بررسی صفر تا صد پراپ فنفیکس fenefx در بستر نت ملی با متاتریدر _ آپدیت: متا رو نت ملی با تنظیمات اختصاصی فنفیکس کانکت شد

ممنون از پاسختون.من بستر bnb و bsc رو که انتخاب میکنم و coinsbuy رو که میزنم مبلغی که انتقال دادم رو میاره ولی میزنه مسدود است. و به موجودی کیف پول فنفیکس اضافه نمیشه.

باگ داره سایتشون

در دسترس آپدیته

با پشتیبان پیگیری کن ایشالا حل میشه

شما تاج سری برادر

اول اینکه زورا گویا حسابای پراپس فریزه فعلا و فقط بروکر فعاله

دوم اینکه مگه سرمایه گذار با نت ملی متصل شده؟

ممنون میشم ادرسی چیزی بدی

بعدم قوربونت بشم تحریم شکن از کجا گرفتی راهنمایی کن ماهم بگیریم

اسم شریفتم نمیدونم عزیز دل

بزرگوارید :hibiscus:

بله زورا کمپین جدید فعال کرده ک اگر اونو انتخاب کنی سود میشه 20 درصد یعنی استفاده از شرایط، من فعلا ترید رو حساب زورا رو ادامه نمیدم

سرمایه گذار برتر یک بار با وی p ان وصل شی سرور نت ملی اضافه میشه، بعد با نت ملی میتونی چارت رو ببینی ولی فعلا کلوز اونلی هست، عجله نکن بزودی ip میده در قسمت login to trade account در زمان وارد کردن یوزر و پسورد در بخش سرور اون ip رو وارد کنی رو نت ملی لاگین خواهد شد

از sakaramieed در تلگرام گرفتم

طراحی سایت و کلا وایبش من رو یاد پراپی اسکم میندازه. این مسابقه هم صرفا برای فروش چلنج هاش هست میاد الکی به تو میگه جزو 1000 نفر اولی بیا با 30 درصد تخفیف چلنج بکنم تو پاچت

1 لایک کرده

مرسی از خبر خوبت …

1 لایک کرده

درود دوست گرامی! محبت میکنید ادرس سایت سرمایه گذار برتر که دامنه مرتبط با نت ملی داره رو بذارید دامنه ی دات کام باز نمیشه. قدر دان شما هستم.

1 لایک کرده

هنوز چیزی اعلام نکردند فقط داخل سرور های متاتریدر دیدم ir رو بالا اوردند که رو نت ملی هم کار میکرد -این نشون میده دارند اقداماتی انجام میدهند

ترمینال وب فنفیکس همش قطع میشه از 24 ساعت به زور 2 ساعت بشه ازش استفاده کرد

همش این خطا رو میده

2 لایک کرده

برای منم در طول روز قطعی زیاد داره. در طول شب هم کلا قطعه. انگار تعطیل میکنن میرن خونه

1 لایک کرده

آره اغلب قطع بوده در این هفته کلا وصل شدن به نت ملی یک موضوعه - استیبل ماندن زمانی که همه کاربرا بخواهند استفاده کنند بسیار موضوع مهمتر

امیدمون به پلتفرم ایران بروکر هست:

به هیچ عنوان از ترمینال وب تریدر استفاده نکنید . جواب نمیده برایند حسابمو کاملا بهم زد اعصاب و روان نمیزاره امکان مدیریت پوزیشن نمیده بعد باز کردن پوزیشن قطع میکنن به احتمال زیاد عامدانه این کارو میکنن دارن تمام ضرر زیان های قطعی نت رو از جیب تریدر درمیارن به هیچ جا هم دستمون نمیرسه فقط معامله نکنید . منی که قبل قطعی نت حتی اجازه نداده بودم حسابم بالای یک درصد تو ضرر بره الان دارم تمام سود هایی که کرده بودم رو از دست میدم

3 لایک کرده

با چه نتی وصل میشی؟ رو نت اپراتور بهتر کار نمیکنه؟

1 لایک کرده

من همیشه به صورت هاتسپات با همراه و ایرانسل به نت وصل میشم هرکدوم اوکی بود سویچ میکنم رو اون

من از ساعت 12 ظهر پلتفرم وب رو باز کرده بودم و داشتم هی بالا پاینش میکردم که اگر قطعی داشت مثل دیروز معامله نکنم و تازمانی که داشتم فقط نگاهش میکردم اوکی بود ولی به محض اینکه وارد پوزیشن شدم بعد حدودا دو سه دقیقه قطع شد و اگر استاپ و تیپی ست نکرده بودم معلوم نبود چه بلایی سر حساب میومد .

2 لایک کرده

من نمیدونم چطوره که برای شما قطع هستش… من امروز 4تا پوزیشن روش زدم دوتای اول فقط برای تست بود دوتای دوم پوزیشن گرفتم… فنفیکس وصله نسخه وب متا5( تاریخ و ساعت پوزیشن های 4تای اول رو ملاحظه کنید و دقیقا توی پنل هم اعمال شدن

2 لایک کرده

بستگی داره به ساعت و نوع اینترنت

و به نظر مشکل از طرف ارایه دهنده اینترنت هست نه فنفیکس

عین چرخشی کار کردن بقیه سرویس ها

امروز فنفیکس پیامک تبلیغاتی هم فرستادم

با نت ایرانسل همرا و رایتل تست کردم همچنان بعد از آخرین پوزیشنی که گرفتم قطه

2 لایک کرده

آره متاسفانه الان با نت همراه اول موبایل و Lte ایرانسل و مبین نت چک کردم قطع شده

1 لایک کرده

به نسبت امروز بهتر از روزهای دیگه وصل بود

ولی کلا به شب که میکشه خیلی ضعیف میشه

2 لایک کرده

من با قند رو متا میزنم اگر تموم شد یا قطع شد با وب تریدینگ میرم مدیریت میکنم

از طرفی رو متا با اکسپرت mymoney میزنم استاپ بلافاصله ست میشه