ریوارد های کمتر از ۲ رو داخل رنج ها امتحان کن برا من خیلی جوابه,
اینجوری که sl رو بر اساس تارگت انتخاب میکنی جوری که ریواردی که بهت بده بین ۱ تا ۲ بشه (نه بر اساس ساختار بازار و قوانینی که معمولا برای استاپ گذاشتن استفاده میکنی). به قول پرایس اکشن کلاسیک البروکس میگه buy low, sell high and sclap
چون بازار تا حدی رنج بوده و پولبک ها عمیق بودن, از طرفی هم همون طور که گفتم sl رو بر اساس tp برای ریوارد های ۱ تا ۲ تنظیم میکنم, برا همین راحت میتونم سر به سر کنم و یه جورایی نقطه ورود ها رو بهینه کنم. البته این کار فقط داخل شرایط تریدینگ رنج جواب میده, بازار ترند باشه اینجوری نمیتونم با چارت بازی کنم
اره چون اردر زیاد باز میکنم و وقتی هم که می خام سوینگ بگیرم slم معمولا به نقطه ورودم خیلی نزدیکه و ریوارد احتمالی بالاست, دیگه ریسک به ازای هر معامله رو کم (0.25%) می زارم که چون پراپ 1k هست بات سایز هر اردر خیلی کم میشه. مثلا اگه 0.05 لات وارد بشم خیلی حجم زیادی باز کردم نسبت به میانگین اردر ها.
بجای تعداد اردر مشخص در هر روز هم حد ضرر روزانه گذاشتم که اگه به اون اندازه (1%) حد ضرر بخورم (که میشه ۴ تا sl 0.25% پشت هم) دیگه برای اون روز نباید ترید کنم
تحلیل های لایو داخل پست قبل ریپلای شدن خودتون میتونید چک کنید.
از هفته جدید برمیگردم سر بایاس نزولی تایم روزانه. از الان دیگه از دید من پولبک تایم روزانه میتونه تموم شده باشه و ادامه ریزش تایم روزانه و هفتگی رو داشته باشیم
طبق تحلیل من از اینجا جهت تایم روزانه نزولیه. درصورتی که تحلیل من درست باشه نباید سوینگ سقف هایلایت شده نقض بشه. بایاس هفته جدید برای من نزولیه
تارگت ها هم با رنگ سبز مشخص شدند