بنده هم در تاپیک آموزش استراتژیم، ویدیوی نتایج یکهفته تریدم رو در حساب ریل که مربوط به تبدیل حساب ۳۰۰ دلاری به ۷۰۰۰ دلاری هستش رو بارگذاری کردم و تصویر برداشتهام از بروکر کپیتالاکستند رو هم فرستادم!
اما نه نیاز به پاداش دارم، نه سرمایه؛ شکر خدا خیلی ساله از پول عبور کردم و اتفاقا بعدش آدم یاد میگیره چیز ارزشمندی رو نباید رایگان عرضه کنه!
شما هم برامون اسناد یه تایمی از تریدهاتون رو ارسال بفرمایید ببینیم سودسازیتون ازین مارکت چه میزانه!
من دوست نداشتم وارد این بحث شم؛ ولی وقتی کسی با وقاحت تمام میاد میگه اینا دمو ترید میکنن و من از ترید چندین کارخونه خریدم، باید جور دیگری جوابش رو داد!
سن و سال احترام نمیاره؛ اتفاقا من همیشه معتقدم به کوچکترها باید بیشتر احترام گذاشت، چون جنریشن دائما درحال تکامله!
چرا جنگتونو نمیبرید جایی دیگه بخدا بخدا منی که ۱ ساله شروع کردم هیچی هم بلد نیستم حسابم تو سوده و بیشتر معاملاتمم درستن شماهایی که ده ساله کارتونه چهارتا سود گرفتید فکر میکنید چه خبره.
از لحاظ زمانی و قیمتی یک سیکل برای رسیدن به تارگت قیمتی خودش باید دقیق باشه بازار ساز برای اینکه استاپ ها رو بزنه و بترسونه و همینطور برای اینکه از لحاظ زمانی دقیق پیش بره میاد قبل از اخبار مهم بازار رو معکوس میکنه . اکثر مواقع این اتفاق می افته ولی خب باید نادیده گرفته بشه البته اگر تحلیل درست باشه
هرکس سقف مشخص کرد بدون تا حالا سود نکرده چون متغیره و ممکنه یک روز ۱۰٪ کمتر بگیره و ممکنه یک روز بالای ۳۰٪ بگیرید و حتی بالاتررر اصلا ممکنه ضرر باشید اون روز
ممکنه دوتا معامله بزنی r/r دو به یک یا یکی هست دو تا معامله میزنن آر به آر یک به پنج و شیش (مثال خودم ) من در هفته دو یا سه تا بیشتر پوزیشن باز نمیکنم ولی وقتی بگیرم ولش نمیکنم تا آر به آر بالای ۶ ،هرکس فرق داره و متنوع است حد سود ها و…
ولی اون شخصی که گفته ۱۰٪ غیر ممکنه بدون کار خودش دارای مشکله چون امکان پذیره