فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

سطح‌های کلیدی روزانهٔ طلا از نظر تحلیل‌گر رویترز / تریدینگ ویو. پیش‌بینی‌هاش تا حالا بد نبوده. طلا الان تقریبا در سطح پشتیبان اول‌ به مقاومت خورده.

این هم در مورد تنش‌ها در خلیج‌فارس و این که به کدوم طرف می‌ره

پی‌نوشت: به نظر من هم بی‌راه نمی‌گه.

معامله بعدی هم با Trailing Stop بسته شد :ok_hand:

یه هشدار دامپ داره میده

با تشکر از عزیزی که اشاره کرد به تفاوت دامپ و پامپ

منتظر اونس ۵۵۰۰ تا آخر سال باشیم یا چی ؟

up ?
down?
////////////////

رد شد دیگ بخام بگم هم نمیرسم پوزیشنشو گرفتم ریزش منظورم بود

دامپ = ریزش

پامپ = صعود!

از این اصطلاحات متنفرم بخاطر همین به صورت هردم بیلی حفظشون کردم همیشه هم قاطیشون میکنم:joy::joy::joy:

شما ببخش دادا

اصلاحش میکنم الان) جسارت نباشه

فدات :grin:

مونده بودم خدایا چی دیده که میگه پامپ داره این داد میزنه ریزشو :joy:

:joy::joy::joy::joy: موافقم بات اشتباه بنده بود مرسی اشاره کردی

سید من ورود کردم

قیمت چرا من وقتی ورود می کنم فرار میکنه نمیزاره از رنج بیشتر سود بگیرم :saluting_face:

تارگت رو تا کله رنج زدم و ریجکت .

اول فکر کردم ترامپ هشدار داده و شما اشتباه تایپ کردید .:smiling_face_with_sunglasses:

دلیل ورود در برخورد به آخرین سطح مقاومت H4 ضعف در ادامه حرکت قیمت مشاهده شد .

من بالای ده بار اولای کارم بخاطر اینکه با مارجین کم وارد مارکت طلاااا میشدم ،استراتژی خوبی داشتم اما روانشناسی درست نداشتم ،مدیریت ریسک ، مدیریت ذهنی و.. نداشتم ترید رو بر مبنای اینکه پوزیشن فقط باز کنم یاد گرفته بودم.

بعدش استراتژیم رو ارتقا دادم بیشتر و بیشتر ،بکتست پشت سر هم ،استمرار در تحلیل حتی روزای تعطیل ،روژنال نویسی مستمر و روزای تعطیل روی ضرر هام دقتمو بیشتر میکردم که چرا ضرر شده و کال شدم .

بهترین کار آموزش بیشتر ،توسعه مدیریت های فکری و مالی ،سعی کنی با مارجین کم وارد نشی ،ژورنال نویسی و بکتست مستمر

بسیار درست …

اغلب عزیزان همه ی مطالبی ک گفتی و میدونن(بکتست و تمرین)

ولی یک نکته ئ طلایی گفتی ماناجان …اونم این نکته که:

با مارجین کم وارد نشی

*این اشتباهو خیلیا دارن انجام میدن-*خیلیم مهمه

دیدن دابل بات من رو ترغیب کرد برای پوزیشن سل از شکست کف آخر ایجاد شده بنده وارد پوزیشن سل شدم و توجه زیادی بهش داشتم برای بستنش که روند بر نگرده و تی پی اول ناحیه پر رنگ آبی (4490.85) بود و بعداز شکستش من tp دوم رو متغیر قرار دادم و بعد پولبک قوی با حجم بالا دیدم که باز هم منتظر ادامه روند بودم که بریزه این روند ریزشی ادامه دار یا با مومنتوم یا بصورت رنج نزولی ریخت و من امروز بستمش و منتظر tp عدد (4432) بودم که بستم بخاطر طرز فکر فاندامنتالی خودم و به احتمال زیاد وارد پوزیشن در سشن نیویورک بشم.

دوتا ورود دیگه. اولی ریسک فری دومی تیپی 2

بله مارجین کم ،ادم رو بیشتر وسوسه می‌کنه و به استرس میندازه برای پوزیشن گیری و آدم وقتی این عوامل دور و برش باشند صدردصد نمیتونه تحلیل درست داشته باشه و بتونه درست از مارکت استفاده کنه و سود بگیره

و یک چیز مهم اینه که نباید همش دنبال سود باشیم فکر کنیم ده تا معامله زدیم همشون باید سود شن و این هم طرز فکر رو خراب می‌کنه و نمی‌ذاره تحلیل درست پیش بره

باید به دنبال تحلیل و ترید درست و منطقی و براساس استراتژی باشیم .(این نکته برای خودم خیلی مهمه )

امروز یکی از بچه ها قدیم پیام داده دفعه هفتمه کال میشم

ی بار 50دلار کال کردم ی بار90دلار-110-65 و….

خوب این اشتباهه

وقتی مارجین پایین هست چطور میخای مدیریت سرمایه رو رعایت کنی…

البته متاسفانه منم دیشب گفتم با5% سرمایه وارد هرمعامله میشم کارو خراب کردم یچیزی گفتم ک خودم نمتونم جوابشونو بدم