هستم که فارکس یا کریپتو کار می‌کنند، ویندوز دارند و حاضرند در دوره‌ی تست از برنامه استفاده کنند و ایراد و پیشنهادشان را بگویند. تست روی حساب دمو است؛ سرمایه لازم نیست و استفاده در دوره‌ی تست رایگان است.

اگر علاقه داشتی پیام بده.

MTProxy-Features-FA.pdf (644.2 کیلوبایت)

فرم ثبت نام: ثبت‌نام تستر نسخه‌ی آزمایشی MT Proxy

1 لایک کرده