دوستان جایزه مسابقه پراپکو به پنل شخصی داخل سایت اصلی داده شده
سلام امیدوارم روز خوبی داشته باشید
گپ هفتگی بریش بود و درصورت پشتیبانی اردر فلو از ریزش, هنوز سناریو سل برقراره
آپدیت: واکنش نداد, برای سناریو سل دیگه باید منتظر مارکت شیفت و پشتیبانی اردر فلو جدید باشم
بنظرم تارگت LQ آسیا بود…
درصورتی که یورو قبل از نقض سوینگ 1.17487 بتونه سقف 1.17879 رو بگیره, احتمال رسیدن به سقف 1.17966 هم هست. اما در غیر این صورت سناریو سقوط یورو محتمل تر میشه
نقدینگی های بازار یورو دلار:
همچنان نظرم رو سله ولی ظاهرا هنوز زوده. یه چندتا اردر ست کردم هرکدوم تریگر شد میزارم
چقدر امروز خلوته : //
توی 5 دقیقه با الگوهای پرایس اکشن کار می کنم
چرا که نه, خوشحال میشم تحلیل هاتو بفرستی
فقط لایو بفرست لطفا. گذشته چارت کمکی نمیکنه ![]()
یه سوال, جریان این اعداد روی کندل ها چیه؟ چون خودم یه زمانی دوره البروکس رو دیدم و کار میکردم ولی درمورد این اعداد چیزی نگفته بود. یکی دیگه از دوستان هم البروکس کار می کنن همین اعداد رو روی چارت داشتن
@mohmim
شمارش گر کندل هاست توی پنج دقیقه از اپن لندن شروع میکنه
چون پنج دقیقه کار میکنم لایو عکس کارایی نداره مگه اینکه لایو بریم مثلا یوتوب که فعلا مقدور نیست
میتونم آخر روز الگوهایی که دیدم بهمین صورت بیارم
نه داداش هروقت دوست داشتی لایو بفرست
این تاپیک دوستمون هست ایشون هم اونجا ژورنال میکنه. اونجا فکر کنم مناسب تر باشه
https://forum.iranbroker.net/t/eurusd-15m-end-of-day-journal/9557?u=azarfx
فقط تحلیل نظر تا همه استفاده کنند
در تایم فریم دیلی یورو در منطقه دیسکانت قرار داره و روند ما صعودی هست.
اما من انتظار دارم خودشو بکشونه به اردربلاک ۴ ساعته ( 1.16969 ) و بعد حرکت صعودی خودشو تا اردربلاک دیلی بعدی ( 1.18861 ) شروع کنه.
به هرحال منتظر شاخص مصرفکننده ( CPI ) هستم.
تاپیک EOD به دلایل نامعلومی بسته شده و محتوا با اینجا اداغام شده. اینم از کمیونیتی ایرانی.
گویا طبق تحلیل میخواد خودشو برسونه به اردربلاک ۴ ساعته.
اگر رسوند و بهم تاییدیه داد وارد پوزیشن خرید میشم.
خیلی چشمی دارم نظرم رو میگم و تحلیل عمیقی نکردم.
به نظر من قیمت خودش رو به عرضه رسونده،هانت کرده اون عرضه رو،لگ در تایم خودش پیوت کرده و الان به سطح استراکچر و بیس پیوت برگشته به صورت 3dو قراره نزول کنه تا اون خط مشکی که پایین رسم کردی