فکر کنم من این پیام رو ساعت ۶:۴۴ ب.ظ فرستادم، اما نیاز به تایید مدیر داشت. و ساعت ۷:۱۲ ب.ظ تایید شده.
تحلیل بین مارکتی یورو, پوند و شاخص دلار:
در صورتی که قبل از رسیدن پوند به سقف مشخص شده, در یکی از تایم فریم های 1h یا 4h, مارکت شیفت نزولی ببینم (سوینگ هایلایت شده) دوباره دنبال پوزیشن سل میگردم در غیر این صورت روند صعودی بازار یورو و پوند میتونه ادامه پیدا کنه. از طرفی هم تمایلات فصلی بازار یورو و پوند در ماه جدید (ژوئن) بازار سعودی ای رو نشون میدن که احتمال سعود رو بیشتر میکنه.
(فعلا نظرم بر اینه که بازار به دلیل چند خبر این دو روز اخیر به شدت دستکاری شده چون طبق تحلیل من ساختار تایم فریم های بالا همگی نزول بازار رو پیشنهاد میدن)
خسته نباشید تا هفته جدید
وقتی جمعه عصر معامله باز داری همینه دیگه.
درود ابولفظل جان دوتا سوال داشتم خدمتتون اولا من توی بازار کریپتو معامله میکنم یک حساب دمو توی فارکس دارم و روی یورو معامله
سوال اول شما فقط روی تاییم فریم ۴ ساعته کار میکنید؟
سوال دوم من توی حساب دمو دارم توی تاییم فریم ۱۵ دقیقه معامله میکنم آیا کار درستی هست آیا؟ چون سر رشته ای توی جفت ارز ها ندارم
الان با استراتژی که من معامله میکنم سوده شده توی حساب دمو توی تایم فریم ۱۵ دقیقه
سلام داداش
من خودم مولتی تایم فریم کار میکنم. یعنی مثلا داخل 4h سیگنال میبینم سعی میکنم داخل تایم فریم پایینتر مثلا 15m وارد بشم که حد ضررم کوچیک تر بشه و در نتیجه رییسک به ریواردم بیشتر بشه
تایم فریم 15m تایم فریم خوبیه هر چقدر تایم فریم رو ببری پایین تر سیگنال بیشتری میگیری ولی خب هرچقدر تایم فریم پایینتر باشه باید سریع تر تصمیم بگیری. در کل داخل فارکس چون حجم نقدینگی بازار زیاده داخل تایم فریم 1 دقیقه ای هم میتونی کار کنی (نمیگم باید 1m کار کنی هر تایم فریمی که راحت تری باید کار کنی)
بنظرم قبل از اینکه بری دمو کار کنی, بکتست بگیری بهتره, یعنی روی گذشته بازار استراتژیت رو تست کنی. سایت Fxreplay برا بکتست خیلی خوبه بنظرم روی یک سال از بازار, مثلا سال 2023 یا هر سال دیگه ای, استراتژیتو تست کن داخل تایم فریم های مختلف ببین کدوم تایم فریم بهتر جواب میده
ممنون از راهنمایی تون
یک سوال دیگه من داخل معامله فول مارجین وارد میشم خب بعد میزنه فری مارجین مثلا ۴ دلار اگر ضررم بشه ۵ دلار لیکویید میشم یا کاری به این فری مارجین نداره تا وقتی که حد ضررم بخوره؟
یک سوال دیگه من توی کریپتو معمولا با ۳۰ دلار ماجین معامله میکنم بنظرت با ۳۰الا۴۰ دلار داخل فارکس روی جفت ارز ها میتونم معامله کنم با پول از بین میره چون از chatgpt پرسیدم گفت نمیشه معامله کرد
بعد یک سوال دیگه توی صرافی های که من کار میکنم لورج داریم ولی توی این بروکری که من دمومیزنم لورج نداره
یا کلا فارکس لورج نداره؟
ببین بحث لورج فارکس با لورج کریپتو زمین تا آسمون فرق میکنه داخل کریپتو از لورج برای چند برابر کردن سود استفاده میشه ولی داخل فارکس لورج برا اینه که مارجین بیشتری داشته باشی بتونی اردر های بیشتری همزمان باز کنیو البته نتیجشون یکی میشه تقریبا ولی خب کاربردشون فرق میکنه. با سرمایه زیر 1000 دلار فارکس وقت تلف کردنه (نظر شخصی). داستان مارجین و اینها رو از همون چت جیپیتی بپرسی بهتره اینها مباحث پایه فارکس هست ولی در کل هروقت ضرر شناورت از ایکویتی بیشتر بشه لیکوید میشی برا همین باید حد ضرر و مدیریت سرمایه دقیق داشته باشی وگرنه قمار میکنی نه ترید. بجای اینکه 30 دلار بزاری داخل حساب فول مارجین وارد بشی, باید 1000 دلار بزاری داخل حساب با حد ضرر 3% وارد بشی که اگه حد ضررت خورد 30 دلار که میشه 3% ضرر کنی. این رو هم مثال زدم وگرنه 3% ریسک خیلیه, من خودم نهاااایتا 1% ریسک میکنم
یه دوره مبانی فارکسی چیزی پیدا کن بخون این مباحث رو کامل توضیح میده. من بخام برات بگم هم نمیتونم درست توضیح بدم و هم از مبحث تاپیک خارجه
لورج هم هست منتهی وقتی حساب رو ست میکنی میتونی انتخاب کنی. گفتم که استفاده لورج داخل فارکس با کریپتو فرق داره, مفهومشون یکیه ولی کاربرد فرق داره
تشکر از وقتی که گذاشتین
از چه نوع تحلیل و مباحثی در استراتژی تون استفاده میکنین؟
دوست عزیز خبر هیچ ارتباطی به استاپ شما نداره شما باید دلیل استاپتو نظر ساختاری بررسی کنی پیدا کردن دلیلش میتونه کمک خیلی زیادی بهت بکنه