جهت محک زدن بود یک به ده تقریبا رو سطح 4700 بستمش
درود
تحلیل بنده اینه تا محدوده ۴۶۵۱ ریزش داریم
من بای هم بزنم در حد اسکلپ و دی ترید هست
اخبار هم که نمیشه چک کرد ببینیم داده چی بوده
سیستم تحلیلی بنده کمی با شما متفاوته
در مورد اخبار و فاندامنتال هم که شخصا چک نمیکنم چون معتقدم بازار کار خودشو میکنه و اخبار فقط به عنوان کاتالیزور هست
دلیلتون برای بای در 4685 چیه ؟
متاسفانه اون بالایی که منتظرش بودم که بعدش این سلو بگیرم نزد و تا اردر من نرسید ، حالا منتظر برگشتش میشم تا شاید بتونم از قیمت 4754 و کمی بالاتر از 4780 سل ها را بگیرم
من محدوده 4711 تا 4703 را برای بای مناسب میدیدم که البته جهت برگشت به بالا که سل در جهت روند جدید و کلی نزولی را بگیرم حدودای قیمت 4756 و 4780
حواست به 4733 باشه شاید ازش بالاتر نره
بنظرم از محدوده 4727 و 4737 دوباره یک پایینی بده یک اردر سل هم در 4769 قرار دادم برای اطمینان
داداش آقا محسن ساکت عزیز یک دیسلایک زیبا میدی یک توضیح زیبا هم چاشنی اش کن ازت یاد بگیریم ![]()
الان که قیمت داره شارپ میاد بالا این بای هارو سر به سر میکنن
ممکنه فشار سل داشته باشیم و تو ناحیه زرد رنگ هم تریگر بگیریم
کاملا باهات موافقم ![]()
چه واکنش قشنگی به سقف حمایت 4670 زد ! اردر بای را در زیر سطح حمایتی 4647 قرار داده بودم گفتم شاید حمایت بشکنه از کف اش بخواد بالا بیاد
4647 سطح پوچه به محض اینکه برسه ردش میکنه
دقیقا زیر کف حمایتی چهار ساعته 4647 یک سطح حمایتی یکساعته هم هست 4591 بنظرت اون مناسبتر نیست ؟ که بعدش هم 4516 میشه کف پیوت هفتگی اول
این بای های خلاف روند نمیگیرم از جهت بالایی که برای موقیت سل ایجاد میکنند در نظر میگیرم
هیچ نظری در این مورد ندارم
اما یک نکته که هست اینه:
اون کف یکم آپریل هست اگر تو آپریل برسیم اونجا ینی کل کندل ماهانه شدو بوده و آپریل حالت تسویه ای به خودش گرفته میتونیم دوسه تا بای بگیریم اما بشرطی که آپریل تموم نشه!
تمام اون نواحی خالی از سفارش هست باید چارت زنده رو دنبال کنیم تا نشونه بده