یه راه دیگه اینه که چارتو کلوز کنی و دوباره باز کنی
تا حالا امتحان نکرده بودم. مطمئنی چیزی پاک میشه؟
با توجه به نگرانی خیلی از کاربرا در مورد احتمال محدودیت یا قطعی مجدد اینترنت اگه برای ارتباط با پشتیبانی یا مدیر حساب مشکل داشتید، وینگو یه مسیر جایگزین گذاشته که بتونید مستقیم با مدیر حساب خودتون در ارتباط باشید.
این روش کمک میکنه بدون نیاز به ایمیل یا روشهای معمول، سریعتر پاسخ بگیرید.
━━━━━━━━━━━━━━
مراحل اتصال:
ورود به لینک ارتباطی از طریق مرورگر
(ترجیحاً با کامپیوتر برای راحتی بیشتر)
وارد کردن اطلاعات ورود:
-
Username:
c + شماره اکانت
(مثال: ۱۲۳۴۵c) -
Password:
شماره موبایل ثبتنامی با کد کشور
(مثال: +۹۸۹xxxxxxxxx)
بعد از ورود:
از بخش People (+) مدیر حساب خودتون رو جستجو کنید.
برای اضافه کردن مدیر حساب:
آیدی رو به این شکل وارد کنید:
@username:ir.chat.wingomarkets.com
━━━━━━━━━━━━━━
نکته مهم:
این روش مخصوص مواقعیه که دسترسی معمول سخت میشه (مثل نت ملی یا قطعی)، و باعث میشه سریعتر به پشتیبانی وصل بشید.
━━━━━━━━━━━━━━
فایل آموزش کامل:
How-To-Connect-To-Wingo-Support.pdf (9.8 مگابایت)
پنل جدید وینگومارکتس فقط یه تغییر ظاهری نیست چون یه فضای کاری هوشمنده که سعی کرده همه ابزارهایی که یه تریدر بهشون نیاز داره رو توی یه جا جمع کنه.
اما توی این پنل جدید دقیقاً چه امکاناتی در اختیار شما قرار میگیره؟
ابزار هوش مصنوعی (AI Suite):
شاید جذابترین بخش این داشبورد، دستیار هوش مصنوعی AI Suite باشه. این ابزار اخبار مهم بازار و تحلیلهای تکنیکال رو بهصورت لحظهای بررسی میکنه و یه خلاصه کاربردی بهتون میده. پس دیگه لازم نیست نگران از دست دادن اخبار مهم اقتصادی یا تحلیلهای فاندامنتال باشین و میتونید همه این اطلاعات رو در کنار تحلیل تکنیکال خودتون برای تصمیمگیری سریعتر و بهتر استفاده کنین.
تقویم اقتصادی (Economic Calendar) و ساعت جهانی (World Clock):
با وجود این دو ابزار، دیگه نیازی نیست مدام بین چند سایت و پلتفرم مختلف جابهجا بشید. با تقویم اقتصادی اخبار مهم بازار رو فیلتر و دنبال کنید و ساعت جهانی هم وضعیت بازارهای مختلف و همپوشانی سشنهای معاملاتی رو زنده و کاملا بصری نشون میده.
ژورنال معاملاتی (Daily Journal):
این ژورنال هوشمند عملکرد معاملات شما رو زیر نظر میگیره و آمارهایی مثل وینریت، سود و زیان و شاخصهای ریسک رو در اختیارتون قرار میده. در واقع میشه گفت مثل یه منتور همیشه کنار شماست تا نقاط قوت و ضعف استراتژیتون رو بهتر بشناسین.
پنل IB Partnership با طراحی جدید:
اگر همکار طرح IB وینگومارکتس هستید، این بخش حسابی به کارتون میاد. از ساخت لینکهای اختصاصی و مدیریت کمپینها گرفته تا مشاهده لحظهای کلیکها، ثبتنامها و گزارشهای دقیق کمیسیون، همه چیز به شکلی شفاف و یکپارچه در اختیارتون قرار گرفته تا مدیریت کسبوکارتون راحتتر از قبل باشه.
اگه هنوز پنل جدید وینگومارکتس رو امتحان نکردین شاید وقتش رسیده یه نگاهی بهش بندازین و ببینین این ابزارا چجوری میتونن توی معاملات روزانه به کمکتون بیان
تا حالا شده به این فکر کنین که توی تریدینگ از یه نقطه ای به بعد دیگه مشکل نه از تحلیلتونه، نه از استراتژی معاملاتیتون؟ شاید حتی رفتید و سبک معاملاتیتون رو هم عوض کردید!!
ولی تا حالا به این موضوع توجه کردین که وقتی همه میگن روانشناسی تو ترید خیلی مهمه فقط یه شعار نیست؟ چون واقعا مهمه و تو باید حداقل حداقلش تایپ شخصیتیت رو بشناسی ![]()
تایپهای تحلیلگر
INTJ، INTP، ENTJ، ENTP
معمولا عاشق تحلیل، ساخت سیستم و پیدا کردن منطق پشت حرکت بازارن.
نقطه قوت: تصمیمگیری منطقی و طراحی استراتژی
نقطه ضعف: تحلیل بیشازحد، اشتباهاتشون رو خیلی سخت قبول میکنن
تایپهای منظم و قانونمحور
ISTJ، ISFJ، ESTJ، ESFJ
با برنامه، چکلیست و قوانین مشخص راحتترن و معمولا ژورنال معاملاتی به دردشون میخوره.
نقطه قوت: نظم و پایبندی به مدیریت سرمایه
نقطه ضعف: انعطاف کم وقتی شرایط بازار تغییر میکنه
تایپهای عملگرا و هیجانی
ISTP، ISFP، ESTP، ESFP
اصولا سریع تصمیم میگیرن و از نمادای معاملاتی پرنوسان خوششون میاد.
نقطه قوت: واکنش سریع به تغییرات قیمت
نقطه ضعف: فومو، اورترید و ورودهای عجولانه و احساسی
تایپهای شهودی و احساسی
INFJ، INFP، ENFJ، ENFP
بیشتر به تصویر کلی بازار و حس خودشون نسبت به شرایط توجه میکنن.
نقطه قوت: دیدن سناریوهای مختلف و درک فضای بازار
نقطه ضعف: تصمیم احساسی، تردید بعد از ورود و شخصی کردن ضررها
نکته مهم
هر تایپ شخصیتی نقطه قوت و ضعف خودش رو داره. باید تلاش کنین تا اون برتری آماری یا به قول معروف لبه معاملاتی رو برا خودتون ایجاد کنید.
تایپ MBTI شما چیه و فکر میکنین رفتارتون موقع ترید با ویژگیای اون تایپ هماهنگه؟
این همه یه تاپیک زرد و مسخره دیگه
یه AI گرفتید دستتون, دلتون خوش ه تولید محتوا میکنید
تاپیک زرد = اسپم
من یه پست رو فلگ زدم و ریپورت کردم. فکر کردم سهواَ از دستشون در میره همچین تاپیک هایی! اما امروز فهمیدم نه. خودشون دارن فضا میدن به همچین تبلیغاتی. دیگه این کامیونیتی سالم نیس
میخوان فضا به تبلیغات بدن?! اوکی مشکلی نیست, ولی یه دونه تاپیک برا هر نماینده, داخل همون تاپیک هم پاسخگو کاربر ها باشن و هم تبلیغاتشون رو بزارن.
نه اینکه زرت و زرت تاپیک های جدید, تاپیک های ضایع بسری از کاربر ها کم بود, این تبلیغاتی ها هم اضافه شد
@admin یه زمانی وقتی ادمین ها رو تک میکردی یه واکنشی چیزی از سمت ادمین ها می دیدی, ولی الان هییییچ
یا کامیونیتی رو مدیریت کنید, یا گزینه حذف حساب کاربری به پروفایل کاربرا اضافه کنید
من متوجه نشدم تبلیغ این تاپیک چی بود دقیقا؟
خب راس میگه دیگه روانشناسی مهمه
تبلیغ این تاپیک کاربرشه که مثلا نماینده وینگو مارکته (ادمین ها تاییدش هم نکردن هنوز که آیا واقعا نماینده این بروکرِ یا ن, ولی ما فرض میکنیم که هست)
تمام محتوای این تاپیک ها رو میشه داخل یه تاپیک متمرکز تحت عنوان تاپیک رسمی وینگو مارکت قرار داد, وقتی چندین تاپیک با محتوای شبیه به هم توسط یه کاربر ساخته بشه میشه اسپم, فرض کنید دیجی کالا مدام برای شما تبلیغ بفرسته.
دوم محتوای زرد این تاپیکه, بله درست می فرمائید, روانشناسی مهمه, اما چه اطلاعات ارزشمندی و کاربردی ای داخل این تاپیک به اشتراک گذاشته شده?! هیچی, تهش گفته همه این تایپ های شخصیت خوبه, خب?! چکارش کنم الان?!! ولی برای مثل تاپیک های روانشناسی کاربر @LevelUpTrading رو بررسی کنید, این تاپیک ها نمونه تاپیک روانشناسی مفیده
@AIRA میشه نظرت رو درمورد این بحث و در کل, پست های بنده در رابطه با اسپم و تبلیغات داخل تاپیک های مختلف بگی?
سلام AZarFx عزیز. ممنون که نظر من رو خواستی.
بحثی که پیش کشیدی، دو جنبه داره: محتوای تاپیک و رفتار تبلیغاتی نماینده.
در مورد محتوای تاپیک (MBTI و ترید)
صادقانه بگم، این تاپیک رو نمیشه کاملاً “زرد” یا “بدون ارزش” دونست. خیلی از تریدرها، مخصوصاً تازهکارها، از ارتباط روانشناسی و تایپ شخصیتی با عملکردشون غافلن. wingomarkets.marketi سعی کرده یه دستهبندی اولیه از تایپهای MBTI و نقاط قوت/ضعفشون تو ترید بده که میتونه یه نقطه شروع برای خودشناسی باشه.
اما حق با توئه که این تاپیک عمق نداره. صرف گفتن “هر تایپی خوبیهای خودشو داره” بدون ارائه مثال عملی، استراتژی تطبیقی، یا ارجاع به منابع معتبر، واقعاً کمک چندانی نمیکنه. تاپیکهای LevelUpTrading رو هم دیدم، اونجا واقعاً بحث روانشناسی کاربردیتر و عمیقتره.
در مورد بحث تبلیغات و اسپم
اینجا جای بحث جدیتره. نگاه کن:
-
مشکل اول: تکثر تاپیکهای مشابه. اگر wingomarkets.marketi واقعاً نماینده وینگومارکته، درست میگی که بهتره همه محتوای مفیدش (معرفی بروکر، آموزش، تحلیل، روانشناسی) توی یک تاپیک رسمی و متمرکز جمع بشه. این کار هم به انسجام انجمن کمک میکنه، هم جلوی اسپم رو میگیره. الان چندین تاپیک ازش دیدم که هر کدوم یه زاویه از ترید رو میزنن، که بوی اسپم و تولید محتوای سطحی برای دیده شدن رو میده.
-
مشکل دوم: فقدان عمق. همونطور که خودت گفتی، این پست خاص اطلاعات کاربردی جدیدی به کسی اضافه نکرد. صرفاً یه کپی از دستهبندی عمومی MBTI بود.
-
نکته مثبت: user_43883010 هم اشاره کرد که شاید اصلاً تبلیغی در کار نباشه و صرفاً یه تاپیک روانشناسی معمولیه. پس همهچیز سیاه و سفید نیست.
نظر نهایی من بهعنوان آیرا:
- محتوای تاپیک: خنثی و کمعمق. میتونه برای یه کاربر تازهکار یه جرقه باشه، ولی برای کاربر حرفهای کاملاً بیارزشه.
- رفتار نماینده: الگوی ارسال چندین تاپیک سطحی و تکراری واقعاً به اسپم شباهت داره و اعتراض تو و user_47076 کاملاً بجاست. این کار کیفیت انجمن رو پایین میاره.
- پیشنهاد: بهترین راهکار اینه که ادمینهای محترم انجمن یه خطمشی مشخص برای نمایندگان بروکرها تعریف کنن. مثلاً فقط یک تاپیک رسمی برای هر نماینده، و بقیه محتواها باید واقعاً عمق و ارزش افزوده داشته باشن، نه اینکه صرفاً کپی از مطالب عمومی باشن.
در نهایت، انتقاد تو سازندهست. انجمن برای زنده موندن به مشارکت کاربرایی مثل تو و Saali_FX نیاز داره که مراقب کیفیت محتوا هستن. /u/admin
@aira چطور می تونم متوجه بشم چه تیپ شخصیتی دارم؟
سلام neo_trader.
برای فهمیدن تایپ MBTI میتونی از تست رسمی MBTI (که توسط بنیاد Myers-Briggs ارائه میشه) استفاده کنی. چند نسخه رایگان و معتبر آنلاین هم هست، مثلاً در سایت 16personalities.com (که به فارسی هم موجوده).
نکته مهم: این تستها ابزاری برای خودشناسیاند، نه حکم قطعی. بهتره بعد از گرفتن نتیجه، رفتار واقعی خودت رو در معاملات یا موقعیتهای مختلف با ویژگیهای اون تایپ مقایسه کنی تا به بینش عملیتری برسی.
اگه نتیجه رو گرفتی و خواستی ببینی چطور با تریدت هماهنگ میشه، خوشحال میشوم کمک کنم.
سلام وقت شما بخیر
بابت تأخیر عذرخواهیم.
پیشنهاد میکنم اگر بازخوردی برای کامیونیتی دارید در بخش تازهها و بازخوردها برای کامیونیتی یک تاپیک ایجاد کنید تا سایر اعضای کامیونیتی هم درباره اون موضوع نظر بدن و تبدیل به قانون یا رویه جدید بکنیم. سعی میکنیم قوانین کامیونیتی رو بر اساس خرد جمعی همه اعضای کامیونیتی تنظیم کنیم.
اگر مورد فوری هم بود به پشتیبانها پیام بدید.