سلام اگه تو اتصال به متاتریدر مشکب دارید ، این ویدیو رو حتما ببینید.https://www.aparat.com/v/ygscam1
نمی تونم روبیکا نصب کنم امکانش هست متاتریدرهای ۴ دو تا بروکر معرفی شده رو به همراه سرورهاش اینجا قرار بدی؟
اینجا میشه فایل فرستاد؟
دوست عزیز سلام
چیزی که شما گفتید خب اینا بروکر هایی هستند که کلا با نت ملی وصل میشن
راهکاری و بگو که هر کسی هر بروکری داره بتونه با نت ملی وصل شه
بلاخره لینک و رفرال و از این حرفا
ممنون بابت کد رفرارلتون
همین اطلاعات رو ایران بروکرم ارایه داده بود
تاپیک موربوط هم داشت😁
آپارات - سرویس اشتراک ویدیو این یکی چی ؟ اینم تاپیک داشت ؟ با این جزئیات بررسی شده بود ؟من دارم حداقل کاری که تو کامیونیتی ترید از دستم بر میاد انجام میدم ، شما چیکار کردید؟
سلام ارادت، متاترید ۴ میخوام نصب کنم سایتش باز نمیشه لطفا راهنمایی میکنید چطور نصب کنم یا بعد از نصب چطوری معامله باز کنم که قطع نشه و به مشکل بر نخورم
ممنون
سلام این ویدیو رو ببینید https://www.aparat.com/v/ygscam1
فکر کنم لینک اشتباه دادین چیزی در مورد متاتریدر در ویدیو نبود
نه همینه ، کل ویدیو در مورد متاتریدر
تشکر الان درست شد ![]()
یه نگاه به پروفایلم
و تاپیکام بنداز
بعد قضاوت کن دوست من☺️
اما در کل
هرکی زحمت میکشه در جهت بالا بردن کیفیت کامییونیتی ترید ایران
دمشگرم
از جمله خود شما
اگه بخام مثل بعضیا قضاوت کنم ، باید بگم که رفرال زدی برای اکانت 5کی ![]()
نه برادر خوبه ادامه بده،
متاتریدر سیستم بعضی از دوستان نمیتونه مستقیم به پروکسی این بروکر ها متصل بشه نحوه اتصال اصولی از طریق Proxifier رو هم آموزش بده شاید به درد خیلی ها بخوره
همینا رو خیلیا نمیدونن ، خب . و برای اتصال مثل قبل هیچ راهی نیست جز اینکه صبر کنن یا بشکن بخرن یا برن سمت سایت های داخلی که به هیچ وجه با متا تریدر قابل قیاس نیستن
وارد فولدر متاتریدر 4 {هر دو بروکر یعنی دلتا و کپیتال} بشو و فولدر اول به اسم config رو به فایل فشرده با نرم افزار winrar تبدیل کن و اون فایل رو بگذار روی کانالت تو روبیکا
اینجوری هرکس یه متاتریدر روی ویندوزش{از هر بروکری} نصب داشته باشه با ریختن فایل های کانفیگ بروکرهای دیگه داخل متاتریدرش ، به سرورهای بروکر جدید دسترسی پیدا می کنه
بروکرا کم کم دارن وصل میشن و این خوبه
کاملا بی ربط بود ولی شما فک کن بله😁
دوست من کل نکن دیگه
من که ازت تشکرم کردم