فقط معاملات و تحلیل xauusd

جناب ابری عزیز

در دانش و حسن نیت شما شکی نیست

شما اگر کل این تاپیک رو مطالعه کرده باشید

از شما تقاضا کردم تاپیک مجزا برای مباحثی که ارایه میدهید و بسیار مفید هم هست

باز کنید تا مطالب متمرکز تر در آنجا باشه

و لذت و تشکر خودم رو از شما ابراز کردم

دیدم چند دوست دیگر هم همین مبحث تاپیک مجزا رو از شما خواستن

توجه نکردید متاسفانه

این بحثها منظورش این نیست که شما تحلیل ارایه ندهید

اما اجازه بدید هر کسی هر جوری دوست داره اینجا تحلیل بزاره

سپاس

باعث افتخارمه رفاقت باهات. شما هم هروقت اومدی مشهد هرکاری لازم داشتی بگو انجام بدم.

ولی من الان واقعا بیکارم :man_facepalming:

درود

اگر 5705$ رو در دیلی بشکنه مسیر آبی رنگ رو میره و طبق ستاپ با استاپ کلوز 36ساعته زیر 5090$ وارد لانگ میشم به تارگت های مشخص شده خودم از کف 4214 لانگ دارم و نگه میدارم برای سقف زدن

بنده هفته پیش اردبیل بودم و اگه زودتر باهاتون آشنا میشدم حتما خدمت میرسیدم که متاسفانه قسمت نشد.

چون مبحث بین بچه ها باز شده و درجریان یسری مسایل قرار گرفتن برای اینکه بیجا قضاوت نشیم بهتره هر صحبتی هست همینجا باشه.

بعد از ارایه مدارک از ادعای شما در همین تاپیک بنده قرار همکاری رو با شما هماهنگ میکنم.

بخاطر اینکه به جناب امیر (که تاپیک را ایشون شروع کردند وبنده در تاپیک ایشون با مخاطب ایرانبروکر آشنا شدم) بی احترامی نکنم این کار را نکردم . به زودی پلتفرمی بر اساس گوگل میت معرفی خواهد شد ودر تدارک هستیم شرایط ضبط و برگذاری لایو ترید هم داشته باشیم. کل خدمات رایگان خواهد بود . چنانچه که دوستی سرمایه هم نداشته باشد کمک خواهد شد.( همه خدمات رایگان و هزینه آن شخصا از طرف خود بنده پرداخت خواهد شد، هدف آموزش و کمک به تریدرهای جوان هست ) با هیچ با هیچ بروکر یا صرافی و یا پراپ فرمی و هیچ چیز دیگر ارتباطی ندارد .فقط و فقط آموزش

با احترام به همه دوستان و جناب امیر

چشم به این زودی این دستور دوستان اجرا خواهد شد.

در این پلت فرم از شما دوستان باتجربه استفاده خواهیم کرد ( به شکلی که فعالیتشان درامد زا هم باشد برایشان، یعنی هر دوستی کمکی در مجموعه بکنه بلاعوض نخواهدبود.)

ولا منم بیکارم ۱۰۰ دلار ریختم تو یه حسابی باش اسکلپ میزنم :grin::grin:

خیلی هم عاالی. داره یسری چیزا مشخص میشه :joy:

بازم I DO NO وااقعا :joy: :joy:

هنوز بازار رنجه سخت نگیر :joy:

I don’t know

ببخشید گفتم ،جهت اطلاع بود

دوستان نظرات خودتان را درباره اخبار ساعت 4 و واکنش چارت به اون رو اعلام کنید .

I DO NO بهتره :grin:

تایمی معاملاتی من نیست و نظری ندارم راجبش

پوزیشن رو فری کردم

اگر فری بخوره دیگه میاد که از 4000 و 3980 اوردربرداری بکنه بره برای سقف جدید

2تا ناحیه کمتر از 200پیپی دارم که اونجاها اقدام به لانگ میکنم

چندساله ترید میکنید آقای خوشخو؟!

از اونجایی که فهمیدم سبکتون هم شخصیه

آقا سید من پستهای شما را دیدم و از این جمله شما که “ تا ببینیم چی میشه “ خیلی خوشم اومد . تحلیل ، عمل و عدم قطعیت در نتیجه . شما فرمودید سوئینگ کار میکنید . ممنون میشم تحلیل هاتون بیشتر تو گروه به اشتراک بگذارید .

حدود 7 ساله با بازار آشنا شدم و تو در و دیوار بودم. حدود 3 ساله که کلا شغلم شده و کار دیگه ای ندارم و ازین طریق مخارج زندگی رو درمیارم

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم

کل زندگی تا ببینیم چی میشهس. یک قانون شده برام.

معاملات سویینگ من به درد بچه ها نمیخوره. بالای شیش ماه هر معامله بازه

معمولا ریسک به ریوارد چند کار میکنید ؟

سوئینگتون روی طلای یا رمز ارز و… هست؟