📊خرید اکانت tradingView Premium [تریدینگ ویو پریمیوم ]

نشنیده بودم اسم سایتش رو. ممنونم بررسی میکنم حتما. ان شالله که اکانت های اشتراکی نمیدن

1 لایک کرده

مطمئن باشید اکانت تریال و اکانت اشتراکی نمیدن امتحانشون رو خیلی وقت هست که پس دادن. پشتیبانی فعالی دارن سریع جواب میدن استعلام کنید که شرایط فعلی به چه شکل هستش از موقعی که اکانت پریمیوم تریدینگ ویو ۴۰۰ هزار تومن بود خرید داشتم ازشون الان فکر کنم حدود ۲ تومن باشه

2 لایک کرده

آره دقیقا. مهم همون ip هست. اگر چند بار فیلتر قطع شه یهو . میفهمن و اکانت رو بن میکنن. برای همین نمیتونیم خودمون مستقیم به اسم خودمون بخریم.

دوستانی که نگران پریدن اکانت تریدینگ ویو هستن یا اینکه ابزار تغییر آی پی قطع بشه و لو برن، این مشکلات برای اکانت های تریال هستش که قیمت ۱ دلار داره برای اولین استفاده که مشخصات کارت رو ثبت میکنن برای خرید و دیگه نمیشه اون کارت رو ثبت کرد وگرنه اگر اکانت تریال نباشه با آی پی ایران هیچ مشکلی نداره تا روز آخر هم کار میکنه چندین سال هستش از تریدینگ ویو با این شرایط استفاده میکنم همیشه هم پریمیوم میخرم

1 لایک کرده

ممنونم از توضیحات کاملتون. اما فک نمیکنم این قیمت باشه. حدود 17 اینا بود قبل جنگ. باز باید بررسی کنم. سپاس

دوستان عزیز ما در سایت هوش فعال اکانت سایت تریدینگ ویو ارائه می دهیم می توانید به لینک زیر مراجعه بفرمایید تا روز آخر تضمین می کنیم

1 لایک کرده

قیمت ماهانه منظورم هستش ولی برای قیمت های بلند مدت با پلن های مختلف از همین حدود قیمت که گفتین شروع میشه

1 لایک کرده

ممنون از راهنماییتون.

1 لایک کرده

نه عزیزم تو اکانت پرمیوم ۴۰۰ آلرت میتونی ست کنی

آگه به تعداد بیشتری هم نیاز داشتی باید بری سراغ نسخه Ultimate که میتونی ۱۰۰۰ تا آلرت رو همزمان ست کنی

اکانت تریال فقط اینجوری هستش به ip حساس وغیر قابل استفاده در صورت لو رفتن ip ولی اگر اکانت قانونی خریداری بشه با ip ایران هیچ مشکلی نداره خودم سال هاست بدون تحریم شکن با ip ایران از تریدینگ ویو استفاده میکنم مشکلی نیستش

از کدوم سایت خرید میکنید؟