فقط معاملات و تحلیل xauusd

اسکلپ فقط 1.2 بقیش نوش جون بقیه

هرچی پا بده. الان رو نفت معامله باز دارم

موفق باشید و پر برکت

nfp داریم؟

1600؟

این معامله نفت بندس در حساب سویینگ

ممنون همچنین شما

توی این تاپیک بیشتر از تحلیل مناظره و مناقشه است

دوستان ما در این سایت افراد سن بالا که یک دهه یا بیشتر دارن ترید میکنن کم نداریم

و حتما و حتما باید در مورد نوع برخورد و صحبت خود با افرادی که سن بالاتری دارن تجدید نظر بکنیم .

ولی از لحاظ اینکه اموزش داده بشه با اینکه خیلی مشتاق هستم چیز جدیدی یاد بگیرم ولی با قطعیت میشود گفت که همچین اتفاقی نمی افتد.

چون یا یک اموزش پابلیک شده است یا یک چیز من دراوردی به درد نخور .

استاد بنده میگفت .اگر پدرت همین الان تمام مال و ثروتی که توی چند دهه به دست اورده رو به نام تو کرد

من هم نوع تحلیل خودم رو که با صرف هزینه بسیار زیاد و ضرر های روحی و مادی به دست اوردم بهت رایگان یاد میدم .

کسی بطور رایگان گنجی که با بدبختی پیدا و طی سالیان دراز پیدا کرده رو بصورت رایگان و قیمت ناچیز نمیفروشه یا هدیه نمیده .

اگه اشتباه محاسباتی نداشته باشم نزولی میشه شدیدا کندل هفتگی هم قرمز بسته میشه

آخر این کلیپ بالا سمت راست نوع حساب را مشخصه

دقیقه 2:09 کلیپ زیر نیز نوع حساب واقعی و اسم بروکر معلوم است.

خب…:smirking_face:

تحلیل فعلی این هست از دیدگاه شخصیم

استاد شما احتمالا درآمدش از آموزش بوده که قطعا چیزی که باهاش پول درمیاره به کسی نمیده.

مال هر پدری به فرزندش میرسه.

لازم نیست در این بازار چیز جدیدی اختراع بشه. به حد کافی استراتژی و سبک آدمای معروف و ثابت شده هست ولی آیا با همون سبک همه سودده هستند؟؟؟

چون استراتژی مهم نیست نحوه اجرای آن مهم هست.

شما میتونی ترید شانسی بگیری ولی با مدیریت درست سود بیشتر یا ضرر را کمتر کنی ، و اگر در طول زمان R/R شما بیشتر باشد مثلا به ضرر یک درصد و سود 2 درصد پایبند باشی و خروج به موقع از بازار را بدونی شما را سودده خواهد کرد.

این را لایو ترید هم بزرگانی تو ایران و هم خارج ایران اثبات کرده اند.

منظور از تحلیل فقط نقطه ورود یا تارگت نیست.

شما قبل از ورود باید سناریو نقض تحلیلت هم در نظر بگیری که کی از معامله در سود و کی از معامله در ضرر خارج بشی.

من به شما قول میدهم هیچکدوم از سبک ترید دوستان اختراع جدید نیست . اگر سودده هست تونسته شرایطی پیدا کنه که علیرغم ورود بهینه خروجش بهینه شده.

اینجا از کسی خواسته نشده سبکش را توضیح بده . هدف من این بود :slight_smile:

دوستان ببیند یک تریدر سودده کی از معامله در سودش خارج میشود و کی تحلیلش را نقض میکند و با ضرر کمتر بیرون می آید : مدیریت پوزیشن

شما برو دوره صفر تا هزار استاد آهنگری را ببین . با اینکه بروکر و پراپ فرم دارد اومده چندین جلسه رایگان در راستای کمک به تریدرهای ایرانی ضبط و بیرون داده با هدف جمع شدن پکیج فروشی….

علم با اشتراک گذاشتن کم نمیشود ( بر عکس اموال مادی ) بلکه زیادتر میشود

خطوط مربع9 گن

برای علاقه مندان به سبک گن

انتخاب نقاط ورود با خودتون

خودم کل معاملات سویینگم رو با این سبک ترید میکنم

اینجا مسابقه ترید یا نمایش ترید یا حتی سیگنال دهی نیست ( چون سبک طرف با شما یکی نیست)

مهم این هست که شما مدیریت ترید را از تریدر سودده یاد بگیری …..

لزومی نداره کسی پلن معاملاتش را یاد بده ، منطور از آموزش این هست : که چگونه با پلن خودتان با توصیه تریدر موفق سودده بشوید.

طلا خیلی بی شعور تشریف داره اگه باز بخاد واس نیم دلار منو جا بذاره

الانم که اخباره

این هفته خیلی رو مخ رفت

جناب ابری لطفا هرچه سریع‌تر پاداش جذاب و سرمایه‌ی ارزنده برای ترید رو در اختیار دوستی که بالاتر مدارک اثبات ترید در حساب ریل‌شون رو بارگذاری کردن اعلام و اعطا بفرمایید و مدارکش رو هم اینجا بارگذاری بفرمایید! منتظریم و سپاس ازینکه به فکر جوانان هستید!

بله ایشون وضعشون عالیه خصوصی اموزش میدن . با بعضی از بانک های داخلی و موسسات مالی کار میکنن

بله کل دارایی پدر بعد از فوتش به فرزند میرسه

صد درصد لازم است در بازاریی که هر ماه و هر 6 ماه و سالانه الگوریتم معاملات عوض میشود سبکی وجود داشته باشد که هم در سالهای جدید و هم گذشته کارایی داشته باشد

صد در صد استراتژی مهم است . اسم ان مدیریت سرمایه نیست. میشود مدیریت تحمل در قمار

ما نمیخوای قمار بکنیم که ترید رو شانسی انجام بدیم

بزرگی توی ایران من نمیشناسم بجز یک نفر

در خارج از ایران هم بطور کالی شاید 2-3 نفر اسم در کرده باشند .مثل هسودا

اون افرادی که برای شما بزرگ محسوب میشوند استاد نیستن دانش اموز خوبی بودن و یک استراتژی که شخص دیگری ان را طراحی کرده است را دقیق فهمیده اند و اموزش میدهند مثل تمام سبک های پابلیک

ولی از دید من استاد کسی است که دکترین خاص خودش رو داشته باشد

وقتی حرف از دکترین در هر رشته یا موضوع میشود یعنی سبک خاص سبکی که قبلا وجود نداشته

لازم نیست سناریو نقض تحلیل وجود داشته باشد اگر به سبک اطمینان داشته باشید . حداکثر یک استاپ لازم است

شما اگر واقعا میخواید سبک سبک خودتون رو توضیح بدید بسم ا… یک تاپیک ایجاد کنید و سبکتون رو توضیح بدید .قبلا گفتم کسی بدش نمیاد چیز جدید یاد بگیره البته اگر جدید باشه نه موارد پابلیک شده یا شخصی سازی شده .

علم در این بازار با اشتراک گذاری کم میشود بالاتر گفتم که الگوریتم های بازار تغییر میکنندو با بروز شدن باگهای قبلی رو تصحیح میکنند .

بنظر من فقط دو نوع سبک و استراتژی تغییر نمیکنند . اولی که قدیمی استت ایچیموکو (البته نه ایچیموکو که پکیجش توی هر بقالی هست و ویدیو هاش رو تو هر سایتی پیدا میشه)

دومی که سبک جدیدی است و هیچ ویدیو و هیچ منبعی نداره

سبک سیکل ها و چرخش ها و امواجه

چرا نمیشود این دو سبک رو تغییر داد چون هر دو با امواج کار میکنند .براشون فرقی نمیکنه قیمت چیکار میخواد انجام بده

:warning:لطفا به عنوان تایپیک دقت کنید:warning:

فقط معاملات خودتون روی طلا به همراه جزییات کامل دلایل ورود به معامله منتشر کنید دیگه این بحث های حاشیه ای و بچگانه چیه چه معنی میده

از هر شخصی در هر سن و سالی که دنبال چیز مفت و رایگان باشه متنفرم و حتی هم‌کلامی باهاش هم آزارم می‌ده!

من کماکان پیشنهاد می‌کنم دوستان به جای دیدن دوره‌ی آقای آهنگری (:joy::joy::joy:) یا هر دوره‌ی آموزشی دیگه‌ای، برن مجموعه کتاب سعادت از رندی‌گیج رو مطالعه کنن!

من سه ساعته دارم بحث میکنم سر همین قضیه هنو متوجه موضوع نشدی دادا؟ :joy:

من 4600 رو اغراق امیز گفتم

چون امروز جمعه هست ممکنه حرکت یک سویه باشه و زیر 4650 بریم

اما من دیدگاه تحلیلی ندارم

صرفا تریدم

735.2 بود

استاپ 736.3

که فعال نشد

تارگت هم کف 680