سل پر ریسکیه
از چه نوع تحلیل و مباحثی در استراتژی تون استفاده میکنین؟
دوست عزیز خبر هیچ ارتباطی به استاپ شما نداره شما باید دلیل استاپتو نظر ساختاری بررسی کنی پیدا کردن دلیلش میتونه کمک خیلی زیادی بهت بکنه
حد ضرر خورد, تقریبا سر به سر شد با یه ضرر کوچیک
دیگه وقتی سیگنال 1h رو میخای داخل 3m بگیری همین میشه :))))
استاپ شد. داره اذیت میکنه امروز
دوستان این تاپیک ژورنال شخصی نیست شما هم تحلیلی چیزی بزارید ![]()
خودم نشستم برا خودم تحلیل و اردر میفرستم
سبک ICT
چارت روزانه یورو:
کندل روزانه جمعه ۲۹ مِی بعد از گرفتن سقف هفته گذشته PWH داخل رنج کلوز کرد، هم چنین به D -FVG برخورد کرد.
از رنج سایه ی کندل روز جمعه استفاده کردم و روز دوشنبه ۱ ژوئن انتظار داشتم تا قیمت به Equilibrium سایه کندل قبلی (نیمه پایین سایه) احترام بزاره و پایین تر بره. روز دوشنبه PDL کف روز جمعه رو گرفت.
روز سه شنبه انتظار داشتم قیمت روند نزولی خودش رو ادامه بده اما چون کندل دوشنبه زیر کف PDL کلوز نکرده و به داخل رنج برگشت، به شک افتادم.
چارت ۱ ساعت یورو:
ساعت ۲ صبح به وقت نیویورک پوند PDH سقف روز دوشنبه رو گرفت، اما یورو نتونست، این واگرایی منفی Bearish SMT Divergence رو به من نشون میده.
یورو در سشن نیویورک، از ساعت ۹ صبح تا ۱ ب.ظ به وقت نیویورک روند نزولی رو ادامه داد و به زیر قیمت اوپن روز رفت. اما پوند این کار رو نکرد و وارد فاز تثبیت Consolidation شد. هم چنین پوند نسبت به یورو صعودی تره و منو نسبت به ادامه روند نزولی به شک انداخته.
کلی دلیل دیگه هم داشتم برای نزولی بودن حوصله ندارم بنویسم، چند ساعت تحلیل می کنی، دلیل برای ورود به معامله داری. چند ساعت سسشعر تو ذهنت تفت میدی، اخرش هم استاپ، اخرش هم هیچی ![]()
اگه شما چارت اینجوری نگاه میکنی مثل عکسهایی که فرستادی،اصلا ترید نکن.
در همه تحلیل ها هم که به شک افتادی،اگه شک داری چرا وارد معامله میشی؟اصلا ترید نکن.
از تایم فریم روزانه میایی روی ۱ ساعته !!! اگه نمیدونی چه تایم فریم باید معامله کنی، اصلا ترید نکن.
اگه با چند میلیون رفتی توی فارکس،اصلا ترید نکن.
جهت اطلاع:بین ۹۳-۹۵ درصد تریدر ها زیان ده هستند.
دوست عزیز دلیلش اینه هر لگ حرکتی از چارتو به اشتراک میزاری روزی یدونه تحلیل بزار تا بقیه فرصت داشته باشن ببین با تحلیل خودشون مقایسه کنن شما هم باید تحلیل های دیگران روبررسی کنی عجول نباشی هیجانی نباشی
دوست عزیز
من مدتیه تاپیک شما رو میبینم. متاسفانه شما روزی چند بار تحلیل هایی که از ذهنت میگذره رو تبدیل به ترید میکنی و اینجا هم آپلود میکنی. اگه سود بود که اعلام میکنی و اگه هم ضرر شد که همشو میندازی گردن ترامپ.
اگه میخواید چیزی از هم یاد بگیرید روزی یه تحلیل(دقت بفرمایید که گفتم تحلیل و نه ترید) بگذارید و دلایلش هم توضیح بدید و از بقیه هم بخواید که نظر بدن که موافقن و چرا؟ یا اینکه مخالفن و چرا؟
شما وقتی ترید واقعی رو اینجا میذاری، منه نوعی فقط به دلیل اینکه خط ذهنیه شما رو خراب نکنم مجبورم سکوت کنم.
پس یه تجدید نظر توی ادامه کار تاپیکتون بکنید تا بازدهی آموزشی پیدا کنه.
موفق و پر سود باشید.
یک: اولین پیام تاپیک اینه: اگر با تحلیل کسی مخالفید با تحلیل خودتون جواب بدید. هنوز توضیح ندادید کدوم بخش تحلیل اشتباه بوده؛ پس تحلیل و عکس چارت خودتون رو ارسال کنید.
دو: اینکه گفتید اگر شک داری چرا وارد معامله میشی؟
مفهوم عدم قطعیت در بازار های مالی رو یاد بگیرید، کل معاملهگری بر اساس احتمالاته، نه یقین. من سناریوهای مختلف رو بررسی می کنم، سناریویی که احتمال برد بالاتری داشته باشه، معامله می کنم.
سه: اینکه گفتید از تایمفریم روزانه میایی روی ۱ ساعته.
مولتی تایم فریم بودن یکی از ابتداییترین و عادیترین روشهای تحلیله. ظاهراً فکر کردید هر کسی تایمفریم عوض کنه یعنی تحلیل و ترید بلد نیست.
برای یادگیری بیشتر شما: در سبک ICT مایکل هادلستون تحلیل رو از چارت روزانه شروع می کرد و تا تایم فریم های ۴ ساعت، ۱ ساعت، ۱۵ دقیقه حتی ۱ دقیقه ادامه می داد. بهش میگن: تحلیل از بالا به پایین Top Down Analysis
در تایم فریم های بالاتر جهت Bias بازار رو تعیین می کنیم و و در تایمفریمهای پایینتر دنبال تأیید، ستاپ و نقطه ورود میگردیم.
تحلیل مولتی تایم فریم عالیه فقط یه مشکلی که میتونه داشته باشه, اینه که ,قبل از اینکه حرکت تایم بالا شروع بشه داخل تایم پایین ورود بزنی و خب sl میشه (مثل دیروز که من عجله کرده بودم).
بنظرم استراتژی های مکانیکال برا ورود میتونن کمک کننده باشن. من با تحلیل مکانیکال و قواعد سفت و سخت برا تحلیل مخالفم ولی متوجه شدم که ورود مکانیکال خیلی خوبه, دیگه شک نمیکنی که ورود کنم? ورود نکنم? مکانیکال که باشه, سیگنال ورود داد وارد میشی و تمام
فقط یه سوال, اصطلاح های PDH و PDL یعنی چی?
این تاپیک از اواسط فروردین وجود داشته, اگه شما فقط پست هایی که با صحبت های ترامپ همراه بوده رو دیدی مشکل از اینه که تازه امروز اومدی داخل فروم ایران بروکر. ۸۰% تحلیل هایی که داخل فروم فرستادم درست بودن حالا اگه دوست داری فکر کنی که همینجوری هرچی به ذهنم میاد رو تبدیل به ترید میکنم و درست شد میگم تحلیل من درست بوده و غلط شد میگم تقصیر ترامپ بوده دیگه به خودت مربوطه.
درضمن تحلیل ها روی چارت کامل وجود داره و با فلش حرکتی که تحلیل کردم رو نشون دادم. همچنین دلیل زیاد بودن پست ها بخاطر اینه که کسی پست نمیفرسته منم بعد از اینکه میبینم تاپیک خلوته تحلیل تایم فریم های درون روزی رو هم میفرستم ولی همیشه اول هفته تحلیل های 4h و 1h رو میفرستم, وقتی میبینم خبری از بقیه نیست, در روز چند تحلیل 15m و پایینتر رو هم میزارم.
شما تحلیل خودت رو بزار, هرکس دوست داشت بررسی میکنه و سوال میپرسه یا نظرشو میگه. من که نمیام زیر هر پست نظر بقیه رو بپرسم تا بقیه تایید نکردن تحلیل خودمو قبول نکنم. من تحلیل بقیه رو چک میکنم برا اینکه شاید چیزی یاد بگیرم ازش.