دوستانی که اسمارت مانی کارن چه دوره ای پیشنهاد میدید به غیر از مایکل
من روند و تغییرش رو میفهمم اما اگر بخوان در هر دو طرف معامله کنم و تارگت درست رو در معامله ضد روندی مشخص کنم گیج میشم
دوستانی که اسمارت مانی کارن چه دوره ای پیشنهاد میدید به غیر از مایکل
من روند و تغییرش رو میفهمم اما اگر بخوان در هر دو طرف معامله کنم و تارگت درست رو در معامله ضد روندی مشخص کنم گیج میشم
اگه متولد ۸۰ به پایینید TJR ساده سازی کرده و واقعا شروع خوبی داره (شاید بپرسید چه ربطی به سن داره؟ خودتون ببینید متوجه میشید ربطشو)
اگه نه میتونید از پلی لیست های ETM و JeanFX استفاده کنید.
اینا ترجمه شدش هست ؟
خیر. ترجمه شده بخواید شاید توی یوتیوب باشه ولی بعید میدونم ازاین افرادی که گفتم.
مرسی از راهنمایی ![]()
خود مایکل مگه ict نبود؟
اسمارت مانی فقط و فقط فوتون رو پیشنهاد میدم
کلیپ هاش زیاده و نیاز ب ترجمه داره ک سایتی هستن ک میفروشن و یا گروه تلگرامی هست به اسم photon میتونید بخرید و ارزشش رو داره
m_firouzi7
دوست داشتی بله پیام بده راهنماییت کنم
اخ اخ TJR خداس ![]()
یوتیوب Billifx سبک اسمارت مانی رو خیلی خوب اموزش میده مخصوصا تعیین روند.
ممنون از راهنمایی ![]()
دوره برنا رو ببین کفایت میکنه ما بهش مدیونیم
اسمارت مانی برنا
از کجا میتونم پیدا کنم
تلگرام . یوتیوب . اپارات
اپارات هست اما اگه بعدا نت وصل شد از تلگرام
تازه اونایی که سبکشون برنائه گروه هم دارن .مفیده . وبینارهای مفید توش هست .سوال و جواب داره . نمونه ترید میزارن و ...
بعدا از تلگرام استفاده کن به دردت میخوره اون گروه
دستت درد نکنه ![]()
آپارات بنویسیدمیاره ۴۰ قسمت هست و بقیه قسمت هاش داخل یوتوب
دوستان برای کسی ۳ سال سابقه داره و میخواد سبک اسمارت مانی رو ب صورت حرفه ای یاد بگیره چه منبعی یا استادی را پیشنهاد میکنید ک اموزش ها رایگان و در دسترس باشع؟
دوره اسمارت مانی برنا نظر شخصیه
بهترین کار از چندتا هوش مصنوعی (اشتراکی باشه بهتره؛ ایرانی رو که تست نکردم و پیشنهاد هم نمیکنم) استفاده کنی.
برای اسمارت مانی اگه دوست دارید زبان فارسی باشه برنا ، اگه میخواهید که کوتاه باشه و پیش زمینه ای از مفاهیم اسمارت مانی دارید دوره میلاد شیخه پور هم خوبه .
اما اگر با زیرنویس و لحجه هندی مشکلی ندارید حتما و حتما دوره تریدینگ هاب ۳ رو ببینید چون مباحث مربوط به نقدینگی خیلی سطحش بالاتر از بقیه اسمارت مانی ها هست .