کسی تجربه استفاده از سی تریدر رو داشته؟

آقا کسی تجربه استفاده از سی تریدر رو داشته

تفاوتش چیه با متاتریدر؟

چه دیتای بیشتری از قیمت و چارت معاملاتی رو ارائه می‌ده؟

4 لایک کرده

من حقیقتش اولین بار با سی تریدر کار کردم و با متاتریدر اصلا نتونستم ارتباط برقرار کنم و نمیدونم چرا اکثرا متاتریدر کار میکنن . در حالی که سی تریدر به شدت کاربر پسنده . اردر گذاری به شدت سریع و استاپ و تیک پرافیت گذاری واقعا هوشمندانه . اصلا یه دنیای دیگ داره . مدیریت سرمایه خیلی بهتری میتونید باهاش داشته باشید . شخصی سازی زیادی داره و امکانات بالا . اخبار رو با توجه به اهمیت براتون توی چارت لیست میکنه و هشدار میده . امتحانش کنی محال ممکنه بتونی بری سمت متاتریدر . یک چیز دیگه هم که هست سی تریدر ادعا میکنه به بروکر ها اجازه نمیده مارکت میکر باشن و تریدر رو مستقیما به بازار وصل میکنه و اگه این صحت داشته باشه شما حداقل رقیب بروکر خودتون نیستید و صرفا بهش کارمزد میدید و تا اونجا که من دیدم اکثر بروکر ها حساب های خیلی ساده و عادی به سی تریدر اختصاص میدن انگار خیلی ازش خوششون نمیاد انگار ادعای سی تریدر صحت داره . در کل امیدوارم از این پلتفرم استقبال بیشتری بشه

5 لایک کرده

من برای بکتست گرفتن ازش استفاده میکنم

کندل رو به صورت لایو نشون میده و راحت توی بکتست میتونی میزان سرمایه اولیه ت رو مشخص کنی و معامله باز کنی با هر حجمی که میخوای !

4 لایک کرده

چقدر قابلیت‌های جالبی داره

اینکه به بروکر اجازه‌ی دستکاری توی چارت و معاملات رو نمی‌ده خیلی خوبه

توی متاتریدر یه پلاگین VDP هست که به بروکرها اجازه‌ی دستکاری روی معاملات رو می‌ده

یه سوال

اکسپرت نویسی و اندیکاتورش به چه شکله و با چه زبانی نوشته می‌شه؟

2 لایک کرده

سی تریدر یه سری ویژگیهای بیشتری داره. تفاوت اصلیش تو سرعت و شفافیته کلا سی تریدر واسه بروکرهای ECN ساخته شده و دستکاری بروکر توش خیلی کمه

دیتا هم که گفتی اولیش همین عمق بازار یا DOM هست که قشنگ میبینی تو هر قیمت چقدر نقدینگی هست چیزی که متاتریدر نداره چارت های تیک محور و رنج چارت هم داره که نویز بازار رو میگیره کلا محیطش خیلی مدرن تره و مدیریت پوزیشن و استاپ لاس گذاشتن توش خیلی راحت تره

4 لایک کرده

من دارم تجربه شو خوبه

2 لایک کرده

من سه سالی میشه از سی تریدر استفاده میکنم و تجربیاتمو بهت شیر میکنم
اولا محیط کاربری به شدت بهتری داره ، اپدتها منظمی میده ، مدیریت سرمایه بهتری داره ، در مورد تریدهای باز در روزهای تعطیل میتونی استاپ لاس و تیک پرافیتتو تغییر بدی ، بک تست فوق العاده ای داره مثل ریپلی تردینگ ویو تو بک تست مدیریت سرمایه هم میتونی لحاظ کنی و یه بک تست کامل ، تغییر ساعت دست خودته و میتونی جابجا کنی ساعت صفرو ، کپی ترید داره ونیازی نیست که یه اکانت جدا بسازی میتونی همون تبدیل کنی و ازت کپی کنن از هر جای دنیا با هر بروکری که به سی ترید وصله ،البته بستگی داره بروکرت ایا لایسنس فول خریده باشه یا نه ، اف ایکس پرو فول لایسنس هست ، اخبار ، دام رو نشون میده ، سی شارپ و پایتونه برنامه نویسیش ، اضافه کردن اندیکاتور اکسپرت هم بصورت دانلود کار میکنه هم بصورت اینکه تو سایتش ادد میزنی و اضافه میشه به سی تریدرت، تمامی خطوط اندیکاتورهایی که ترسیم میکنی اگه تو یه سیستم دیگه هم داشته باشی برات میاره همون ترسیم ها رو ولی برای اینکار باید موقع نصب حتما کلود انتخاب کنی که تو کلودش ذخیره بشه اخرین تغییرات ترسیمت،چون روی کلود هست میتونی رباتتاتو بزاری فول تایم برات کار کنن و نیازی به وی پی اس نداری برای این مقوله ،تنظیمات یه قسمت شیر داره میتونی به دوستات و هر کی ایمیلتو بدی و اونا برات هر اکانتی خواستن نه الزاما همشونو (حتی دمو) شیر کنن و برا اونا هم ترید کنی با دسترسی فول
اما یکی دوتا ایرادم داره یکی اینکه اسپردها به نسبت متا واید تر هستن چون هنوز فراگیر نشده ، دو بروکر با بروکر بعضی از تنظیماتش فرق میکنه
بروکرهایی که با ایران کار میکنن ارانته ، لایت فایننس ، اف ایکس پرو ، اوپو ، اوتت مارکت بهت خدمات میدن سی تریدر

3 لایک کرده

مرسی از انتقال تجربه‌تون

1 لایک کرده

چه جالب، قبلا تو ای پلنت دیده بودم اینو ولی پرس و جو نکردم چطوریاس
حتما بعد وصل شدن نت میرم سراغش و یه بررسی میکنم

سلام خدمت دوستان عزیز

دوستان کسی اطلاع داره که کدوم بروکر Ctrader وصله ؟

1 لایک کرده

aya markets

برای اقای علی تقی خان

1 لایک کرده