فقط معاملات و تحلیل xauusd

فقط عزیزان خاهشا هر بحث و اختلاف نظری هست

که هیچ ایرادی نداره چون بنظرمن اختلاف نظر بدون غرض ورزی باعث پیشرفته

در کمال ارامش و ادب و احترام و داخل پیام خصوصی باشه…از همه بزرگواران ممنونم

دوست عزیز من ، جهت دریافت هدیه از طرف بنده ، استیتمنت یک ماهه برام بفرست نیاز به توضیح اضافی هم نیست. تمایل داشتی هم موجودی صرافی بهت نشون میدم هم معاملات فست اسکلپ که در دو روز مسابقه نزدیک 50 در صد سود زدم ( با مدیریت ریسک 2 درصد نه تحمل قمار 70 درصدی به قول دوستمون ) هم کارخونه بهت نشان میدم هم میتونید مهمان بیزنسی من در شهر ارومیه باشید.

در مورد استیتمنت با شرط عدم عبور از ریسک 2 درصدی (FLR=2%) خواهم گذاشت .

وقاحت لایق فردی مثل شماست یادتون رفته برید سری بزنید به تاپیکتون ، سنگ بود اب میشد

از کوزه همان برون تراود که در اوست.

ما چیزی را میتوانیم ببخشیم که داشته باشیم . شما احترام ندیدید که به کسی احترام بگذارید. تاپیک شما نشان از شخصیت شماست.

موقع نقد روش یا کسی نیازی به بی ادب بودن نیست.

وگرنه آقای فلانی به حد کفی در تاپیکش تعریف و تمجید شده

لطفا فیلم ترید نفرستید هیچ شکی در ترید های خفن شما نیست، صرفا بنده میخوام سوددهی مستمر یک نفر در یک ماه با ادعایی که دارد را ببینیم .

مخاطب بنده همه نیستند مخاطب خاص خودش میگیره من چی میگم. اینجا روان دیگران را بهم نزنید. همین عزیز

دوستان عزیز بنده نیازی به دیدن فیلم ترید شما ندارم ( به نوع حساب شما هم کاری ندارم ) ، چنانچه تمایل به دریافت هدیه از طرف من دارید استیتمنت معاملات بفرستید.

من هم حساب پرریسک دارم تریدهای فلان میزنم .

مهم سودده بودن و استمرار آن هست.( استمراری که قمارگونه نباشد یک حد ریسک معقول رعایت شود)

بنده این تاپیک را ترک میکنم و هیچ جوابی را نخواهم تونست بخوانم. هر دوستی تمایل به ارتباط داشت پیام خصوصی بفرستد بنده اطلاعات تماس به ایشون میدهم. بنده در حوزه تولید فولاد فعالیت دارم ( تولید شمش فولاد و حوزه ساخت ماشین آلات معدنی ) چنانچه که دوستی تمایل به همکاری در زمینه تولید و همچنین بازرگانی داشت ( یا نیازی به هم اندیشی در حوزه تولید داشت )بنده با افتخار در خدمت دوستانم هستم.

متاسفانه درگیر یک پروژه توسعه هستم .

در زمان مناسب ، در یک پلتفرمی مثل گوگل میت ، کنار هم میاییم، هم آموزی میکنیم ،لایو ترید میکنیم. همدیگر را کمک میکنیم.

موفقیت نزدیک تر از ان است که میپنداریم .

راه درست را نشان دیگران بدهیم . نیاز به تشویق را لطفا از منابع دیگر تامین کنیم و ترید زمینه ای هست که کمی هیجان یا بی صبری تبعات مالی سریع و گاها جبران ناپذیر دارد.

هم ۴۷۲۱.۴۷ قشنگه و هم ۴۷۱۹

روی هردو ریسک بای می‌کنم! مومنتوم شدید باشه فقط روی ۴۷۱۹

ماهم وارد دعوای بایر ها شدیم دیگه هرچی خدا بخواد

تبدیل ۳۰ دلار به ۱۳۰ دلار!

دو روز، بیش از ۳۰۰ درصد رشد حساب!

(البته که ۵۰ درصد هم خوبه😉)

اینم ۴۷۲۱.۴۷ که عرض کردم! :alien:

استاپ ۲۵ پیپ!

من تی‌پی رو روی ۱۰۰ پیپ ست کردم چون به‌نظرم اونجا اصلاح می‌ده!

کمیسیون بروکرتون چقدر زیاده

این کدوم بروکر هست

دوستانی که تمایل دارن معاملات این هفتشون رفع اشکال و عیب یابی بشه بنده از فردا صبح تا ظهر در خدمتشون هستم.

امیدوارم که اینکار در روزهای تعطیلی بازار فرهنگ سازی بشه و چه بودیم و چه نبودیم در این تاپیک اجرا بشه.

قدیم اینکارو انجام میدادیم..البته بیشتر بچه ها نمدونم چرا خجالت میکشیدن یا شاید حساس بودن توی روبیکا میفرستادن برام ولی اگه اینجا باشه و بچه ها همکاری کنن به کمک عزیزانی مثل شما و بقیه

عالیه عالی

این هفته که هیچی از همه میپذیریم ولی از هفته آینده اگه عمری بود و شرایطش بود فقط معاملات کسانی بررسی میشه که ژورنال نوشته باشن

فرهنگ ژورنال نویسی هم باید جا بندازیم چون واقعا معجزشو به چشم دیدم و حیفه ازش غافل باشیم

من ادعایی ندارم و نداشتم!!!(برعکس شما)

و فیلم کارامم اینجا نفرستادم!

یکی از دوستان یه ترید اشتباه انجام داده بود و خودش متوجه نبود! کسی هم ایراد کارشو بهش نگفت «از جمله شما»!

من براش وقت گذاشتم تا اون متوجه اشتباهش کنم.

بعد شما به من حمله کردی و منظورت این بود تا من هستم که تو نباید نظر بدی…

در هر صورت شرط گذاشتی و شرط را باختی.

حالا باید بری. قبل رفتنت این را یادگاری از من داشته باش:

که غرور، از نادانی میاد و آدم مغرور چشماش کوره و همین کوری یه روزی اونو از بالا پرت میکنه پایین.

این کلیپ عملکرد یک ماه سودده بودن من است آن هم در سال اول ورودم به بازار فارکس .

زیاد نیست، هر لات ۶ دلاره!

بله از گزارش ADP میشد حدس زد که NFP هم قوی بیاد که البته توی تحلیل‌هام انتظارش رو داشتم، این عدد یعنی تضعیف میان مدت اونس و همچنان تقویت دلار به دلیل بازار کار قوی آمریکا و چشم انداز نرخ بهره ی بالاتر برای فرد

نادر عزیز ایشون اعلام کردن استیتمنت یک ماهه سودده هر کی داره بره پی وی شخصیش.شما فیلم فرستادی🙄؟؟؟این تایپک جایه رفع کینه شخصی نیست طبق گفته خودتون یک ساله تجربه دارین اگه استیتمنت یک ماهه ندارین یه برداشت از پراپ یه نمودار صعودی تاریخچه معاملاتم ارائه کنی جایزه رو بردیا از ما گفتن بود…تمام چیز هایی که گفتم بجز فیلم اگه از من خواستی پیام شخصی در خدمتم.شب خوش همگی

طبق تحلیل قبلی که انجام داده بودم و ورود زدم خداروشکر این دفعه استاپ هانت نکرد :grinning_face:

تا ۴۷۰۶ بیاد برای بای می‌ارزه!

این اتفاق برای منم در هیوا افتاده ولی از حق نگذریم خیلی کم پیش امده و به نظرت نبایدزیاد خرده گرفته

بله متوجهم که یه باگهایی داره و نباید زیاد زوم شد. ولی واقعا دلم برای راحتی متاتریدر برای مدیریت معامله خیلی تنگ شده