سیگنال طلا - Xauusd's signal

درکل این ابزار ریسک به ریوار چیز مسخره ای هست چون مدیریت سرمایه و تشخیص موقعیت خوب رو از شما میگیره …

جهت محک زدن بود یک به ده تقریبا رو سطح 4700 بستمش

درود

تحلیل بنده اینه تا محدوده ۴۶۵۱ ریزش داریم

یک درصد دیگه ازین پوزیشن رو میبندم و ریسک فری میکنم تا فردا ببینم چیکار میکنه

زون پیش رو که باید تصمیم گرفت

من بای هم بزنم در حد اسکلپ و دی ترید هست

اخبار هم که نمیشه چک کرد ببینیم داده چی بوده

الان سل داد 4717 تا کف

استاپ : 4227

سیستم تحلیلی بنده کمی با شما متفاوته

در مورد اخبار و فاندامنتال هم که شخصا چک نمیکنم چون معتقدم بازار کار خودشو می‌کنه و اخبار فقط به عنوان کاتالیزور هست

هدف 4750 دلار با 335 پیپ تاچ شد :victory_hand:

امیدوارم از این موقعیت به خوبی استفاده کرده باشید دوستان عزیزم :heart_hands::folded_hands:

دلیلتون برای بای در 4685 چیه ؟

متاسفانه اون بالایی که منتظرش بودم که بعدش این سلو بگیرم نزد و تا اردر من نرسید ، حالا منتظر برگشتش میشم تا شاید بتونم از قیمت 4754 و کمی بالاتر از 4780 سل ها را بگیرم

من محدوده 4711 تا 4703 را برای بای مناسب میدیدم که البته جهت برگشت به بالا که سل در جهت روند جدید و کلی نزولی را بگیرم حدودای قیمت 4756 و 4780

حواست به 4733 باشه شاید ازش بالاتر نره

بنظرم از محدوده 4727 و 4737 دوباره یک پایینی بده یک اردر سل هم در 4769 قرار دادم برای اطمینان

داداش آقا محسن ساکت عزیز یک دیسلایک زیبا میدی یک توضیح زیبا هم چاشنی اش کن ازت یاد بگیریم :joy:

افراد زیادی ممکنه لیمیت بای رو این سطح گذاشته باشن

الان که قیمت داره شارپ میاد بالا این بای هارو سر به سر میکنن

ممکنه فشار سل داشته باشیم و تو ناحیه زرد رنگ هم تریگر بگیریم

کاملا باهات موافقم :clap:

چه واکنش قشنگی به سقف حمایت 4670 زد ! اردر بای را در زیر سطح حمایتی 4647 قرار داده بودم گفتم شاید حمایت بشکنه از کف اش بخواد بالا بیاد

4647 سطح پوچه به محض اینکه برسه ردش میکنه

دقیقا زیر کف حمایتی چهار ساعته 4647 یک سطح حمایتی یکساعته هم هست 4591 بنظرت اون مناسبتر نیست ؟ که بعدش هم 4516 میشه کف پیوت هفتگی اول

این بای های خلاف روند نمیگیرم از جهت بالایی که برای موقیت سل ایجاد میکنند در نظر میگیرم

هیچ نظری در این مورد ندارم

اما یک نکته که هست اینه:

اون کف یکم آپریل هست اگر تو آپریل برسیم اونجا ینی کل کندل ماهانه شدو بوده و آپریل حالت تسویه ای به خودش گرفته میتونیم دوسه تا بای بگیریم اما بشرطی که آپریل تموم نشه!

تمام اون نواحی خالی از سفارش هست باید چارت زنده رو دنبال کنیم تا نشونه بده