این درست
منظورم کسیه که اموزشش رو دیده رو حساب دمو بکتست و فوروارد تستشو گرفته
مانی منیجمنت و سایکولوژیش رو با حساب دمو یکی کرده و حساب ریل هم همونطور بشه
نظر من برا کسایی که سرمایه کمتری دارن مثلا زیر ۱۰۰۰ تا همون پراپ بگیرن خیلی بهتره چون ۹۰ درصد حساب های اولیه کال میشه
با نظرتون موافقم اینجارو
با ۱۰۰۰ تا میشه کلی حساب پراپ بگیره و بعد از حتی چند شکست بلخره موفق میشه
اما حساب بروکر زیر ۱۰۰۰ تا کمه و یا دور خودش میگرده یا حساب کال میشه
من تاحالا پراپ نداشتم ولی دوست دارم رو ببرم سمت پراپ
و سرمایههای بزرگتر
من کلا نمیدونم قضیه پراپ چجوریه و دوستانی داشتم بالای 5000 تا سرمایه گذاری کردن اما جواب نگرفتن . خودمم حساب پراپ دارم . ولی کار نمی کنم باهاش . از تجربه دوستان نزدیکم درس گرفتم که سمت پراپ تو این مدت نرفتم مگر نه پراپ خیلی خوبه اگه کسی بتونه از عهدش بر بیاد که هستند دوستانی که قدرتمندند در این زمینه اما بنده نه ضعیفم و مشکل شناور و در تضاد بودن با تمام استراتژی ها هست به نظرم . باعث میشه که هیچوقت نرفتم
شاید در مورد پراپها و مسئله سوددهی اونها بخواید تحقیق مقاله کارشناسی -و به نظر من بسیار مفید- زیر رو بخونید. اکثریت شرکت کنندهها در عمل دچار زیان قطعی میشن.
مطالعهای بر روی ۳۰۰۰ حساب فعال معاملاتی انجام دادیم که نمونهای قابلاتکا از رفتار واقعی تریدرها در یک محیط پراپ محسوب میشود. این حسابها در مجموع حدود ۷۰۰ معامله باز همزمان داشتهاند که تحلیل پویایی معاملاتی (Trade Dynamics) را ممکن ساخته است. میانگین نرخ برد (Win Rate) حدود ۵۳.۹۷ درصد، نرخ باخت (Loss Rate) حدود ۴۱.۱۵ درصد، میانگین سود هر معامله ۲۶.۱۹ دلار و میانگین ضرر هر معامله ۳۴.۵۳ دلار بوده است. این دادهها نهتنها وضعیت عملکرد کاربران را نشان میدهد، بلکه تصویر تقریبی رفتار معاملاتی و الگوهای روانشناختی فعال پشت آن را نیز آشکار میکند. اضافه کردن عامل مهم دیگری مانند کمیسیون معاملات که در حجم فعالیت بالا اثر چشمگیر دارد، تحلیل را بهصورت قابلتوجهی واقعگرایانهتر میکند.
…………………………
فتار معاملاتی ثبتشده در این مطالعه تصویری دقیق از الگوی تصمیمگیری معاملهگران در محیطهای پراپ ارائه میدهد. نخستین نکته قابلتوجه، عدم تناسب میان نرخ برد و کیفیت بردها است. با وجود اینکه میانگین نرخ برد ۵۳.۹۷ درصد ثبت شده، متوسط سود هر معامله تنها ۲۶.۱۹ دلار است، در حالی که میانگین ضرر با ۳۴.۵۳ دلار حدود ۳۲ درصد بزرگتر است. این اختلاف نشان میدهد اغلب معاملهگران در سود تمایل به خروج سریع دارند اما در ضرر دچار تأخیر تصمیمگیری میشوند؛ الگوی رایجی که تحت عنوان Loss Aversion Bias (سوگیری اجتناب از ضرر) از آن یاد میشود (Kahneman & Tversky, ۱۹۷۹). این رفتار باعث میشود نرخ برد بالا بهتنهایی شاخص مناسبی برای سودآوری نباشد، زیرا کیفیت مدیریت ضرر ضعیفتر از کیفیت مدیریت سود است.
…………………………
از منظر رفتاری، الگوی دیگری نیز در این دادهها دیده میشود که در تحقیقات مالی به آن Disposition Effect (اثر تمایل به خروج زودهنگام از معاملات سودده) میگویند. در این الگو، تریدرها سودهای کوچک را سریع میبندند اما ضررها را نگه میدارند تا شاید به سود برسند. همین رفتار باعث میشود توزیع سود و ضرر نامتقارن باشد: سودها کوچکتر و ضررها بزرگتر. این امر بهطور مستقیم میانگین سود و ضرر دادهشده را توضیح میدهد. بررسی ۳۰۰۰ حساب نشان میدهد که این رفتار تقریباً در اکثریت حسابها مشترک است و ویژگی فردی نیست، بلکه ساختاری است؛ ناشی از روانشناسی انسانی و نبود استراتژیهای مدیریت ریسک حرفهای.
در نهایت، رفتار معاملاتی این ۳۰۰۰ حساب نشاندهنده یک واقعیت مهم درباره ماهیت ترید در محیط پراپ فرمهاست: اکثریت معاملهگران بهلحاظ مهارتی در سطحی قرار دارند که بدون وجود لوریج و بدون وجود کمیسیون شاید به نقطه سربهسر برسند، اما در حضور کمیسیون، اسپرد و نوسانات واقعی بازار، به نقطه زیان قطعی نزدیک میشوند. این موضوع نهتنها عملکرد کاربران را توضیح میدهد، بلکه مبنایی برای تحلیل چرایی سوددهی پایدار پراپ فرمها از نظر مدل اقتصادی میسازد؛ یعنی شرکت در مجموع از رفتار طبیعی و غیراصولی معاملهگران منتفع میشود.
نمیدونم اولای کارم چه بروکری بود 200 دلارمو کرده بود 2000 دلار و هر ده دلار سود بهم یک دلار میداد من پنج تا 200 دلار از دست دادم که بتونم حداقل 10 دلار سود کنم که یک دلاری بشه برای من و دارم فکر میکنم چقدر اون زمان گیج و خنگ بودم.
توی ژورنالم یه متنی دارم به این شرح ( از نظر خودم شاید کسی بهش تا حالا نپرداخته
معامله با کیف بزرگ لذت بخش نیست
من در 6 ماه ترید موفقم همه ی سود های بزرگم رو خالی کردم دوباره باید همون کیف کوچکم رو رشد میدادم با مدیریت اولیم ( این باعث میشد خود بزرگ بینی های ذهنی ام به اوردر ها به حداقل ترین میزان برسه و ریسکم کم بشه و دوباره بتونم تمرکز اولیه ام رو در ریسک کردن داشته باشم )
من خودم یه حساب ۵۰۰ تا روزای اولم کال کردم
که دلیلشم مدیریت سرمایه بود
تا چند وقت پیش قبل ۱۸ ۱۹ دی حساب کسی دستم بود بالای ۱۰کا بود و سود منطقی میداد روزانه ۲ تا ۴ ریوارد میگرفتم و سودش ۷۰/۳۰ بود
الان حسابشو خالی کرده و گفت بخاطر شرایط نمیشه دیگه ریسک کرد ( چون هعی نت قعط میشه )
خودمسرمایه داشتم بالای ۳۰۰۰ تا
همرو مامانم برا خودش طلا گرفت
الان ۳۰۰ تا دارم
من چند هفتس دور این ۳۰۰ تا میچرخم
چون چشم اون سود ۱۰ کارو دیده. ریوارد ۴ میگیرم با ۲ درصد میشه ۸ درصد اکانت
اما چون کمه طمع میکنم و اورترید
سوال بالارو براهمین پرسیدم
گفتم ببینم نظرهای بقیه چیه و ازش استفاده کنم
یه پلن 1ماهه بنویس براش به 3 قسمت تقسیم کن با ژورنالت برو جلو با هدف رسیدن به 400 هر بار که هر کدوم از 100 ها به 400رسید خالی کن 7 روز استراحت کن نه از روی نیاز بلکه از روی پلن و چیزی که خودت ترید می کنی بعد دو باره شروع کن ، با رسیدن به هدف پلن 1 ماهه بریز و تکرار کن ( به هر دلیل اگه توی یک ماهی لیکوئید شد تا سر برج با تمام قدرت معامله نکن ) فقط استرراحت کن چارتم نگا نکن بزار ذهنت در ارامش قرار بگیره .( نظر شخصیه ) میتونه دیدگاه ها بسیار متفاوت باشه دوستان عزیزم .