ترید در بروکر wmmarket در شرایط نت ملی؟

ایشون عضو تیم پشتیبانی هستند . ایمیل جدید بزن بگو مبخام مدیر حسابم باهام تماس بگیره . خودشون تماس میگیرن احتمالا فردا

1 لایک کرده

چطور با مدیر حساب تماس بگیریم؟ تلفن مدیر حساب من قطعه. به شما سرور خاصی دادن که متصل بشید؟

1 لایک کرده

فرض کن متاتربدر‌ وصل شدی چظوری میخوایی برداشت بزنی وقتی سایت دسترسی نداری

1 لایک کرده

بغیر از این من تراست ولت م هم نیاز داره به نت بین الملل که دسترسی ندارم . یا کانفینگ یا هم بریم کشورهای همسایه :joy:

سلام وقت بخیر . کسی از دوستان به بروکر wm market متصل شده است .ممنون میشم راهنمایی کنید

2 لایک کرده

سلام

نه منم نتونستم وصل بشم حتی با کانفینگ

به ایمیل هم به پشتیبانی بروکر دادم ولی اصلا براشون مهم نبود و برنامه ای هم برای این شرایط نداشتن و گفتن تا زمانی که اینترنت بین الملل متصل بشه

3 لایک کرده

این بروکر با نت ملی در دسترس نیست.

1 لایک کرده

سلام

آقا میثم شما تو دوره آقای رئیسی شرکت کرده بودی درسته؟

من امروز به پشتیبانی wm تیکت دادم و‌با لینک وب متاتریدر ۵ تونستم وصل بشم

3 لایک کرده

واقعا ؟

من حدود ده روز قبل ایمیل زدم بهشون و انتقاد کردم پشتیبان تماس گرفت فقط میگفت وی پی ان تهیه کنید و ما سرور پروکسی نداریم.

حتی برای برداشت هم گفتم یه راهکار ارایه بدین گفت فقط کابین شخصی

لینک وب ترید برام فرستاده ولی باز نمیکنه

3 لایک کرده

بله…

البته با کانفینگ تونستم به کابین وارد شم و تیکت بزنم و نسخه وب متاتریدر ۵ را وارد بشم…

بدون کانفینگ همچنان امکان اتصال وجود نداره و ظاهرا برنامه ای هم برای اتصال با نت ملی ندارن…

2 لایک کرده

با نت ملی نه نمیشه

1 لایک کرده

سلام . چطور با پشتیبانی تماس برقرار کنم.شمارشون همش مشغوله

1 لایک کرده

با فیلت.ر شک.ن تونستی وصل بشی یا اینکه با نت داحلی وب متاتریدر رو وصل شدی؟؟

1 لایک کرده

سلام من با کانفینگ ب متا ۵ گوشی به حسابم وصل شدم ولی با لپتاپ نشد

1 لایک کرده

با کانفینگ و نسخه وب متاتریدر

1 لایک کرده

منم (لچینانی)داخل وبینار های دوره آقای رئیسی و‌آقای فلاح بودم…

وصل شدم به کابین و وب متاتریدر …

امکان برداشت هم بود مشکلی نیست

2 لایک کرده

امروز با کانفینگ بالاخره وصل شدم به متای گوشی-تنظیمات رو هم فقط برای متاتریدر گوشی ست کردم که ترافیک بین الملل فقط برای متا باشه

3 لایک کرده

سلام با ک ا ن ف ی گ میشه متا4 رو وصل کرد فقط باید تنظیمات متا در tools بعد option یک تغییراتی داد بعد لپ تاب رو به پرتغال وصل کرد و بعد متا4 باز کرد..تغییرات و جزییات رو از چت جی پی تی بپرسید میگه بهتون.زیاد هم استفاده نمیکنه متا4 از اینترنتتون

5 لایک کرده

رفقا الآن کی به بروکر wm market تونسته وصل بشه؟

1 لایک کرده

اگه با پشتیبانی تماس بگیری و مدیر حساب خود رو بخوای باهات تماس بگیره بهت پروکسی داخل متا میده وصل میشی ولی بشرطی که مبلغ داخل حساب ازیه عددی بالاتر باشه و گفت که هروز باید معامله داشته باشی و فقط نخوای بازار رصد کنی یا بک تست کنی من خودم حسابم ۷۰۰ تا هست و دیروز بالاخره وصل شدم

4 لایک کرده