سیگنال طلا - Xauusd's signal

درکل این ابزار ریسک به ریوار چیز مسخره ای هست چون مدیریت سرمایه و تشخیص موقعیت خوب رو از شما میگیره …

جهت محک زدن بود یک به ده تقریبا رو سطح 4700 بستمش

2 لایک کرده

درود

تحلیل بنده اینه تا محدوده ۴۶۵۱ ریزش داریم

2 لایک کرده

یک درصد دیگه ازین پوزیشن رو میبندم و ریسک فری میکنم تا فردا ببینم چیکار میکنه

2 لایک کرده

زون پیش رو که باید تصمیم گرفت

من بای هم بزنم در حد اسکلپ و دی ترید هست

اخبار هم که نمیشه چک کرد ببینیم داده چی بوده

2 لایک کرده

الان سل داد 4717 تا کف

استاپ : 4227

3 لایک کرده

سیستم تحلیلی بنده کمی با شما متفاوته

در مورد اخبار و فاندامنتال هم که شخصا چک نمیکنم چون معتقدم بازار کار خودشو می‌کنه و اخبار فقط به عنوان کاتالیزور هست

2 لایک کرده

هدف 4750 دلار با 335 پیپ تاچ شد :victory_hand:

امیدوارم از این موقعیت به خوبی استفاده کرده باشید دوستان عزیزم :heart_hands::folded_hands:

7 لایک کرده

دلیلتون برای بای در 4685 چیه ؟

2 لایک کرده

متاسفانه اون بالایی که منتظرش بودم که بعدش این سلو بگیرم نزد و تا اردر من نرسید ، حالا منتظر برگشتش میشم تا شاید بتونم از قیمت 4754 و کمی بالاتر از 4780 سل ها را بگیرم

2 لایک کرده

من محدوده 4711 تا 4703 را برای بای مناسب میدیدم که البته جهت برگشت به بالا که سل در جهت روند جدید و کلی نزولی را بگیرم حدودای قیمت 4756 و 4780

2 لایک کرده

حواست به 4733 باشه شاید ازش بالاتر نره

3 لایک کرده

بنظرم از محدوده 4727 و 4737 دوباره یک پایینی بده یک اردر سل هم در 4769 قرار دادم برای اطمینان

2 لایک کرده

داداش آقا محسن ساکت عزیز یک دیسلایک زیبا میدی یک توضیح زیبا هم چاشنی اش کن ازت یاد بگیریم :joy:

2 لایک کرده

افراد زیادی ممکنه لیمیت بای رو این سطح گذاشته باشن

الان که قیمت داره شارپ میاد بالا این بای هارو سر به سر میکنن

ممکنه فشار سل داشته باشیم و تو ناحیه زرد رنگ هم تریگر بگیریم

3 لایک کرده

کاملا باهات موافقم :clap:

2 لایک کرده

چه واکنش قشنگی به سقف حمایت 4670 زد ! اردر بای را در زیر سطح حمایتی 4647 قرار داده بودم گفتم شاید حمایت بشکنه از کف اش بخواد بالا بیاد

2 لایک کرده

4647 سطح پوچه به محض اینکه برسه ردش میکنه

2 لایک کرده

دقیقا زیر کف حمایتی چهار ساعته 4647 یک سطح حمایتی یکساعته هم هست 4591 بنظرت اون مناسبتر نیست ؟ که بعدش هم 4516 میشه کف پیوت هفتگی اول

2 لایک کرده

این بای های خلاف روند نمیگیرم از جهت بالایی که برای موقیت سل ایجاد میکنند در نظر میگیرم

2 لایک کرده

هیچ نظری در این مورد ندارم

اما یک نکته که هست اینه:

اون کف یکم آپریل هست اگر تو آپریل برسیم اونجا ینی کل کندل ماهانه شدو بوده و آپریل حالت تسویه ای به خودش گرفته میتونیم دوسه تا بای بگیریم اما بشرطی که آپریل تموم نشه!

تمام اون نواحی خالی از سفارش هست باید چارت زنده رو دنبال کنیم تا نشونه بده

3 لایک کرده