با احترام به نظر دوستان ، فکر میکنم اصطلاح اصلی در انگلیسی pump and dump باشه که یه نوع کلاهبرداری در معامله است و اصطلاحهای pump (باد کردن- مثل پمپ باد دوچرخه) و dump ( انداختن به دیگری dump something on someone) در اینجا به معنی «بالا بردن عمدی» و معمولا جهشی قیمت با ایجاد فشار فروش یا راههای متقلبانهٔ دیگر (باد کردن قیمت) - نه بالا رفتن طبیعی، و انداختن جنس/نماد موردنظر در قیمت بالا به خریداره (dump)- که فکر میکنه قیمت طبیعی بالا رفته. تا جایی که من میدانم بالا رفتن و پایین رفتن طبیعی قیمت همان rise و fall (صعود و نزول) هستند.
پینوشت: فارسی مصطلح این عبارت میشه «قورباغه رو رنگ کردن جای قناری فروختن»
اقا بحث سرمایه شد
کمبود سرمایه باعث میشه کند حرکت کنی به سمت هدف هات ( حالا هدف هرچیزی میتونه باشه). بخاطر همین ریسک بیشتر میشه مدیریت سرمایه بهم میریزه تحلیل اشتباه میشه فکر اذیت میشه و از اونجایی که سرمایه کمه دچار کمبود مالی هم میشه اگه رو اون سرمایه کم حسابی باز کرده باشه جدا از این خیلی موقعیت ها از دست میره
حداقل سرمایه برای شروع چقدر باید باشه ؟ بنظر خودتون؟
از اونور حساب های پراپ هم هست که داستان های خودش رو داره
دوستان، ضمن احترام به نوشتههاتون، تا جایی که من میدونم پامپ (pump) به معنی باد کردن قیمت و دامپ (dump) به معنی انداختن جنس بیارزش به دیگری است که از اصطلاح pump and dump (همان قورباغه را رنگ کردن جای قناری فروختن) میآید نه به معنی بالا رفتن عادی یا پایین رفتن قیمت. شاید بخواهید از صعود/سقوط قیمت (یا ریزش/خیزش) استفاده کنید یا اگر انگلیسی رو بیشتر دوست دارید rise (رایْز) و fall (فال) یا spike (جهش [سریع] قیمت- همون «اِسپَک» توی والیبال ولی تو ترید تلفظ اصلیش ، ِاِسپایک، بیشتر به کار میره. در اصل به معنی خارِ نوکتیزه فلزی یا چوبی و مانند اونها است مثل چیزی که مثلا رو قلادهٔ سگ نگهبان هست) برای خیزشها و ریزش های ناگهانی.
ممنون که نظرتو گفتی
اما منظور خودم نبودم
بنظر من بالای ۱۰۰۰ تا بهتره
چون ۱۰۰ دلار نمیشه بهش اکتفا کرد. چون واقعا خیلی کمه و بخای بصورت حرفهای ترید کنی ( مثلا روزانه ۲ درصد استاپ یا ۴ درصد استاپ. یا کمتر یا بیشتر )
اما ۱۰۰ دلار بخاطر کم بودنش اجازه خیلی از معامله هارو نمیده
تجربه ترید واقعی در حساب واقعی همزمان با آموزه های خود داشته باشه
استراتژی تست شده حداقل به مدت یک سال داشته باشه
بنظرم بالانس
میکرو یعنی برای ریسک یک صدم درصدی 1000
بقیه رو با استاندارد 100 K ارزیابی می کنم و
در کمترین میزان استاندارد 3000
در حالت نرمال 5000
در حالت استاندارد 10000
باید کیف بالانس برای شروع داشته باشه .
تمام استراتژی در بالانس های کوچک 100 الی 1000 معمولا با چالش های بزرگی در 3 ماه آیندشون روبرو میشن که از لحاظ ذهنی تریدر رو دچار اذیت می کنه اگه اماده نباشن لیکوئید شدن حتمیست . طبق گفته متین عزیز ( اگه نیاز هم داشته باشه چه بدتر )