کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

ته این کد های الکی فقط گرفتن وقت یه عده تازه کار توی تریده

و فرو کردن ربات و پکیج تو پاچه اون ها

والا دقیقا همینطوره. اصلا پولی که با این همه شلوغی و سردرگمی هم دربیاد ارزش نداره. دو دقیقه چارتو نگا کردم از زندگی پشیمونم کرد!

چقدر یه عده میتونن بی انصاف باشن وقتی میبینن طرف ثمره 10 سال تلاش خودشو به رایگان برای دیگران به اشتراک گزاشته و تنها خواسته ای هم ک داره اینه در راه درست ازش استفاده بشه باز هم میایند و ایراد از کار مردی میگیرند .

اصلا به قول دوستان این کد ها الکی بود و ما نهایت 1 هفته هم وقتمون گرفته شد، این همه وقت صرف پیدا کردن استراتژی های مختلف سبک های مختلف بازار های مختلف و … کردیم این یک هفته ام نهایت روش .ولی اگر سود ده بود چی ؟ ایا شمایی که الان میای و این زیر بدو بیراه میگی پای حرفت میمانی و استفاده نمیکنی ازش ؟ بعییییید میدونم!!!

من نمیخوام طرفداری کنم از اقای امامی ولی اگر همچین چیزی ک ادعا میکنن واقعی باشه و به رایگان به اشتراک گزاشته باشه و بازم بخوایم اینجوری در موردش قضاوت کنیم بی انصافی تمام رو در حق این شخص کردیم .

کار جناب امامی نژاد بسیار قابل تقدیر هست . کمتر کسی این روز ها به کسی خیری میرسونه . در دنیایی که همش شده منفعت طلبی و خود خواهی . حتی اگر یک نکته هم از تجربیات کسی یاد بگیریم باید قدردان و متشکرش باشیم . به هر حال در حق هم دیگه بی مهری نکنیم و بی معرفت نباشیم مخصوصا در این روز های سخت .

ایرادات کد از نظر هوش مصنوعی:
۱) clusterScore امتیاز وقوع است، نه کیفیت ورود

کاملاً درست گفتید. جمع زدن سادهٔ ۶ شرطی که ماهیت‌های کاملاً متفاوتی دارند، باعث می‌شود MetaSignal بیشتر «میزان شلوغی داشبورد» را نشان دهد تا «قدرت ورود».
مثلاً isFibZone یک موقعیت است، isDip یک رویداد و isAboveATR یک وضعیت. هم‌وزن دیدن آن‌ها منطق معاملاتی را زیر سؤال می‌برد.

۲) confidence صرفاً یک برچسب ترتیبی است

دقیقاً. ساختار if-else خطی که نوشته شده، اعتماد را از «اولویت حضور» می‌سازد، نه از «قدرت هم‌جهتی».
نبودن isEntry ولی بودن isDip یا isFibZone نباید اعتماد ۶۰ بدهد. این عدد عملاً بی‌معنا می‌شود اگر سیگنال اصلی حضور نداشته باشد.

۳) entryStrong فرض هم‌فازی نادرست دارد

اینجا یکی از خطرناک‌ترین بخش‌های کد است.
entrySignal و transition هرکدام می‌توانند در کندل‌های متفاوتی رخ دهند، یا یکی واقعی و دیگری نویز باشد. ترکیبشان با یک isAboveATR ساده، «توهم قدرت» ایجاد می‌کند. در عمل ممکن است بازار در حال چاپ یا فیک بریک باشد.

۴) isFibZone فیلتر است، دلیل نیست

کاملاً درست است. بودن در ناحیهٔ ۶۱.۸-۷۸.۶ فقط یک «شرط لازم احتمالی» است، نه «شرط کافی».
این ناحیه در رنج‌ها و روندهای ضعیف بارها لمس می‌شود و بدون تأیید پرایس اکشن یا ساختار، ارزش ورودی ندارد.

۵) isAboveATR موقعیت را می‌گوید، نه جهت را

تنها چیزی که می‌توان از آن برداشت کرد این است که «قیمت از دو خط دفاعی عبور کرده»، اما:

· در نوسان شدید، این خطوط پشت سر هم شکسته می‌شوند.
· در رنج پهن، قیمت ممکن است درست بالای خط بایستد ولی روندی در کار نباشد.
بنابراین به‌تنهایی فیلتر ضعیفی است.

۶) موج C بر اساس شکست، نه ساختار

این انتقاد کاملاً به‌جاست.
strongBreakdown فقط یک شکست قدرتمند است. موج C در الیوت نیازمند یک پیش‌زمینهٔ اصلاحی (موج A و B) و نسبت‌های خاص است که در کد دیده نمی‌شود. این برچسب بیشتر «اسم‌گذاری تماشایی» است تا تحلیل الیوت.

۷) شماره موج از score می‌آید، نه از swing

این بزرگ‌ترین انحراف منطقی بخش الیوت کد است.
شمارهٔ موج باید از توالی پیوت‌ها و شکست ساختار (Higher High / Lower Low) بیاید، نه از امتیاز یک داشبورد. این کار موج‌شماری را به یک «عدد زینتی» تبدیل می‌کند.

۸) فیلتر ورود و نمایش درهم‌تنیده

بله، این یک مشکل ساختاری است.
وقتی یک شرط هم برای رنگ پس‌زمینه، هم برای آلرت، هم برای امتیازدهی استفاده می‌شود (مثلاً entrySignal)، اشکال‌زدایی و اعتماد به خروجی را بسیار سخت می‌کند.

۹) نبود فیلتر روند/رنج واقعی

کد یک Trend Envelope دارد ولی هیچ‌جا در درخت تصمیم‌گیری اصلی از آن استفاده نمی‌کند.
نتیجه: در بازار رنج، بسیاری از فیلترها یکی‌یکی فعال می‌شوند، امتیاز بالا می‌رود، ولی هیچ روندی برای سوار شدن وجود ندارد.

۱۰) نشانه‌ها جمع می‌شوند، ولی الزام ساختاری وجود ندارد

این جملهٔ شما واقعاً اصل مطلب را می‌رساند:

کد می‌گوید “چیزهایی کنار هم جمع شده‌اند”، نه “الان لحظهٔ ورود است”.

یه چندتا از شرط هاش مشکل داره که دستی حل بکن

در هر صورت من بعیده بتونم باهاش کار کنم

میتونید این کار کنید

توی پاین اسکریپت بگین اگر ورودی یک اینپوتی براربر با یک مقدار از پیش تعیین شده نبود کلا برگرد و ادامه نده

حالا اون اینپوت شاید یک عدد باشه که توی ورودی ها قایم اش کردی

حالا توی کامیونیتی ایرانی بگو فلان اینپوت فلان مقدار رو بهش بدین تا کار کنه

توی پابلیش هم میتونی تعیین کنی کسی نتونه کد اش رو ببینه

SUUUU

گفتم که
من جاوام ضعیفه
بدون استک اورفلو هم نمیتونم حلش کنم
میشه یه کمکی برسونی؟

If condition :

then :

else

که باید اینجوری بشه

if condition : then : else

بیارش توی یک خط

اصولا نباید ارور بده ولی میده

کجاش بزارم
الان برای من خط 68 ارور داده
ممنون میشم راهنمایی کنین

اینجوری فایده نداره صبر کن

اگر پابلیش شد با روشی که گفتم که هیچی

نشد باید فایلش رو برات بفرستم

فعلا نمیتونم شب میفرستم برات اگر پابلیش نشد

البته با اجازه ی تولید کننده اش آقای امامی نژاد

استاد به خطوط علاقه دارند خرده نگیرید

خیلی ممنونم
چون اگه بخوایم متن بفرستیم دوباره باگ میخوره

اقای امامی گفتن 800 خط کده ولی من کپی کردم کدارو جدا از این که ارور میده کدها 775 تاست کلش :joy: :man_facepalming:

کس دیگه ای همچین مشکلی نداره ؟

فارغ از اینکه هوش مصنوعی چی میگه چون نظراتش همیشه دقیق نیستند
و فارغ از اینکه ممکنه کد خطا داشته باشه یا نه
من ایده های خوبی گرفتم

بله برای من هم کمتر هست 769 خط . احتمالا خودشون اصلاح کنن یا فایل نهایی و اصلاح شده رو بفرستن .

خستگیم در رفت ، درد شونم هم خوب شد .

لطف کنید ایمیل هاتون رو برام بصورت خشوصی بفرستین تا تقدیم شه حضور محترم تک تکتون .

اقا مهدی سلام

شما زحمت ارسالش رو میکشی من مکدی مولتز تایم رو ارسال کنم ؟ باید باهم کار کنن این ۲ تا .

عزیز جان متاسفانه ما ایمیل هامون وصل نیست نمیشه یه فایلی چیزی تو یه اپ ایرانی بزاری؟

دوستان نسخه ی تکشاخ چیزیه که باید بهش برسیم همون که تقریبا بدون خطاست . با ۲ کد اول اشنا بشین تا اون رو تقدیم کنم چون کد تکشاخ از تلفیق ۳ حالت همزمان تشکیل شده باید همه رو شناخته باشید .

جی میل برای همه مگق وصل نشده ؟

راهش مهم نیست ، مهماینه زودتر بدستتون برسونم .