متاتریدر 4 و 5 روی ویندوز ، بدون قطعی

سلام ،اگه این ویدیویی که گذاشتم ببینید باید مشکل حل بشه، این دوتا بروکر با داغون ترین نت ها هم باز میشه ، اینترنت رو عوض کنید اگه نشد احتمالا مشکل از مرورگره با یه مرورگر دیگه تست کنید.

درسته ولی چون باید replace بشه با وصل شدن نت بین الملل دوباره باید سرور بروکر خودشون رو سرچ بزنن

دوستان نظراتتون رو اینجا بگید تا دست به کار شم جلوگیری از ضرر موقع قطع و وصلی یهویی

خبری ازتون نشد ، همین که خودم گفتم رو مینویسمش ، میدونم که به کار خیلی ها میاد به غیر از قطعی برای ترید خبری هم خوبه

شما تونستی متاتریدر رو دانلود کنی؟

تا الان که کسی چیزی نگفته ، فکر کنم با همینا کارشون راه بیوفته.

آمادس ، فردا براتون میزارمش.

دوست عزیز اگه میخوای بدون کان فی گ و با نت ملی ترید کنی در حال حاضر کاپیتال اکستند عالیه

البته خودت بررسی کن بعد

من ثبت نام کردم و رو سیستم با نت ملی با اندیکاتور و استراتژی خودم تحلیل میکنم و رو گوشی با کان فی گ ترید میزنم تو بروکر اصلی خودم

اگه هم کان بخری که دیگه راحتی و هر جور دوست داری ترید کن و با هر بروکری

1 لایک کرده

برای بعضیا سایت کپیتال نمیاد بالا ولی فک کنم دلتا برا همه اکی باشه

باشه ، این چطوره؟ نظر واقعیتو بگو .

سلام وقت بخیر

هم اموزش عالی بود

هم معامله

احسنت

سلام ، ممنون ، شما لطف داری ، با اینکه حس میکنم نظر واقعی نگفتید ولی بازم دم شما گرم ، اکیه.

1 لایک کرده

اون ربات باگ داره - اول پوزیشنت باز میشه، بعدش ربات درخواست ویرایش میفرسته. اینجا به قولت خودت ممکنه نت قطع بشه/همونایی که تو ویدئو گفتی. اون موقع درخواست ویرایشه ارسال نمیشه.
مشکل دیگه هم اینه که بروکرا ممکنه اجازه expert advisor/algorithm trading رو غیرفعال کرده باشن.

این ویدئو باس در مورد سطح دانشت توضیح میدادی که یه ـــــ این راه رو دوباره نره. (نمی دونم چی نامیده میشه به کسی که میاد چیزی رو تست میکنه و بیشتر جنبه سرگرمی داره براش تا کاربردی. نمیشه سطح بندی هم کرد بگی زیر مبتدی XD، اصولی چیزی رو فالو نکرده)

تو جوونی هنوز اون انرژی انگیزه پیشفرض رو داری. تحقیق کن کتاب بخون (انگلیسی هااا - ترجیحا برنامه نویسی) که یاد بگیری اصولی محتوا تولید کنی. اینجوری این ویدئو رو میشه جایی برا ارائه/آموزش استفاده کرد. یا هم چندتا از این ویدئو خارجی یوتیوب ببین همون به فارسی برگردون

بله پوزیشن رو خود یوزر میزنه نه ربات ، این فقط مودیفایش میکنه ، اگر بروکر الگو ترید رو بسته باشه که هیچ رباتی اجرا نمیشه.

استاد ، پس دیگه نیومدی؟!