ایشون عضو تیم پشتیبانی هستند . ایمیل جدید بزن بگو مبخام مدیر حسابم باهام تماس بگیره . خودشون تماس میگیرن احتمالا فردا
چطور با مدیر حساب تماس بگیریم؟ تلفن مدیر حساب من قطعه. به شما سرور خاصی دادن که متصل بشید؟
فرض کن متاتربدر وصل شدی چظوری میخوایی برداشت بزنی وقتی سایت دسترسی نداری
بغیر از این من تراست ولت م هم نیاز داره به نت بین الملل که دسترسی ندارم . یا کانفینگ یا هم بریم کشورهای همسایه ![]()
سلام وقت بخیر . کسی از دوستان به بروکر wm market متصل شده است .ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
نه منم نتونستم وصل بشم حتی با کانفینگ
به ایمیل هم به پشتیبانی بروکر دادم ولی اصلا براشون مهم نبود و برنامه ای هم برای این شرایط نداشتن و گفتن تا زمانی که اینترنت بین الملل متصل بشه
این بروکر با نت ملی در دسترس نیست.
سلام
آقا میثم شما تو دوره آقای رئیسی شرکت کرده بودی درسته؟
من امروز به پشتیبانی wm تیکت دادم وبا لینک وب متاتریدر ۵ تونستم وصل بشم
واقعا ؟
من حدود ده روز قبل ایمیل زدم بهشون و انتقاد کردم پشتیبان تماس گرفت فقط میگفت وی پی ان تهیه کنید و ما سرور پروکسی نداریم.
حتی برای برداشت هم گفتم یه راهکار ارایه بدین گفت فقط کابین شخصی
لینک وب ترید برام فرستاده ولی باز نمیکنه
بله…
البته با کانفینگ تونستم به کابین وارد شم و تیکت بزنم و نسخه وب متاتریدر ۵ را وارد بشم…
بدون کانفینگ همچنان امکان اتصال وجود نداره و ظاهرا برنامه ای هم برای اتصال با نت ملی ندارن…
با نت ملی نه نمیشه
سلام . چطور با پشتیبانی تماس برقرار کنم.شمارشون همش مشغوله
با فیلت.ر شک.ن تونستی وصل بشی یا اینکه با نت داحلی وب متاتریدر رو وصل شدی؟؟
سلام من با کانفینگ ب متا ۵ گوشی به حسابم وصل شدم ولی با لپتاپ نشد
با کانفینگ و نسخه وب متاتریدر
منم (لچینانی)داخل وبینار های دوره آقای رئیسی وآقای فلاح بودم…
وصل شدم به کابین و وب متاتریدر …
امکان برداشت هم بود مشکلی نیست
امروز با کانفینگ بالاخره وصل شدم به متای گوشی-تنظیمات رو هم فقط برای متاتریدر گوشی ست کردم که ترافیک بین الملل فقط برای متا باشه
سلام با ک ا ن ف ی گ میشه متا4 رو وصل کرد فقط باید تنظیمات متا در tools بعد option یک تغییراتی داد بعد لپ تاب رو به پرتغال وصل کرد و بعد متا4 باز کرد..تغییرات و جزییات رو از چت جی پی تی بپرسید میگه بهتون.زیاد هم استفاده نمیکنه متا4 از اینترنتتون
رفقا الآن کی به بروکر wm market تونسته وصل بشه؟
اگه با پشتیبانی تماس بگیری و مدیر حساب خود رو بخوای باهات تماس بگیره بهت پروکسی داخل متا میده وصل میشی ولی بشرطی که مبلغ داخل حساب ازیه عددی بالاتر باشه و گفت که هروز باید معامله داشته باشی و فقط نخوای بازار رصد کنی یا بک تست کنی من خودم حسابم ۷۰۰ تا هست و دیروز بالاخره وصل شدم