درود به همه دوستان بنظرتون بهترین سشن معاملاتی چه سشنی هستش و چرا؟
از نظر خودم نیویورک چون نقدینگی بالایی داره و نوسان های خوبی میده نظر شما چیه؟
درود به همه دوستان بنظرتون بهترین سشن معاملاتی چه سشنی هستش و چرا؟
از نظر خودم نیویورک چون نقدینگی بالایی داره و نوسان های خوبی میده نظر شما چیه؟
لندن .
برا من تو لندن معامله کردم هم اسونه هم نتایج خوبی داشته نسبت به سشن نیویورک
اره نیویورک جون میده واسه اسپایک
شده یه دوره بهترین پوزیشنهای اون دوره در دو-سه ساعت آخر سشن آسیا گرفتم(usdjpy)، یه دوره لندن و …
بستگی داره رو چی پوزیشن باز کنی و چارتش در چه موقعیتی باشه.
طلا لندن
شاخص نیویورک
یورو هم دو حالت پیش میاره اگر لندن تارگت روزت رو نگرفتی نیویورک میتونه استاپ هاتو جبران کنه
به سطح حرفه ای بودت و آماتور بودن وسیستم مربوطه مخصوصا نیویورک که حرکات سریع ترن برا آماتور ها توصیه نمیشه
لندن و اوایل تایم نیویورک عالی
سلام و درود
دوستان عزیز من چند هفته هست دارم سشن معاملاتی رو روی طلا تست میکنم که جواب داده و میخوام که اون رو با شما به اشتراک بزارم تا اگر دوست دارید استفاده کنید و نظراتتون رو بدید.
اول بگم من حدود 7 سال که ترید میکنم و بیشتر هم روی طلا ترید میکنم.من متوجه شدم که برعکس نظرات اکثر دوستان بهترین و کم ریسک ترین سشن معاملاتی برای طلا سشن توکیو قبل از باز شدن لندن هست که براتون معاملات هفته پیش خودم رو که روی حساب ریل هم هست میزارم.این نکته رو بگم که بروکرم نیم ساعت با تهران اختلاف ساعت داره. خودتون میتونید ساعت باز شدن و بسته شدن رو نگاه کنید.سعی کردم با کمترین حجم و کمترین رسیک سود قابل قبولی رو بگیرم.و یه حساب جدید با 50 دلار باز کردم و با 50 دلار شروع کردم.
موفق و پرسود باشید
برایندتون تو 5 روز چقدرم عالیه.فقط بنظرتون اون چنتا ضرری که دادین دلیلش چی بوده؟
سلام دوست من اولی برای تشخیص اشتباهه و همینطور که میبینی ترید در سشن لندن هست. و دوتای دیگه برای اشتباه در تلاش برای جبران اشتباه هست ![]()
عالیه ممنون
…….