فقط معاملات و تحلیل xauusd

بدیش همینه عادت کردیم به متا :grin:

نمدونم داداش …خیلی از بچه ها پیشنهاد میدادن بهم

اینم که از ۴۷۰۳

پیشبینی 65 بود فعلی شد 115

دقیقا حرف شما متین - ممنونم بابت راهنمایی شما عزیزان :heart:

سووووواااااااااااااااال؟؟؟

چرا 4703 نظرتو جلب کرده بود>>>اگه به ستاپت مربوطه جواب نده چون ستاپ ی چیزه شخصیه

آره وهقعا متاتریدر یه چیز دیگه‌اس

4694

تا

4692

او پایین جامونده به نظرم

بزنه از اونجا بیاد بالا

منم نظرم همین بود البته رو ۴۷۰۰ اردر گذاشتم فعال نشد امروز دوتا پوزیشن خوب با یک پیک اختلاف باز نشد

من با RR1:2/5 ازمعامله خارج شدم

داداش حداقل از شما فعال نشد - از من واسه 10 پیپ استاپ هانت کرد و رفت تارگت زد :grinning_face:

در ضمن دوستان تریدینگ ویو من با نت ملی - وای فای خونه باز میشه گفتم در جریان باشید

نهایت توضیحی که می‌تونم بگم اینه که اون محدوده‌ی قیمتی برای من جایی بود که liquidity purge انجام می‌شد؛ استاپ‌هانت زیادی انجام شد و بعد از تخلیه‌ی نقدینگی و خروج ویک‌هندها قاعدتا باید انتظار absorption و reclaim رو داشته‌باشیم دیگه!

فدا سرت …تازمانیکه کاملا طبق پلن معاملاتیمون عمل کنیم و از هرمعامله یچیزی یاد بگیریم بردیم داداش

دقیقا حرف شما درسته - اگه بنده هم یه کوچولو اطلاعات داشتم استاپ هانت نمیشدم :heart:

فدا سرت برادر همین که تشخیصت درست بوده خودش

قرار شد بریم و دیگه نیایم ولی به قول دوستمون از صدقه سر ج.ج. همه بیکاریم و چه جایی بهتر از اینجا کنار دوستان همرزم😄

ظاهرا جناب ابری بد چوبی رو برداشتن و مواضع بعضیها به خطر افتاده . متاسفانه این تاپیک شده بازار رزگری پر هیاهو و برای خیلیها بی ثمر

حضور خیلی از دوستان همانطور که خودشون بیان کردند مشخصه یا برای وقت گذرانی و سرگرمی یا برای کسب دانش و یا ارایه آن ، کاملا در جهت و همسو با این بخش و تاپیک.

متاسفانه حضور بعضی اساتید همچنان مجهول و در گمانه است که هیچ اشکالی هم نداره و به هیچ کسی هم مربوط نیست تا زمانی که به هدف اصلی این تاپیک ، جیب و روان دوستان لطمه وارد نکند

در خواست خوبی از دوستی عزیزی دیدم از یکی از اساتید حاضر که همچنان بی پاسخ مانده

در جواب منتظران

ما هم همچنان منتظریم :relieved_face:

امین اقا توی روبیکا با ایدی که روی تلگرامت بود پیام گزاشتم

لطفا چک کن . ممنونم

اولی یعنی «پاکسازی نقدینگی»

دومی «جذب سفارش»

سومی «بازپس‌گیری »

یعنی بازار عمدا ب سمت ناحیه هایی میره که تعداد زیادی سفارش حدضرر اونجاهست تانقدینگی اونجارو جمع اوری کنه بعد در جهت اصلی خودش ادامه بده

جذب سفارشها >مثال:فروشنده های زیادی درحال فروشند ولی قیمت به سختی پایین میاد این یعنی خریداران قوی دارن تمام فروشهارو جذب میکنن یابرعکس …نشانه ها:

حجم بالا+حرکت کم قیمت

چندین بار برخورد به یک سطح بدون شکست

کندلهایی با ویک بلند ولی ادامه ندادن حرکت

خودمونیش مثلا به یک مقاومت میرسه خریدارا زیادن .حجم هم زیاده ولی قیمت بالا نمیره چون فروشنده های بزرگ سفارشهارو absorbکردن که اغلب بعدش میریزه

یعنی قیمت یک سطح مهم رو از دست بده باز پس بگیره مثلا قیمت میاد زیر یک حمایت تریدرا فک مکنن شکست نزولی رخ داده ولی قیمت برمیگرده بالای اون سطح

نشونه هاش:شکست فیک-جذب نقدینگی-قدرت خریداران یا فروشندگان-تغییراحساسی بازار

مثلا قیمت تا2000میاد بعدش سقوط میکنه تا 1980 سپس سریع دوباره میاد بالای 2000

ویک هندها:تریدرهاییکه صبروتحمل کمی دارند یا باکوچکترین نوسان میترسن یاسریع خریدوفروش میکنن یا استاپشون زود فعال میشه

اینارو از chatgpt پرسیدم اینارو گف

راست و دروغش باخودش :smiley:

دوستی که بالاتر گفته بودند بنده قول دادم ، لطفا ایشون و هر کسی که تمایل دارد استیتمنت معاملاتی ( اگر روی FXBOOK هم داشت موردی نیست )خود را در پیام خصوصی یا ایمیل هر جوری که براش مممن هست برای من ارسال کنند.

بنده سر قولم هستم ، باعث افتخار و خوشحالی من هست