متوجه نمیشم منظورتون رو
شرمنده متوجه نشدم { 1/2 مپ هفتگی } لطفا کمی توضیح بدید
ناحیه 4765 نصف سقف و کف هفته ی قبل است احتمالا پس از برخورد با این ناحیه روند نزولی خواهیم داشت
شما با این استدلال سل میزنید؟؟؟
آها ممنونم عالی نظر منم همینه البته با روش دیگه ای بهش رسیدم ، الان دقیقش شده 4769
قیمت 4752 هم موقعیت سل خوبی داره ولی پرریسکه هم سقف مقاومتی و هم موج نزولی اول 4 ساعته
زورتو بزن برو بالا تو میتونی خخخخ فقط لطفا از اینجا پایین نیا ، اولین اردر سل منو بگیر و ریزش کن
این موج نزولی اول 4 ساعته جلو حرکتش گرفته شاید هم باعث برگشتش بشه
داداش شما چی دیدی که تاییدیه ورود بود برای معامله خرید تو اون نقطه؟؟؟
برامن دگه هیچ تاییدیه ایی نبود که دوباره بتونم در جهت تحلیلم ورود کنم
موج نزولی اول ۴ ساعته جلو حرکتش گرفته ، اولین اردر سل در ۴۷۵۲ پرریسک کم حجم قرار دادم و به ترتیب بالایی ها را پر حجم تر میگیرم ، دلیلم هم اینه که اینجاها سطوح مقاومتی فعال و موجهای نزولی قوی هستن ، اعداد ورود را مرتبا آپدیت میکنم تا باعث اشتباه دوستان نشه
معمولا حرکات اصلی طلا بدون تاییدیه هستن باید توی هانت ها وارد بشی و لول قیمتی درست رو پیدا کرده باشی
اگر میخوای تاییدیه بگیری ادامه دهنده بگیر با استاپ بلندتر که جا نمونی
من خودمم استاپ خوردم اما احتمال هانت رو میدادم پوزیشن اول رو ریسک کم گرفتم که استاپ شد
من الان یکساعت ونیم دارم با ستاپ و پلن معاملاتیم کلنجار میرم که چطور میشد این حرکتو گرفت بازم به نتیجه نرسیدم
توی 5 و 15 دقیقه کندل انگلفینگ داشتیم میتونستی وارد بشی با ستاپ هانت لو لندن قبلی
البته پوزیشن گرفتن در جهت خلاف روند نزولی که الان داریم بنظرم کار درستی نباشه ولی اینجایی که واکنش داده و دوستان بای گرفتن کف کانال حمایتی اش بوده که چندبار هم به محدوده اش شدو زده بوده
انگلفینگ کدوم کندله؟
برای تریگر گیری بدون لیمیت دو حالت داری
یا به محض برگشت قیمت به سطح هانتری با کلوز یک دقیقه ورود بزنی یا صبر کنی
15دقیقه ببنده رو های شدو ورود مطمعن بزنی با استاپ بلندتر اما ریسک رو بیشتر میکنی که سود خوب بگیری
pmi امروز هم دو درصد بالاتر اومد و باعث قوی تر شدن دلاره اما طلا واکنش های صعودی میده…
نمیدونم پست تحلیلی چرا نیاز به تایید مدیر داره ![]()
میترسن تحلیل ها سیاسی بشه مخصوصا رو طلا هم حساسن ![]()
pmi بالا میاد دلار میریزه اصن یک وضعیه ![]()
درهرحال چارت موقعیت خرید خوبی داد امروز