جهنم بله🔥
اگه measuring gap باشه تا قبل از رسیدن به measured move نباید گپش پر بشه. مدام داره با پولبک گپ ها رو پر میکنه. قبول دارم تایت چنل هست ولی اونقدر ها که سقف 1.17966 رو بگیره قدرت نداره صرفا میتونه HLMTR تایم فریم 1h باشه
هیچ گپ باز ای وجود نداره. طبق مفاهیم البروکس نهایت چیزی که ازش در بیاد یه تریدینگ رنج بزرگ داخل 15m و 1h میتونه باشه
خودم اولین دوره ای که جدی ترید رو باهاش شروع کردم پرایس اکشن البروکس بود. یچیزایی ازش سردر میارم
در مورد کلایمکتیک هم که گفتی خیلی قبل تر نشونه های کلایمکتیک رو داخل تایم 1h نشون داده. کل این بخشی که مشخص کردم لگ آخر پارابولیک وج بود و کلش گپ خستگیه
دقیقا موافقم ![]()
![]()
ایده خرید من بر اساس چارت 1 ساعت که خریدار ترپ شده داریم در اون کلایمکسی که بهش اشاره کردی.
قیمت بالای یک بیر فلگ و تی آر بریک اوت و فالوترو داده. 15 و 5 دقیقه یک سایکل جدیدداریم و قیمت های بالاتر و ادمه روند صعودی محتملتر به نظر میرسه، البته من 5 دقیقه رو دنبال نمیکنم.
بایدی هم بری رسیدن به م م گپ وجود نداره و قیمت میتونه به انواع م م ها واکنش نشون بده. وقتی گپی بسته میشه دیگه نمیشه باهاش م م رسم کرد. اگزاستشن هم همیشه به معنی ریورسال نیست معمولا بعدش وقفه کوتاه داریم.
بهرحال با دید من جایی که احتمال ادامه روند یا تی آر داریم دنبال گرفتن سقف و ریورسال نیستم. مگه نشانه هی بیشتری ببینم و با هر کندل جدیدی که اضافه میشه منم نظرم رو آپدیت میکنم.
اینو خیلی بیشتر قبول دارم ![]()
و اقعا میشه ساعت ها درباره رفتار و کانتکست قیمت در تایم فریم های مختلف صحبت کرد ولی نوشتن محدود کننده ست. کیبورد منم فارسی نداره با On-screen keyboard تایپ میکنم.
ویس هم میتونی بدی. دیدم یه چند نفر داخل فروم ویس میفرستادن
بهتره یه SL بزاری
این همه اذیت چرا؟
دموعه ؟ یا پراپ
دموعه . . . . .
ممکنه هانت بشی بعد بریزه. بنظرم جای slت یه اردر بزار