اینم مفت نمی ارزه چون فیکه
پر از ایراده چون جرئت بازکردن معامله با این اندیکاتور رو ندارید و فقط فحاشی میکنید.
مرد هزار اندیکاتوری از نقاشی و دروغ خسته نشد؟
میگه ۳ تا بیتکوین ازش دراوردم ولی جرئت نداره باهاش معامله باز کنه ![]()
استاد هزار اندیکاتوری و عکسایه فیک
اندیکاتور بیخاصیت و عکسایه فیک که سازندش جرعت معامله ریل نداره بدرد نمیخوره
نگرانتم والله باور میکنی؟
چیکار کنم الان؟
دارم کتابی می نویسم بنام ده هزارو یکشب . امیر بجان مادرم اسمتو میخوام بیارم توش همه دنیا بفهمن تو چه خواهری از من برادر کردی یه نفره تو سن بالا
به طبیعت رحم کن حیف درختایی نیست که صرف حرف هایه گوهر بار شما بشن؟
داداش برو تو اپ دیوار آگهی بزار واونجا راحتتر میتونی پرزنت کنی و بفروشی و بکش بیرون از این کامنیوتی و بچه هایی ک جر خوردن تو مارکت رو ک نمیتونی کل بندازی ک و چیو ثابت کنی ،برو تو دیوار آگهی ربات و کورکوبات بزار همون 5000 دلارت یه سری هستن چون قیمت بالاست پول بدن، فک کنم زمین بازی تو اونجاست و بهتره برات نه اینجا
بعد از 4 روز تست میتونم بگم به هیچ دردی نمیخوره اندیکاتور کروکوبات کارپنتر . اما منظورم از بدرد نخوردن بد بودنش نیست . بلکه غیر قابل استفاده بودنش هست . چون اج معاملاتی که شما قراره از سیستمی انتظار داشته باشین رو نمیشه از این بات انتظار داشت مگر اینکه مثلا 1 سال بشینید باهاش کار کنید تا اج سیستم دستتون بیاد که البته جناب امامی نژاد چون ازش مدت زیادی هست که استفاده میکنن میدونن با ابزار هاشون چکار کنن . اما دوستان خطاب به شما مسئله ای رو عرض کنم . اینکه انتظار دارید کسی اج معاملاتیش رو در اختیارتون بزاره باور کنید کار بیهوده ای هست چون هیچ کس در هیچ نقطه از این کره ی خاکی همچین کاری نخواهد کرد حتی خود شما . پس طبیعی هست که جناب امامی نژاد بجای اینکه نحوه صحیح کارکرد سیستم رو اموزش بده فقط معاملاتش رو منتشر کنه . من هم اگر سیستمی سودده داشتم که باهاش میتونستم پول خوبی در بیارم میومدم دقیقا مثل جناب امامی نژاد یه تاپیک میزدم معاملات سوددهم رو منتشر میکردم و لذت هم میبردم . خودتون رو خسته نکنید من بعد از تست تنها یکی از ابزار ها به نتیجه ی خاصی نرسیدم اما تجربه ی جالبی بود به عنوان کسی که حتی از یک خط اضافی رو چارت استفاده نمیکند .