سیگنال طلا - Xauusd's signal

امیدوارم مفید باشه واسه دوستان احتمالا بعد از اردیبهشت مسیر ترید بدون فضای مجازی رو دنبال کنم مثل سال های گذشته

درود

به نظرم موج اصلی صعودی هست

اگر بخواد از روند صعودی کوتاه مدتی برگشت بزنه بنظرم ساعت یازده و نیم موج صعودی تغییر فاز نزولی بده ، حیف شد اردر سل منو در 4742 با اختلاف کمی نگرفت نقطه زنی خوبی میشد! وقتی موج نزولی بسازه و ریزش کنه احتمالا قیمت حمایتی 4702 باعث یک بالای موقت در موج نزولی که شکل گرفته بشه که موقعیت ورود سل خیلی خوبی میده

پس نظر شما ریزش بازاره درسته؟

احتمال داره من اشتباه کرده باشم

دوباره چک میکنم

البته من در روند کلی تایم روزانه

ریزش میبینم

فعلا

۴۶۳۰

۴۵۴۸

اگر نظر منو بخواید بدونید اره چون موجهای نزولی خوبی دارن به قیمت در تایم چهارساعته فشار وارد میکنند ، اگر قیمت بتونه از این پیوتها جان سالم بدر ببره و بره بالا و امواج صعودی کنه منم با صعودیون هم نظر میشم ولی تا الان که دیدم از اون سقف هفتگی که ریزش شروع کرد تا برسه به کف هفتگی روند نزولی هست

طلا به زیر ۴۵۰۰ می‌رسد

تحلیل و همفکری کنیم تا کمک کرده باشیم به هم

باشه، دیگه اینجوری اشک تو چشمات جمع شده چی بگم؟:smirking_face:

عزیز دل این تایم فریم ماهانه انس

رنج است🔺

تایم فریم هفتگی

قیمت بالای میدلاین FVG هفتگی بسته شده( نشانه مثبت صعودی)

تایم فریم روزانه

بایس(Bias) روزانه فعلا نداریم.ناحیه بنفش همون FVG هفتگی را نشان میده و گرید فیبوناچی آخرین گام قیمتی را‌. زمانی روند نزولی میشه که کندل زیر ۴۶۰۲ بسته بشه. فعلا برگشت قیمت از ناحیه ۷۵درصد فیبو را شاهد هستیم (۴۶۷۱).

تایم فریم یکساعته

در حال رنج زدنه. زمانی اصلاح بیشتر میشه که کندل زیر ۴۶۷۱ بسته بشه که در این صورت اول به سمت۴۶۳۵ ( ناحیه ۸۸درصد فیبو) حرکت میکنه. توجه! حتی در این حالت روند نزولی نیست چون کف گام اصلی در تایم فریم روزانه شکسته نشده و تا زمانی که کندل بالای ۴۸۳۰ بسته نشود در این دامنه رنج حرکت میکند.

به نظرم هدف قیمت ناحیه اردربلاک یکساعته است.

فرض من: چون این دامنه رنج مشخص شده زیاده احتمال اینکه OB یکساعته شکسته بشه و کندل زیر۴۶۷۱ بسته بشه تا تریدینگ رنج قیمتی کوچکتری شکل بگیره که بعدا با شکسته شدنش روند اصلاحی پایان بپذیره و ادامه روند صعودی را داشته باشیم وجود داره.

خب دیگه موفق باشید

بله یه بالا داریم تا محدوده 5400

و یه اصلاح تا محدوده 3300

منظورتون از همین حدود قیمت ۴۷۰۰ تا ۵۴۰۰ هستش؟بعد میریزه تا ۳۳۰۰؟

درود

دیدگاه در روند سالیانه انس

که تا پایانش زیاد مونده نشون میده که انس پتاسییل ریزش تا ۳۳۶۰دلار رو هم داره

در مسیر این مدت نوسان‌های زیادی خواهد داشت

تا به مقصد برسه

مادامی که با پولبکها خودشو نزدیک سقف سالیانه می‌کنه

موفقیت‌های فروش خوبی میده

برای روندهای بلند مدت

این تحلیل شخصی من هست که بازار ریزش خواهد کرد

موفق باشید

بستگی به جنگ داره
جنگ بشه بازار توی محدوده 1000 دلار رنج میزنه و بیشتر اصلاح زمانی میکنه

ولی خب بله در حالت نرمال اول صعود بعد اصلاح

یک به چهار و نیم تا لحظه بسته شدن بازار

بقول دوستان 300 پیپپپپپپپپپ :joy:

سلام

همچنان سقف پروتکت شده برای دوشنبه 27 آپریل انتظار ریزش دارم اما اگر نشونه بای بده تغییر جهت میدم

به نظرم کندلهای چارت من( بروکر ترندو)

با چارت شما متفاوتند!!!

سیکل اصلاحی تایم 5 دقیقه زده نشده

اصلاح داریم تا 4667 الی 4646

بنظرم مشکل داره

چون من سه تا چارت دارم شدو نشده سقفش

چارتها مربوط به کدام بروکرها میشه؟

forex.com

fxcm

oanda