فقط معاملات و تحلیل xauusd

با احترام به نظر دوستان ، فکر می‌کنم اصطلاح اصلی در انگلیسی pump and dump باشه که یه نوع کلاهبرداری در معامله است و اصطلاح‌های pump (باد کردن- مثل پمپ باد دوچرخه) و dump ( انداختن به دیگری dump something on someone) در اینجا به معنی «بالا بردن عمدی» و معمولا جهشی قیمت با ایجاد فشار فروش یا راه‌‌های متقلبانهٔ دیگر (باد کردن قیمت) - نه بالا رفتن طبیعی، و انداختن جنس/نماد موردنظر در قیمت بالا به خریدار‌ه (dump)- که فکر می‌کنه قیمت طبیعی بالا رفته. تا جایی که من می‌دانم بالا رفتن و پایین رفتن طبیعی قیمت همان rise و fall (صعود و نزول) هستند.

پی‌نوشت: فارسی مصطلح این عبارت می‌شه «قورباغه رو رنگ کردن جای قناری فروختن»

سید اوردر های شما برام درس های کلیدی داره واقعا دست مریزا :ok_hand:

دقیقا مانای عزیزم توضیح خوبیه برای اینکه روان کمتر به جزئیات درگیر بشه .

سید رو کجا ریسک فری میکنی؟؟؟

تیپی 1 نصف حجم خروج میزنم

ببخشید دخالت میکنم ،ولی فکر میکنم 50٪ معامله ،ریسم فری کردن

این دوتا پوزیشن دوتا از پوزیشن های زیبام بودن و دوسشون دارم اینقدر که احساس علاقه دارم نسبت به پوزیشن هامو به آدم های اطراف نزدیکم ندارم .

چه جمله ایی:joy::joy::joy::joy::joy:

سر درد میگرنی خـر است :face_with_head_bandage:

یه زاگروفن بخوری حل میشه

یه دامپ دیگه تو راهه طرفا ساعت 3:30 تا 4:00 ( احتمال میدم طبق پیشبینی)

دوستان در تعادل باشیم بقالی نیست که تند تند دامپ بده (رعایت اصول اولیه تحلیل همیشه مهمه )

.

تارگت رو دوباره تا کله رنج متمرکز کردم ریجکت خوبی برای فیک اوت بود

دوستان وسط ترید پیام امده شما مامان منو ندیدین ؟ من الان وسط چارت مامانتو از کجای کندلا پیدا کنم ؟

اقا بحث سرمایه شد
کمبود سرمایه باعث میشه کند حرکت کنی به سمت هدف ‌هات ( حالا هدف هرچیزی میتونه باشه). بخاطر همین ریسک بیشتر میشه مدیریت سرمایه بهم میریزه تحلیل اشتباه میشه فکر اذیت میشه و از اونجایی که سرمایه کمه دچار کمبود مالی هم میشه اگه رو اون سرمایه کم حسابی باز کرده باشه جدا از این خیلی موقعیت ها از دست میره

حداقل سرمایه برای شروع چقدر باید باشه ؟ بنظر خودتون؟

از اونور حساب های پراپ هم هست که داستان های خودش رو داره

تایید میکنم
:joy::joy::joy:
@AliDidban

حداقل واسه شروع 100دلار بشرط اینکه توی دمو خیلی بک تست گرفته باشی

پراپ هم از 1k شروع کن بزار قوانین عادی بشن واست آشنا که شدی برو سراغ حساب بزرگ

دوستان، ضمن احترام به نوشته‌هاتون، تا جایی که من می‌دونم پامپ (pump) به معنی باد کردن قیمت و دامپ (dump) به معنی انداختن جنس بی‌ارزش به دیگری است که از اصطلاح pump and dump (همان قورباغه را رنگ کردن جای قناری فروختن) می‌آید نه به معنی بالا رفتن عادی یا پایین رفتن قیمت. شاید بخواهید از صعود/سقوط قیمت (یا ریزش/خیزش) استفاده کنید یا اگر انگلیسی رو بیشتر دوست دارید rise (رایْز) و fall (فال) یا spike (جهش [سریع] قیمت- همون «اِسپَک» توی والیبال ولی تو ترید تلفظ اصلی‌ش ، ِاِسپایک، بیشتر به کار می‌ره. در اصل به معنی خارِ نوک‌تیزه فلزی یا چوبی و مانند اونها است مثل چیزی که مثلا رو قلادهٔ سگ نگهبان هست) برای خیزش‌ها و ریزش های ناگهانی.

https://forum.iranbroker.net/t/xauusd/4063/7441

ممنون که نظرتو گفتی
اما منظور خودم نبودم
بنظر من بالای ۱۰۰۰ تا بهتره
چون ۱۰۰ دلار نمیشه بهش اکتفا کرد. چون واقعا خیلی کمه و بخای بصورت حرفه‌ای ترید کنی ( مثلا روزانه ۲ درصد استاپ یا ۴ درصد استاپ. یا کمتر یا بیشتر )
اما ۱۰۰ دلار بخاطر کم بودنش اجازه خیلی از معامله هارو نمیده

توی ایرانیم بالاخره همون ۱۰۰ دلار ۱۷/۱۸تمنه واسه یه نفر ممکنه سنگین باشه بخاد یهو سرمایه سنگین وارد کنه

ولی خب همون پراپ 1کا بگیری در واقع داری با 120دلار ترید میکنی با توجه به ریسک و قوانینی که واست گذاشتن

اول بستگی به تریدر داره .!

به عوامل هایی همچون :

مدیریت ریسک در هر معامله نسبت به بالانس

آزاد بودن افکار ذهنی که برای کسب سود معامله نکنه

داشتن ژورنالی به اندازه حداقل 5 سال

تجربه ترید واقعی در حساب واقعی همزمان با آموزه های خود داشته باشه

استراتژی تست شده حداقل به مدت یک سال داشته باشه

بنظرم بالانس

میکرو یعنی برای ریسک یک صدم درصدی 1000

بقیه رو با استاندارد 100 K ارزیابی می کنم و

در کمترین میزان استاندارد 3000

در حالت نرمال 5000

در حالت استاندارد 10000

باید کیف بالانس برای شروع داشته باشه .

تمام استراتژی در بالانس های کوچک 100 الی 1000 معمولا با چالش های بزرگی در 3 ماه آیندشون روبرو میشن که از لحاظ ذهنی تریدر رو دچار اذیت می کنه اگه اماده نباشن لیکوئید شدن حتمیست . طبق گفته متین عزیز ( اگه نیاز هم داشته باشه چه بدتر )

این ژورنالی هست که بهش اطمینان دارم