اگر 5705$ رو در دیلی بشکنه مسیر آبی رنگ رو میره و طبق ستاپ با استاپ کلوز 36ساعته زیر 5090$ وارد لانگ میشم به تارگت های مشخص شده خودم از کف 4214 لانگ دارم و نگه میدارم برای سقف زدن
بخاطر اینکه به جناب امیر (که تاپیک را ایشون شروع کردند وبنده در تاپیک ایشون با مخاطب ایرانبروکر آشنا شدم) بی احترامی نکنم این کار را نکردم . به زودی پلتفرمی بر اساس گوگل میت معرفی خواهد شد ودر تدارک هستیم شرایط ضبط و برگذاری لایو ترید هم داشته باشیم. کل خدمات رایگان خواهد بود . چنانچه که دوستی سرمایه هم نداشته باشد کمک خواهد شد.( همه خدمات رایگان و هزینه آن شخصا از طرف خود بنده پرداخت خواهد شد، هدف آموزش و کمک به تریدرهای جوان هست ) با هیچ با هیچ بروکر یا صرافی و یا پراپ فرمی و هیچ چیز دیگر ارتباطی ندارد .فقط و فقط آموزش
با احترام به همه دوستان و جناب امیر
چشم به این زودی این دستور دوستان اجرا خواهد شد.
در این پلت فرم از شما دوستان باتجربه استفاده خواهیم کرد ( به شکلی که فعالیتشان درامد زا هم باشد برایشان، یعنی هر دوستی کمکی در مجموعه بکنه بلاعوض نخواهدبود.)
آقا سید من پستهای شما را دیدم و از این جمله شما که “ تا ببینیم چی میشه “ خیلی خوشم اومد . تحلیل ، عمل و عدم قطعیت در نتیجه . شما فرمودید سوئینگ کار میکنید . ممنون میشم تحلیل هاتون بیشتر تو گروه به اشتراک بگذارید .