درود دوستان وقتتون بخیر باشه نظرتون راجب دوره هاب از خان (همون یارو هندی) و اینکه دورش چطوریه و ارزش دیدن داره؟ اگه نه، بهترین دوره اسمارت مانی چیه؟لطفا اگه دوره ای میخواید معرفی کنید دوره ای باشه که خودتون دیده باشید و ب ی نتیجه قابل قبولی رسیده باشید که نظرتون برای بقیه دوستان هم مفید باشه. مرسی از نظرتون.
من یک دوره دیدم و کارم راه افتاد باهاش. دوره فوتون تریدینگ بود از مت.
پیشنهاد میکنم اگر هم خود دوره رو ندیدی بخش روانشناسیش رو ببین.
دوره برناخوبه اما سخت
مرسی دوست عزیز ممنون از نظرتون، جسارتا میشه بپرسم ینی چطوری کارتون راه افتاد؟ ینی به ی ستاپ رسیدید و مثلا نتیجه قابل قبولی داد؟
مرسی دوست عزیز ممنون از نظرتون، موفق و پیروز باشید
من کلاسیک کار کردم چند سال با دوره های پورصمدی و ال بروکس، بعدش به فکر این افتادم که یک ستاپ مکانیکال داشته باشم و شهودی ترید نکنم کلا (چون توی سبک های کلاسیک ناچارا شهود دخیله از نظر من).
این دوره ستاپ های مکانیکال تدریس میکنه که فراکتالی از تایم فریم های بالا تا تایم فریم های پائین (تریگر) تحلیل میکنی و بر اساس چک لیستت ورود میزنی.
برای من که دنبال اسکلپ اینها نبودم و هفتهای ۴ تا معامله میکنم چون کارمند هستم خیلی جواب داده و سودده شدم یک سالی میشه.
مرسی دوست عزیز، خیلی هم عالی، و اینکه اگه میشه لینک دانلود دوره و همینطور چیزای عمومی ستاپتون مثل rr چند هستش یا وین ریتش چقدر هستش رو هم اعلام کنید خیلی ممنون میشم دوست عزیز
فوتون عالیه .
یکی ازبهترینها تو ساختار هستش.
و همچنین روانشناسی و لبه معاملاتی و …
من خودم ict کارم در اصل . ولی از ذهنیت مکانیکال فوتون در مورد چاک و مارکت شیفت و سویینگ پولبک استفاده میکنم.
همه فکر میکنند chock همون mss هستش . ولی در ساختار پیشرفته چاک با مارکت شیفت فرق میکنه.
چاک میتونه منجر به مارکت شیفت بشه . و میتونه نشه ولی مارکت شیفت وقتی اتفاق میوقته که یک چاک و بعدش سویینگ پولبک داشته باشیم . و بهتر بگم وقتی اتفاق میوفته که اخرین سویینگ آخرین رالی با بدنه انگلف بشه .
![]()
خیلی ممنونم از نظرتون دوست عزیز، لطف میکنید از نتیجتون از دوره فوتون بگید؟ ایا نتیجه قابل قبولی گرفتید؟ ایا ستاپ سودده ای بعد دیدن دوره داشت و شما نتیجه قابل قبولی گرفتید؟ اگه جسارت نیست این رو جواب بدید با تشکر دوست عزیز
ببین نتیجه گرفتن از دوره مثل این میمونه که بگیم که با داشتم یک نقشه راه میشه به مقصد رسید یا نه ؟
جواب این سوال اینه :
اگه نقشه درست باشه عوامل دیگه تعیین میکنه که به مقصد برسیم یا نه ولی اگه نقشه غلط باشه قطعا نمیرسیم .
نتیجه گرفتن هم همینه در ترید .
حالا این نقشه درسته یا بهتر بگم نقشه فوتون برای رسیدن به مقصد نقشه درستی هستش ؟
بله همونطور که دوره خان هم اوکی هستش . ولی مثل تمام سبک های ترید که اکثرا فاقد مبحث زمان ترید و تاریخ های ممنوعه ترید هستند این نقشه هم ناقصه .
من تمام سبک هارو کار میکنم . از ftr rtm گرفته تا کلی ستاپ دیگه از مایکل و لیت و فوتون و اسمارت مانی ها تا سبک قوی فرکتال و والیوم پروفایل و دیتای لول 3 گرفته تا پرایس اکشن البروکس و پرایس کلاسیک ….
از هر کدوم ازم بپرسی بجز کلاسیک و rtm بقیه رو از 0 تا 100 رفع اشکال میکنم و معایب و مزایا رو میتونم بگم.
تسلطم تو rtm خلیلی پایین تره .
ولی ستاپ های اون هندیه کیه راجا بانک اگه اسمشو اشتباه نکنم هم کار میکنم.
تردیر های خیلی خوبی هم تو rtm دیدم خداییش.
ولی مبحث زمان و تاریخ های مومنتوم و دستکاری قیمت که پیش میاد هیچکدوم از این سبک ها بخودی خود جوابگو نیستند . اونیکه دانشش رو داره یا باید از چارت فرار کنه و یا اینکه روش تردیشو برای چند روز تغییر بده تا این مقاطع زمانی بگذره . مثل بازه 17 مارچ تا 25 مارچ . تو هیچ دیتای اقتصادی نمیتونی پیدا کنی که این تاریخ چی بوده .
مشکل همینه وینریت یک ستاپی که 70% احتمال موفقیت داره تو مقاطع به 20% و پایینتر میرسه.
وینریت یک ستاپ در جامعه تریدری ما به اشتباه محاسبه میشه.
مثال ساده تایم خبر سخنرانی پاول که قیمت دو طرفه میزنه وینریت معنی نداره .
یا مثلا بانک هالیدی وینریت معنی نداره .
ریوارد هم همینه. روزهای رنج ریوارد یک ستاپ کانتینیو میاد پایین ولی روزهای رالی ریوارد های بالا هم میشه گرفت .
پس هم ریوارد متغیره و هم وینریت
مگر اینکه علم و دانش تشخیص مومنتوم تایم ها و روزهای ممنوعه رو داشته باشی .
اکثر تریدر ها بحث زمان و روز ترید رو در مورد ستاپ رعایت نمیکنند .
وینریت یک ستاپ رو کلی در نظر میگیرند .
طرف نمیاد بگه مثلا وینریت ستاپ من در روز چهارشنبه ای که خبر اقتصادی نداریم و هفته دوم ماه هست که تاریخ انقضای قرارداد نداریم در نماد طلا در سشن نیویورک 30 دقیقه بعد از باز شدن سشن شیکاگو به شرطی که سشن اسیا و لندن باکس بوده باشه و رالی نباشه 70% احتمال موفقیت در گرفتن ریوارد 3 رو دارم .
کسانی که فوتون خوندن بیایم یه گروه بزنیم تبادل اطلاعات کنیم
بجز منیپولین ها .همه چیز در مارکت کرسی شعر است
فوتون و خان و اسمارت مانی و اردتی ام و ای سی تی . اندک محتوایه بدرد بخوری دارن
شما بگرد ببین منیپولیشنهای مارکتو پیدا کن .
ستاپAMD خیلی خوبه .دو حالت خیلی قدرتمند داره
مارکت با منیپولیشنجهت رو مشخص میکنه . با منیپولیشنپول های کلان وارد میشن .با منیپولیشن دوستان تریدر خورد خارج میشن . الگوریتممارکت منیپولیشنه .شما ۵سالمبری دوراتو بزنی و دوره ببینی اخر متوجه میشی منیپولیشنالگوریتمه
در نهایت توضیه میکنم از ستاپ بکشید بیرون
پلن ورود و خروج داشته باشید
دنبال تفسیر حرکت قیمت بر اساس منیپولیشن باشید .قیمت همیشه هدف داره و بدون هدف حرکت نمیکنه .(منیپولیشن های تایم بالا همیشه بدنبال منپولیت تریگر های تایم پایین هستند )
به این جمله دقت کنید و دنبالش باشید و تحقیق کنید
اردرفلو ما منیپولیشن تغییر میکنه
ساختار با منیپولیشن تغییر میکنه
و تمام بلاک هایی که کار میکنن حاصل منیپولیشن ان و بقیه بلاک ها هانت میشن
منیپولیشن نقدینگی رو تا لحظه اخر مصرف میکنه
منیپولیشن در تمام تایم فریم ها رخ میده .حتی در تایم فریم ثانیه ای
تمام سبکها میخان منیپولیشن رو بگن ولی با زبانی دیگه
و این توصیه دوستانه ایی بود .خدمت به شما
نقشه راه بشدت درست :منیپولیشن
خیلی هم عالی دوست عزیز ، مرسی از توضیح کاملی که دادید، البته من خودم RTM ذکر میکنم این تاپیک رو برای شخص دیگری زدم که سوالش رو جواب بدم ولی خب خیلی ممنونم از توضیحات کاملی که دادید موفق و پیروز باشید.، جسارتا ی سوال داشتم اینه که شما خودتون دوره خان رو دیدید؟ اخه ی جا توی متنتون اشاره کردید.
خیلی ممنون از نظرتون دوست عزیز موفق و پیروز باشید
دوست عزیز ستاپ جزوی از پلن هستش… اگه با وین ریت ثابت شده و ار ار ثابت باشه اونم مکتوب و تست گرفته شده بنظرم خیلی هم عالی هستش، بازم از توضیحتون ممنونم دوست عزیز موفق و پیروز باشید
بهترین روان شناسی رو بین دوره ها داره واقعا.از هر کتاب و دوره ای بخش روان شناسی این دوره کامل تر و مفید تره.
خیلی هم عالی دوست عزیز ممنون از اینکه تجربتون رو با ما به اشتراک گذاشتید، شما دوره فوتون رو دیدید؟ میشه اگه نتیجه ای گرفتید میشه با ما در حد چیزایی که بشه عمومی گفت به اشتراک بگذارید؟ مثلا اگه ستاپی یاد گرفتید که وین ریت و ار ار شو بگید و بگید از نتیجش راضی هستید یا نه، البته اگه جسارت نباشه و مایل باشید.
بهترین بخش دوره فوتون بخش استراکچر و روانشناسی اونه که خیلی خوب و واضح توضیح میده.ستاپ خاصی هم نداره
ستاپ در روند نزولی
وارد شدن قیمت به ناحیه گران فروشی(بالای پنجاه درصد)ورود به آرایه های قیمت و choch یا همون qm یا همون mss یا هرچی در تایم پایین و ورود.کل ماجرا
برای شمایی که rtm تریدری بهترین دوره دوره ی منصور ساپاریه
خدای کیو ام
دوست عزیز ذکر کردم این دوره رو برای کسی میخوام خودم ستاپ و استراتژیم رو دارم، برای کسی دارم پرس و جو میکنم ببینم واقن جواب هست یا نه، و اینکه اینطور که فهمیدم از نوشته هاتون کلا ب جای اینکه چندین ستاپ جداگانه باشه کلا ی ستاپ یا ی حالت ترید داره درسته؟