ادامه کار را اینجوری میبینم
تا 44 دقیقه دیگه تاییده موج نزولی دوم میگیرم اگر در این اصلاح نزولی تا 4723 تثبیت بده در بالایی که میزنه میشه در موقعیتی که به دست میاریم طبق تحلیل بالا یک سل بلند مدتی تا 4525 کف پیوت هفتگی اولش بگیریم
دوستان عزیز وضعیت ارردررهامو آپدیت کردم ، البته چون در مسابقه فول فاند هستم مجبورم از موقعیتهای ورودم بالاتر اردر بذارم ولی زیر همین محدوده ها خوبه تحلیل کلی هم همون قبلی هست
عرض بنده این بود که احتمال اینکه یک بالای دیگه داشته باشیم و بعد نزول شاخص شروع بشه هم وجود داره اما به طور کل ست آپ و تریگر فروشمون پایین تر از سطح حمایت یعنی در قیمت 4779$ ست شده و سیگنالش رو در همین فروم معرفی کرده بودم .
حالام اشکالی نداره بازار موقعیت زیاد داره ،نمونش همین حرکت فعلی که سیگنال خرید داره ![]()
بچها موقعیت خرید رو دریابید ![]()
اگر با سیگنال و هنوز ورود نکردید در قیمت فعلی موقعیت همچنان برای لانگ کردن وجود داره
تا وقتی که سطح حمایت 4745$ شکسته نشده، جریان نقدینگی بازار به نفع خریدارهاست با تارگت اولیهی 4782$
بدیهیه که توی سطح مقاومت 4780 تا 4785$ احتمال نوسان و جدال بین خریدارها و فروشندهها زیاد بشه اما با توجه به سنتیمنت ریسک گریز غالب بر بازار بر اثر افزایش تنش ها در خاورمیانه و مذاکرات ایران و آمریکا، انتظار داریم روند صعودی اونس همچنان پابرجا بمونه و در صورت شکست مقاونت 4785$ و یک کلوز قدرتمند بالاتر از این سطح، هدف بعدی خریدارها رو سطح 4850$ میتونیم در نظر بگیریم که این چشم انداز مستلزم شکست مقاومت روانشناختی 4800$ هست .
در مقابل و سناریوی آلترناتیو: شکست حمایت 4745$ سناریوی صعودی باطل میشه و دست بالا رو موقتاً به فروشندهها انتقال میده، زیر این سطح، حمایت سنگین 4700 تا 4690 خواهد بود که به عنوان لستلاین خریدارها میتونه عمل کنه .
نظر شما چیه؟
موفق و پر سود باشید ![]()
فروشنده نشید بچها ![]()
در حال حاضر روند داره نقدینگی حمع میکنه و محدوتهی 4746$ رو تثبیت میکنه ( پولبک کوتاه مدت به محدودهی 4746$ رو داریم الان)
اوسیلاتور RSI هم از محدوده اشباع فروش برگشته که نشان از تغییر فاز رونده، این یعنی مومنتوم نزولی ضعیف شده و مومنتوم صعودی در حال غالب شدن هست … ( فاز Transition مومنتومی)
حد ضررت تیپیمه!
تاچ شد پس
مبارک باشه سودت رفیق ![]()
باکس قرمز هم که قبلا مشخص کرده بودم قدرت برگردوندن قیمت بصورت مقطعی رو داشت که منم نخواستم خیلی تو ترید روزانه بمونم
بذار فردا ی ریزش کوچیک بده هنوز زوده اگر بای داشت اعلام میکنم
ممنون دمت گرم عالییی
این ریزشش طلا از 4771 تا 4723 خیلی طولش داد البته احتمال داره ریزشش ادامه بده تا 4711 و بعدش بره بالا سراغ 4790 یا 4814 و سپس ریزش اصلی ! الان باید برگشت خوبی زده باشه و رسیده باشه لول های بالا تا بتونیم اون سل بلند مدتی بگیریم ، اکثر امواج صعودی هم تغییر فاز نزولی دادن یعنی در هر بالایی که بزنه سل بگیریم میتونیم چند روززی نگهش داریم تا برسه به کف حمایتی هفتگیش در 4520
4711 قیمت منیپیولیشنه
قشنگ پا بده ی سویینگ بای 700پیپی فردا میگیریم
عالی خوش بحالتون که تونستید خودتونو با این سایتهای ترید ایرانی وفق بدید ،ما که گرفتار اینترنت هستیم ! تا کی وصل بشه بتونیم در بروکر یک تریدی بزنیم
سرمایه اصلیم تو آمارکتس هست اما دسترسی ندارم
یماه ترید نزدم داشتم نسخی پس میدادم ![]()
ی مبلغ ناچیز دارم تو ترندو
الانم کپیتال اکستند وصل شده من متاش رو بالا اوردم همه چیزش اوکیه
واسه هفته آینده باید شارژش کنم
عالی خوب شد که گفتی ، منم سرمایم در لایت فایننس گیره ، اگر به نت ملی وصل نشد مجبورم بیام سراغ همین کپیتال که گفتی ، آمارکتس حیفه با این پشتیبانی خوش اخلاق پیگیرش رو نت ملی نیومده
جناب ببخشید سبک شما ict هستش؟