نفت روی قیمت 66 دلار بای کردم با مبلغ 33 دلار با اهرم 4 بدون اجازه من پوزیشن روی قیمت 102 دلار بسته تنها مبلغ 20 دلار سود داده داداش خودم همین پوزیشن گفتم باز کرد تازه 10 دلار از حساب اون کسر کرده باید سود میدادن هرچی پیام به پشتبانی میدم یک مشت اراجیف تحویل میدن دزد سر گردنه شرف داره به صرافی xt که برخی از حسابها رو بولکه میکنه و این دزدی جدید صرافی xt هست امتیاز برنامه در گوگل پلی 3/7 شده این خود نشانه خطر و هشدار در این صرافی هست خیلی مراقب باشید سرمایه شما در خطر هست هر چه سریعتر سرمایه خود را از این صرافی دزد بیرون بکشید
سود واقعی اینجانب 70 دلار هست که تنها 20 دلار سود داده صرافی xt و مبلغ 50 دلار دزدی کردن و و 50 دلار را به عنوان کمیسیون از اینجانب دزیدن
اراجیف جدید پشتبانی xt که عین طوطی یه مطلب وقتی جوابی ندارن یکسره تکرار میکنن
میگه ممکنه مبلغ کمیسیون از سود شما هم بیشتر بشه یعنی 70 دلار سود کردم 20 دلار شده سود من ممکن 70 دلار سود بشه تماما ضرر،،، این جواب در ایمیلی که به صرافی xt زدم
قوکی ( XT.COM )
۱۸ خرداد ۱۴۰۵، ۱۹:۵۱ (+۸ گرینویچ)
مشتریان گرامی،
از تماس شما با XT متشکریم
ما بازخورد شما را دریافت کردهایم و نگرانیهای شما را در مورد نتایج توافق درک میکنیم.
با توجه به وضعیتی که شرح دادید - که در آن موقعیت آتی شما بسته شده بود و اختلاف در سود وجود داشت - لطفاً توجه داشته باشید که سود یا زیان معاملات قراردادی معمولاً توسط عوامل زیر تعیین میشود:
نرخهای تأمین مالی یا کارمزدهای معاملاتی: در طول مدت باز بودن موقعیت، نرخهای تأمین مالی یا کارمزدهای دریافتی ممکن است از سود شما بیشتر شود و منجر به ضرر خالص پس از بستن موقعیت شود.
نوسانات قیمت: ممکن است بین قیمت هنگام باز شدن موقعیت و قیمت هنگام بسته شدن آن، به ویژه در داراییهایی که نقدینگی کمی دارند، تفاوت وجود داشته باشد. در چنین مواردی، حتی اگر موقعیت در زمان باز بودن سودآور به نظر برسد، قیمت پایانی نهایی میتواند منجر به ضرر شود.
توصیه میکنیم هنگام معامله به نرخهای تأمین مالی، کارمزدهای معاملاتی و نقدینگی بازار توجه ویژه داشته باشید تا از ضررهای ناشی از این عوامل جلوگیری کنید.
رقم سود/زیان تحققیافته که در نهایت توسط سیستم نمایش داده میشود، بهطور خودکار بر اساس سوابق معاملاتی تطبیقیافته واقعی و قوانین تسویه حساب محاسبه میشود؛ این رقم حاصل تنظیم دستی نیست.
از درک و همکاری و حمایت شما از XT متشکریم
تا موقعی که یک تریدر ضرر ده هستید همه چیز حساب کتاب ضرر درست هست امان از روزی که سود کنید تازه به نیت شوم و پلید صرافی xt پی میبرید