لول مشخص شده رو بزنه ریسک فری میکنم دیگه خطری میشه
اگر با استاپ بلند مشکلی نداری عالی هست
تارگت 1 ساعته
4858
و بعدی 5226
باید زده بشه که سیکل کامل بشه
اره در تایم دیلی و ویکلی حتما صعودی هست ، منظور روند میانمدتی 4 ساعته و یکساعته هست که احتمال زیاد میدم بخواد سطوح پایینی از 4515 تا پایین تر ببینه
اگر برسه به 4800 که عالیه ، این عدد برای من بهترین و کم ریسک ترین موقعیت سل هست
180 دلار تا اونجا فاصلس حداقل دیذگاهت رو بای باشه میان مدتی
بخوای بشینی برسه اونجا که فقط فرصت هارو از دست میدی
فکر میکردم فقط خودم بلند مدتی کارم ، شما که فوق بلند مدتی کاری
فکر کنم فقط کف و سقف روزانه و هفتگی میگیرید درسته ؟ به اون میانه های روند کاری ندارید ، با این حساب 4889 سل زدید و حتما 4400 میتونه براتون عدد ورود خوبی باشه میشه کف پیوت هفتگی دوم ، اگر میشه چارتتون هم به اشتراک بذارید تا سل و بای هفتگی را با هم مقایسه کنیم ممنونم
اگر بتونم در موقعیت خوبی وارد بشم چند روزی نگه میدارم کل این انتظارها را جواب میده ، اره بای هم امروز خوب بود ولی بهش نرسیدم دیگه بیخیالش شدم
اگر ترید میخواد شغل اولت باشه بنظرم اینطوری جواب نمیده در حد توصیه برادرانه دارم میگم
این مدل ترید درطول چند سال فرسایشی هست و روانت رو اذیت میکنه
حداقل طلا نزن ![]()
نه اتفاقا همیشه پاش نیستم ، اردرها را صبح میچیدم ، شب میامدم چک میکردم ، الان که اینترنت قطع شده بخاطر سرگرمی اکثرا پای سیستم هستم
طلا دوست دارم ، قبلا داوجونز بودم ، جیب بر خوبی بود ، ولی طلا خیلی راحت تر از داوجونزه
طلا چارت خوبیه اگر درکش کنی
اره خیلی راحت و سرراسته ، اون داوجونز بد جونوری بود خخخ ، فقط میشه حد روزانه و هفتگیش گرفت اون میانه ها خیلی فریبکاری داره
استاپ شد اما یک به سه رو داده بود خروج نزدم من
مردک دیوانه توییت زده انگار
کسی میدونه چخبر شده؟
به نظرم تا 4646
ریزش داره
این 4743 یکی از پیوتهاش در روند نزولی من بود که میشد سلش گرفت ولی چونکه پرریسک بود برای چالش که هستم خطری بود مگر نه حتما سلشو میگرفتم ، اینجایی هم که رسیده یک حمایتی داره البته اگر نشکنش ، اگر بخوام بای بگیرم از 4646 بهتره