یه هشدار دامپ داره میده
با تشکر از عزیزی که اشاره کرد به تفاوت دامپ و پامپ
منتظر اونس ۵۵۰۰ تا آخر سال باشیم یا چی ؟
up ?
down?
////////////////
دامپ = ریزش
پامپ = صعود!
از این اصطلاحات متنفرم بخاطر همین به صورت هردم بیلی حفظشون کردم همیشه هم قاطیشون میکنم:joy:![]()
![]()
شما ببخش دادا
اصلاحش میکنم الان) جسارت نباشه
فدات ![]()
مونده بودم خدایا چی دیده که میگه پامپ داره این داد میزنه ریزشو ![]()
![]()
![]()
![]()
موافقم بات اشتباه بنده بود مرسی اشاره کردی
اول فکر کردم ترامپ هشدار داده و شما اشتباه تایپ کردید .![]()
من بالای ده بار اولای کارم بخاطر اینکه با مارجین کم وارد مارکت طلاااا میشدم ،استراتژی خوبی داشتم اما روانشناسی درست نداشتم ،مدیریت ریسک ، مدیریت ذهنی و.. نداشتم ترید رو بر مبنای اینکه پوزیشن فقط باز کنم یاد گرفته بودم.
بعدش استراتژیم رو ارتقا دادم بیشتر و بیشتر ،بکتست پشت سر هم ،استمرار در تحلیل حتی روزای تعطیل ،روژنال نویسی مستمر و روزای تعطیل روی ضرر هام دقتمو بیشتر میکردم که چرا ضرر شده و کال شدم .
بهترین کار آموزش بیشتر ،توسعه مدیریت های فکری و مالی ،سعی کنی با مارجین کم وارد نشی ،ژورنال نویسی و بکتست مستمر
دیدن دابل بات من رو ترغیب کرد برای پوزیشن سل از شکست کف آخر ایجاد شده بنده وارد پوزیشن سل شدم و توجه زیادی بهش داشتم برای بستنش که روند بر نگرده و تی پی اول ناحیه پر رنگ آبی (4490.85) بود و بعداز شکستش من tp دوم رو متغیر قرار دادم و بعد پولبک قوی با حجم بالا دیدم که باز هم منتظر ادامه روند بودم که بریزه این روند ریزشی ادامه دار یا با مومنتوم یا بصورت رنج نزولی ریخت و من امروز بستمش و منتظر tp عدد (4432) بودم که بستم بخاطر طرز فکر فاندامنتالی خودم و به احتمال زیاد وارد پوزیشن در سشن نیویورک بشم.
بله مارجین کم ،ادم رو بیشتر وسوسه میکنه و به استرس میندازه برای پوزیشن گیری و آدم وقتی این عوامل دور و برش باشند صدردصد نمیتونه تحلیل درست داشته باشه و بتونه درست از مارکت استفاده کنه و سود بگیره
و یک چیز مهم اینه که نباید همش دنبال سود باشیم فکر کنیم ده تا معامله زدیم همشون باید سود شن و این هم طرز فکر رو خراب میکنه و نمیذاره تحلیل درست پیش بره
باید به دنبال تحلیل و ترید درست و منطقی و براساس استراتژی باشیم .(این نکته برای خودم خیلی مهمه )
امروز یکی از بچه ها قدیم پیام داده دفعه هفتمه کال میشم
ی بار 50دلار کال کردم ی بار90دلار-110-65 و….
خوب این اشتباهه
وقتی مارجین پایین هست چطور میخای مدیریت سرمایه رو رعایت کنی…
البته متاسفانه منم دیشب گفتم با5% سرمایه وارد هرمعامله میشم کارو خراب کردم یچیزی گفتم ک خودم نمتونم جوابشونو بدم