مزیت‌های پلتفرم CTrader

دوستانی که از پلت فرم CTrade استفاده میکنند ممنون میشوم مزیتهای آنرا نسبت به پلت فرمهای دیگه علی الخصوص متاترید 5 توی این تاپیک توضیح بدهند .

1 لایک کرده

درودبر شما , یکی از مزیت های مورد توجه این پلتفرم امکان بکتست گیری بر روی گذشته بازار بر اساس بازه زمانی دلخواه به صورت رایگان است و ریپلای مارکت به صورت دقیق و بدون خطا انجام میشه , برخلاف برنامه سافت اف ایکس که سشن های معاملاتی بهم ریخته نمایش میداد این پلتفرم دقیق وبدن خطاست , بنده به کمک این پلتفرم استراتژیم رو بسیار بهینه سازی کردم

2 لایک کرده

آقا سپهر ممنونم .

1 لایک کرده

برای بکتست از سایت fxreplay هم خیلی راضی بودم

1 لایک کرده

میخواستم بیشتر از مزیتهای سی ترید بدونم .

حالتی در این پلتفرم وجود دارد که به شما اجازه میده که با بالاتر رفتن قیمت در بای به فرض، استاپ شما بصورت اتوماتیک حرکت کرده و با تنظیماتی در فاصله ای از قیمت قرار می گیرد که ریسک صفر شده و تارگا هم در این وضعیت ثابت می ماند

1 لایک کرده

1 لایک کرده

البته این امکان در پلت فرمهای دیگر هم هست . فرق خاصی توی سی ترید هست ؟

در متاتریدر چطوری انجام میشه؟ چون اطلاعی ندارم ازش.

آقا خیلی ممنون . اطلاعات کاملی بود .

1 لایک کرده

تونستی جواب سوال منو هم بدید ممنون میشم چون برام جالب هستش این رو بدونم

1 لایک کرده

بهترین پلتفرم مخصوصا برای یک تریدر حرفه ای و برنامه نویس

1 لایک کرده

الان متا کار نمیکنه . وقتی یک پوزیشن باز داشته باشی میتونی روش کلیک راست کنی و Trailing رو تنظیم کنی که مثلا اگر قیمت توی بای 300 پیپ بالاتر از نقطه ورود رفت استاپ رو باهاش بالا ببره ( با همین فاصله 300 پیپ )

1 لایک کرده

زبان برنامه اش چیه ؟

متاسفانه فقط در نسخه دسکتاپ هستش و برای اندروید فعال نیست

1 لایک کرده

مخلص داش حسین 3>

1 لایک کرده

در متاتریدر این امکان مثل سی تریدر نداره , در متاتریدر باید از اکسپرت soft4fx استفاده کنید و مراحل کرک کردن این اکسپرت رو درست انجام بدید بعدش باید دیتای گذشته بازار رو به صورت مجزا دانلود کنید , اما در سی تریدر دانلود مجزا انجام نمیشود و داخل خود برنامه قابل تنظیم است

1 لایک کرده

سوال مهم اینه که با نت ملی کار میکنه یا نه ؟

من با بروکر ایپلنت کار میکنم که متاترید 5 و سی ترید رو تحت وب پشتیبانی میکنه ( با نت ملی )

دوست من مطمعنی سی تریدر در بستر وب کار میکنه؟