فقط معاملات و تحلیل xauusd

ممنون متین جان شماهم عالی هستی…

قبول دارم پرریسک هست براهمینم خیلی وقتها رو RR1:2خارج میشم

البته یچیزی ک هست توی بکتست و لایوتستهام در هر190تا معامله فقط 4بار استاپ پشت هم میخورم بخاطرهمین توبحث روانشناسی راحتتر ورود میکنم

ادمین
وقتشه این تاپیک رو هم پین بکنی
@admin

من یه هفتس اور ترید میکنم
امروز تایم فرسم بالاتر رفتم
استاپ برا من زیاده برا همون گفتم پنج درصد خیلیه
من نهایتا یک یا دو درصد

کارتون عالیه
امیدوارم یاد بگیرم تا هستید :green_heart:

اگر موقعیت پیش بیاد برای سل تا 4450 دلار آماده هستیم

کار درست و اصولی رو تو داری انجام میدی داداش…یک یا نهایتا دو درصد درستش هست

سل فعلا کنسله

دیگه برا امروز کافیه

نشسته ام به اوت نگه میکنم 4509 که آه می کشد تو از کدام اوت رفتی :rofl:

امیر جان عالی بود و همچنین متین عزیزم شهر عجیب :ok_hand:

ممنونم درس زیبایی دادین برام در رابطه با نگاه به سل در محدوده های مهم و از باره تشکر می کنم .:tulip: :heart:

امشب ترجیح دادم بیرون نرم و بشینم خونه به کارای بدم فکر کنم. تصمیم گرفتم یه سوال اینجا مطرح کنم و نظر دوستانو بپرسم…

منظور از overtrading چیه؟

چه زمانی درگیر overtrading میشیم؟

بنظرتون خوبه یا بد ؟

پر سود موفق باشید دوستان بسیار ارزشمندم

این اجرای سناریویی بود که صب توضیح دادم از دید بنده . ممنون که تکنیک های خودتونو به اشتراک گذاشتین :saluting_face: :heart:

من بعضی وقتها هنوزم اورترید میکنم…دقیقا نقطه ضعف من وقتیه که استاپ میخورم و بعدش چارت در جهت تحلیلم میره…دیگه تمومم یا بهتربگم GAME OVER

همین ک میبینم در جهت تحلیلم دارم میره یهو میپرم وسط حرکت (اونم بدون تایید )

هنوزه هنوزه گاها این اشتباهو میکنم براهمینم با گوشی ترید میکنم همین که میبینم دارم گند میزنم گوشی رو میندازم پشت کمدم …چون میدونم بخام دوباره درش بیارم یک ربعی طول میکشه …تواین فاصله منطقی میشم

دلیلشم این بوده و هنوز هست که خودمو ب خودم خیلی میخام ثابت کنم اونم تو بازاری ک اصولش بر پایه ئ احتمالات هست ن قطعیت

سید جان من به تعداد رسیدم به اینکه در تعداد مشخصی به بعد دیگه اورم نمیتونم تصمیم درست بگیرم

تازه الان خوب شدم …سال پیش وقتی اورترید میکردم بخاطر اینکه خودمو تنبیه کنم وقتی میرفتم باشگاه به بچه ها میگفتم منو بزنین

من بکس کارمیکنم اونام نامردا از خدا خواسته منو میکردن کیسه بکس

تعریف تو از اور ترید چیه دادا؟

ارادت؛ مجدد وارد می‌شم احتمالا در جای مناسب!

تارگت طولانی‌مدتش برای من پایین‌تره؛

پیش‌تر عرض کرده‌بودم:

جناب دیدبان جسارتا بدون استاپ معامله می‌کنید؟!

پس تعریف شما از اور ترید زمانیه که نتونین تصمیم درست بگیرین؟ ینی تا اون موقع معامله میکنین و تعداد خاصی ندارین؟

چه قدر جالب من فکرمیکردم فقط خودم اینطور هستم من گوشیمو میزارم بالای کمد لباسام

بسته به ریجکت داره . کجا چجوری ریجکت بشه ، اگه محدوده مورد نظرم باشه بله چون تثبیت استال قیمت رو کاملا مشاهده میکنم ولی اگه خارج از محدوده باشه نقطه اوت در نظر می گیرم جناب مقصودی عزیزم واستاپ ست می کنم .

نه به تعداد مشخصی از معامله رسیدم و در ژورنالم از بین 20 ای 35 معامله متغییر بسته به سایکل های مختلف

دقیقا محمدجان

تاثیر کمد اتاقم در سودده بودنم بیشتر از ستاپ معاملاتیم هست :zany_face: