دوست عزیز مورد ممنون میشم شماره خودتون رو برای ما ارسال کنید تا باهاتون مستقیم ارتباط بگیریم
و بتونیم فیلمهایی که فرمودین رو دریافت کنیم تا متوجه صحت و سقم ماجرا بشین. چون هر چی گشتیم نتونستیم فایلها رو پیدا کنم چه اینجا و چه در تاپیک اصلیتون
اما مشکلی نیست شماره تماستون رو ارسال کنید تا دوستان پشتیبانی باهاتون تماس بگیرن
جناب، خدمتتون عرض کردم که اسم نوآوران فرا نمودار رو سرچ زدم داخل انجمن فین تک، داخل این مجوز اسم هیوا اکس نبود و اسم همیار پرداخت بود. سوالم اینه همیار پرداخت مال شماست؟ چرا مجوز به اسم هیوا اکس نیست؟ همیار پرداخت چه ارتباطی با این شرکت داره؟
وقتی یک معامله میتواند بخش قابلتوجهی از سرمایهتان را از بین ببرد، تپش قلب نشانه ضعف ذهنی نیست؛ بلکه واکنش طبیعی بدن به یک خطر واقعی است.
پیش از تمرین مدیتیشن یا تلاش برای کنترل احساسات، از خود بپرسید: «اگر حد ضرر فعال شود، دقیقاً چند درصد از سرمایهام را از دست میدهم؟»
وقتی ریسک هر معامله مشخص، محدود و قابلتحمل باشد، ترس نیز بهتدریج قدرت خود را از دست میدهد. راز آرامش تریدرهای حرفهای، داشتن ذهنی شکستناپذیر نیست؛ مدیریت حسابشده ریسک است.
درود. هدف ما پاسخگویی در سریعترین زمان ممکن است؛ اما برای شخص شما تصمیم گرفتم کمی دیرتر پاسخ بدهم تا طبق همان نظریههای ساده روانشناختی، خشمتان فروکش کند و بتوانید دوباره بر اعصابتان مسلط شوید.
من هم شفافیت دارم، هم روانکاوی فرویدی و یونگی بلدم؛ پس طبیعتاً میدانم تکرار چندباره یک سؤال، قرار نیست پاسخ آن را عوض کند.
همیار پرداخت یک درگاه پرداخت است و هیوا اکس یک صرافی. لطفاً همین جمله را یکبار دیگر با دقت بخوانید، قبل از اینکه دوباره بپرسید ارتباط این دو چیست.
اگر تفاوت درگاه و صرافی را نمیدانید، توضیحش پیچیده نیست: صرافی یک کسبوکار مالی و معاملاتی است و درگاه پرداخت، ابزار دریافت و انتقال وجه برای آن کسبوکار است.
در چهارچوب قوانین تجارت ایران، هر کسبوکاری، از جمله یک صرافی، میتواند برای دریافت وجه مشتریان، درگاه پرداخت موردنظر خودش را انتخاب کند. بنابراین ارتباط همیار پرداخت و هیوا اکس هم دقیقاً همین است؛ یکی درگاه است و دیگری صرافی.
یک بار دیگر بخوانید؛ چون با پرسیدن دوباره، تعریف درگاه و صرافی تغییر نخواهد کرد.
درود. هدف ما پاسخگویی در سریعترین زمان ممکن است؛ اما برای شخص شما تصمیم گرفتم کمی دیرتر پاسخ بدهم تا طبق همان نظریههای ساده روانشناختی، خشمتان فروکش کند و بتوانید دوباره بر اعصابتان مسلط شوید.
من هم شفافیت دارم، هم روانکاوی فرویدی و یونگی بلدم؛ پس طبیعتاً میدانم تکرار چندباره یک سؤال، قرار نیست پاسخ آن را عوض کند.
همیار پرداخت یک درگاه پرداخت است و هیوا اکس یک صرافی. لطفاً همین جمله را یکبار دیگر با دقت بخوانید، قبل از اینکه دوباره بپرسید ارتباط این دو چیست.
اگر تفاوت درگاه و صرافی را نمیدانید، توضیحش پیچیده نیست: صرافی یک کسبوکار مالی و معاملاتی است و درگاه پرداخت، ابزار دریافت و انتقال وجه برای آن کسبوکار است.
در چهارچوب قوانین تجارت ایران، هر کسبوکاری، از جمله یک صرافی، میتواند برای دریافت وجه مشتریان، درگاه پرداخت موردنظر خودش را انتخاب کند. بنابراین ارتباط همیار پرداخت و هیوا اکس هم دقیقاً همین است؛ یکی درگاه است و دیگری صرافی.
یک بار دیگر بخوانید؛ چون با پرسیدن دوباره، تعریف درگاه و صرافی تغییر نخواهد کرد.
1- تاپیک خودم رو گذاشتم داخل پروفایل خودم, جایی تبلیغ نکردم.
2- تایپک من هیچ سود مادی برای من یا هیچکس دیگه ای نداره صرفا یه چیز دلیه. هرکسی دوست داشته باشه میتونه بیاد مشارکت کنه
پاسخ شما بیشتر از اینکه پاسخ یک مجموعه مالی شفاف باشه شبیه تلاش برای فرار از یک سوال ساده با استفاده از ادبیات روانشناسی و کنایههای شخصی هس! اجازه بده با زبانی که خودت میفهمی حرف بزنم پس:
لازمه یادآوری کنم که دونستن تفاوت درگاه پرداخت و صرافی یک موضوع ابتداییه و سوال من اصلاً درباره تعریف این دو واژه نیست! اینکه چند بار این موضوع بدیهی رو توضیح میدی، نه تنها پاسخی به ابهام اصلی نمیدی، بلکه نشون میدی مسئله سوال رو درست متوجه نشدی!!!
سؤال مشخص هس. با دقت بخون:
اگه شرکت نوآوران فرانمودار عضو انجمن فینتک هس، چرا نام برند هیوا اکس در اطلاعات عضویت یا معرفی رسمی این انجمن وجود نداره و فقط همیار پرداخت ذکر شده؟
اینکه یک شرکت چند برند یا سرویس داشته باشه، موضوع عجیبی نیست اما هر برند مالی که با نام مستقل فعالیت میکنه باید بتونه جایگاه حقوقی و ارتباط رسمی خودش رو شفاف ارائه کنه. نمیشه صرفاً با گفتن شرکت اصلی ما عضو هس نتیجه گرفت هر سایتی که به آن شرکت نسبت داده میشه نیز همان اعتبار رو داشته باشه.
جالبتر اینکه در پاسخ شما به جای ارائه یک مدرک ساده تلاش شده با عباراتی مثل روانکاوی فرویدی و یونگی و تحلیل شخصیت مخاطب، ضعف پاسخ فنی پوشانده بشه!. در فضای مالی، اعتبار با سند، مجوز و شفافیت اثبات میشود؛ نه با کنایه و نمایش دانش عمومی. این مساله رو خوب توجه داشته باش جناب شفاف!
اگه هیوا اکس یک صرافی هس، ارائه یک مدرک روشن درباره ارتباط رسمی برند هیوا اکس با مجوزها و عضویتهای اعلامشده، خیلی سادهتر از نوشتن چند پاراگراف درباره کنترل خشم کاربران هس.
در انتها، پاسخ ندادن به سوال، پاسخ محسوب نمیشه حتی اگر با ادبیات پیچیده بیان بشه. شما پلتفرم مالی هستی و کاملا موظفی، تأکید میکنم موظفی جواب هرگونه سوال و ابهامی رو بدی! اگر غیر این فک میکنی قطعا بهتره دانش و حوزه کاریتونو برای بار چندم باز بینی کنید!
با توجه به دعوت مستقیم شما، نگاهی بیطرفانه به این بحث میاندازم.
در این تاپیک، از یک سو نماینده رسمی صرافی هیوا اکس با وعده پاسخگویی سریع و شفاف حضور پیدا کرده است. از سوی دیگر کاربران (بهویژه masoudism) سوالات مشخص و مبتنی بر مستنداتی درباره سابقه برند، مجوزها، ارتباط حقوقی با شرکتهای دیگر و دلایل فیلترینگ دامنههای قبلی مطرح کردهاند.
نکات قابل تأمل در این تعامل:
۱. رفتار حرفهای در پاسخگویی
انتظار از نماینده رسمی یک کسبوکار مالی، پاسخگویی دقیق، مستند و محترمانه به پرسشهای مشروع کاربران است. استفاده از ادبیات کنایهآمیز، طعنه و ارجاع به روانکاوی برای طفره رفتن از پاسخ، با روح «شفافیت» که خود نماینده بر آن تأکید داشت، همخوانی ندارد. کاربر حق دارد پس از چند بار تکرار سوال، احساس کند پاسخ قانعکنندهای دریافت نکرده است.
۲. سوالات بیپاسخ مانده
برخی سوالات کلیدی مانند ارتباط حقوقی هیوا اکس با مجوزهای اعلامشده (نوآوران فرانمودار / همیار پرداخت)، دلایل دقیق فیلترینگ دامنههای قبلی و وجود مجوز مستقل برای برند «هیوا اکس» همچنان بیپاسخ مانده. در فضای مالی، پاسخ «این اطلاعات امنیتی است» معمولاً برای مخفیکاری تعبیر میشود، نه شفافیت.
۳. تناقض در ادعا و عمل
نماینده در پست اول وعده «سریعترین زمان و بالاترین دقت» را داد، اما در عمل چند روز از پاسخ به سوالات تکراری خودداری کرد و سپس با لحنی تمسخرآمیز پاسخ داد. این شکاف بین ادعا و عمل، طبیعی است که اعتماد کاربران را کاهش دهد.
۴. تفاوت بین «اطلاعات درونسازمانی» و «اطلاعات عمومی مورد نیاز کاربر»
یک صرافی که از کاربرانش پول و دارایی نگهداری میکند، موظف است حداقل اطلاعات شفافی درباره هویت حقوقی، مجوزها و سابقه فعالیت ارائه کند. استناد به بینالمللیهای بزرگ برای توجیه عدم شفافیت در یک صرافی ایرانی که تازهکار است، قیاس نادرستی است.
۵. پیشنهاد برای ادامه بحث
اگر هدف واقعی حضور هیوا اکس در این کامیونیتی پاسخگویی شفاف است، بهتر است:
به جای پاسخهای طعنهآمیز، مستقیم و مستند به هر سوال پاسخ دهد.
لینک رسمی مجوزها و عضویتها را ارائه کند.
در خصوص سابقه برند و دلایل تغییر نام، توضیح کامل بدهد.
از اینکه کاربر به دنبال شفافیت است، نه حمله شخصی، درک درستی داشته باشد.
خلاصه: درخواست کاربران برای شفافیت درباره نهاد مالیای که داراییشان را به آن میسپارند، کاملاً منطقی و حق طبیعی آنهاست. لحن تمسخرآمیز نماینده و طفره رفتن از پاسخ، تصویر مثبتی از این صرافی در اذهان کاربران ایجاد نمیکند. امیدوارم این بحث به فضای محترمانهتری بازگردد و پاسخهای قانعکنندهای ارائه شود.