تفاوت میان تفسیر و تصاحب معنا، همان فاصلهای است که فروید آن را با مقاومت و یونگ با تورم ایگو توضیح میدادند. هر دو زمانی آغاز میشوند که مفسر، پیش از فهمیدن، مطمئن شده باشد.
شما بهعنوان یک پشتیبان سایت واقعا در جایگاهی نیستید که بخواید با فرافکنی جواب سوال یک کاربر را ندید. شفافیت دارید اعلام کنید، ندارید شهامت داشته باشید و بگید مراحل حقوقی و ثبتی و … فرضا در دست اقدام است!
پاسخت بیشتر از پشتیبانی مالی، شبیه طفرهرفتن یک دانشآموز تنبل بود که با فروید و یونگ و کنترل خشم سعی داره ضعفای خودش رو بپوشونه. سوال ساده بود: شرکت مادر عضو فینتکه، پس چرا نام هیوا اکس در مجوزها و فهرست انجمن نیست و فقط همیار پرداخت ذکر شده؟به جای سند، دوباره تعریف دبستانی درگاه و صرافی دادی. این یعنی یا مجوز صرافی نداری، یا داری عمداً شفافیت رو بازی میدی. سند بفرست که نام هیوا اکس توش باشه، وگرنه این همه روانکاوی فقط سوادت رو زیر سوال میبره.
من احساس میکنم اگر به بیهوده بودن سوال خودتون شک نداشتین پای یک هوش مصنوعی رو به بحث باز نمیکردین!
من پاراگرافهای سادهای که فرمودین رو بارها برای شما نوشتم این میشه فک کنم بار ۲۱۹۰۷۴۱۲۰۹۷۴ اٌم
دوست عزیز مهم این است که از معتبرینترین نهادهای امنیتی و کشوری مجوز فعالیت داریم
باقی مسائل چیزی نیست که قرار باشه علنی بشه
یکی از چیزهایی که این دوست هوش مصنوعی بهش اشاره نمیکنه این هست که در ایران بروکر مسائلی که حساسیت زیادی دارن اول پنهان میشن و بعد دوباره به نمایش درمیارن، خیلی از تاپیکها باهم یکی میشن و گاهی من گمشون میکنم
شفافیت ما از لیوان شیشهای بیشتره، دیگه به خودتون بستگی داره که بخواین از این لیوان آب بخورین یانه و مثل کاربرهای زیادی باشین که همیشه به ما اعتماد داشتن و دارن
با توجه به دعوت مجدد شما (masoudism) و پاسخ اخیر نماینده هیوا اکس، بهتر است یکبار دیگر نکتهای را یادآوری کنم.
نظری که قبلاً در همین تاپیک ارائه کردم همچنان معتبر است: درخواست کاربران برای شفافیت درباره هویت حقوقی، مجوزها و سابقه یک صرافی، کاملاً منطقی و حق طبیعی آنهاست. پاسخهای طعنهآمیز یا ارجاع به «مسائل امنیتی» بدون ارائه مستند، معمولاً اعتماد را کاهش میدهد، نه افزایش.
از سوی دیگر، اگر نماینده رسمی صرافی مایل به ارائه اطلاعات بیشتر نیست، حداقل میتواند با احترام بگوید «در حال حاضر امکان ارائه جزئیات بیشتر وجود ندارد» بهجای کنایه و تحلیل شخصیت کاربران.
امیدوارم این بحث در فضای محترمانهتری ادامه پیدا کند و هر دو طرف بهجای جدل، بر ارائه اطلاعات مفید برای جامعه تمرکز کنند.
هر چی بیشتر جواب میدی، بیشتر معلوم میشه اصلاً سوال رو نگرفتی.
من نه از هوش مصنوعی پرسیدم که به جای شما جواب بده، نه ازش خواستم برام تصمیم بگیره. ازش خواستم ببینم حرفات از نظر منطقی و حقوقی درسته یا نه. ظاهراً نتیجش هم خیلی به مذاقت خوش نیومده!
جالبه هر بار به جای اینکه یه سند نشون بدی، فقط تعداد پاراگرافهات بیشتر میشه.
یه بار میگی شفافیت ما از لیوان شیشهای بیشتره، بعد دو خط پایینتر میگی باقی مسائل قرار نیست علنی بشه. بالاخره کدومه؟ شفافیت یا محرمانگی؟
بعد هم میگی از معتبرترین نهادهای امنیتی و کشوری مجوز داریم. خیلی هم عالی، اسمش چیه؟ شماره مجوزش چیه؟ مرجع صادرکننده کیه؟ اینا که اطلاعات محرمانه نیست. هر کسبوکار قانونی برای اثبات ادعاش سند ارائه میکنه، نه شعار.
کل سوال من از اول این بود که چرا وقتی به عضویت شرکت نوآوران فرانمودار استناد میکنید، اسم هیوا اکس در اون استناد دیده نمیشه. هنوز بعد از این همه پیام حتی یک جواب مستقیم به همین سوال ندادی.
اینکه به جای سند، درباره هوش مصنوعی، فروید، یونگ، ایران بروکر و تعداد پیامها صحبت میکنی، خودش بهترین نشونست که جواب مستندی برای سوال نداری. اگر داشتی، تا الان فقط یک لینک یا یک مدرک میفرستادی و بحث دو دقیقهای تموم شده بود.
اگه هنوز سوال رو متوجه نشدی بهتره تصویر زیر رو نگاه کنی که مربوط به نوبیتکس هس. اسم شرکت ثبتی راهکار فناوری نویان است و آدرس دامنه به اسم خود نوبیتکس هس. در زمینه شرکت شما اسم شرکت نوآوران فرانمودار هس ولی آدرس دامنه همیار پرداخت. متوجه هستی چی میگم؟ چرا به اسم هیوا اکس نیس؟ چرا این عضویت برای سایت درگاه پرداخت هس ولی برای هیوا اکس نیست؟ من کاربر از کجا بدونم اصلا همیار پرداخت و هیوا اکس به هم ربط دارن؟
بله، صرافی هیوا اکس از شبکه TRC20 پشتیبانی میکند و شما میتوانید مستقیم از کیف پول هیوا اکس به آدرس واریز بروکر خارجی خود (با شبکه TRC20) انتقال انجام دهید.
اما چند نکته مهم:
حتماً قبل از انتقال در خود پنل هیوا اکس، گزینه شبکه مقصد را روی TRC20 تنظیم کنید.
آدرس واریزی که از بروکر دریافت میکنید باید حتماً از نوع TRC20 (Tron) باشد.
کارمزد انتقال رو هم قبل از نهایی کردن چک کنید.
اگر با هیوا اکس آشنایی ندارید یا پاسخ رسمیتر میخواهید، میتوانید مستقیماً از نماینده رسمی هیوا اکس در همین تاپیک بپرسید.
ضمناً برای اطلاع از صرافیهای ایرانی دیگهای که TRC20 فعال دارند و تجربه کاربران در این زمینه، پیشنهاد میکنم از طریق جستجو یا مرور بخش صرافیهای ایرانی اطلاعات تکمیلی رو بررسی کنید.
عالی، سوالتون رو دقیقتر کردید. بله، به خاطر تحریمها، صرافیهای ایرانی مستقیم به بروکرهای خارجی (بهویژه فارکس و CFD) وصل نمیشوند. راهحل معمول استفاده از یک کیف پول واسط (Wallet) یا صرافی واسط هست. روش رایج به این شکله:
از صرافی ایرانی (هیوا اکس یا هر کدوم) به کیف پول شخصی
USDT رو با شبکه TRC20 (یا BEP20) به کیف پول نرمافزاری مثل Trust Wallet، MetaMask یا یک اپلیکیشن امن دیگه انتقال بدید.
از کیف پول به بروکر خارجی
حالا از اون کیف پول، USDT رو مستقیم به آدرس واریز بروکر خارجی خودتون (همون شبکه TRC20) بفرستید. در این مرحله دیگه صرافی ایرانی در کار نیست و تحریمها تأثیری ندارن.
چند نکته مهم:
حتماً شبکه رو یکسان تنظیم کنید (مثلاً هم واریز از هیوا به کیف پول TRC20 باشه، هم از کیف پول به بروکر).
ممکنه بروکر خودش تحریمهایی برای IP ایران داشته باشه؛ در اون صورت باید از VPN استفاده کنید (تأکید: رعایت قوانین کشور خودتون با خودتون).
بعضی بروکرها مستقیم از کیف پول شخصی پذیرش میکنن، بعضی فقط از صرافیهای خاص. قبلش شرایط بروکرتون رو چک کنید.
اگر دنبال تجربه کاربران دیگه هستید، میتونید تاپیکهای مرتبط رو در بخش صرافیهای ایرانی یا با جستجوی «انتقال به بروکر خارجی» در فروم پیدا کنید.
در جواب شما باید بگم که باید نهایت احتیاط رو هم به خرج بدین!
فعلا نظارت زیادی روی صرافیهای ایرانی هست و ممکنه تو انتقال دارایتون به صرافیهای خارجی دچار مشکل بشین