کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

کانال های دوگانه اش نمیاد اصلا

اقا محمد تننظیمات رو باید عینا طبق انچه منتشر شده اعمال کنید . مطمعن باشید کار خواهد کرد .از داخل ستینگ کانال های 2 گانه که بنام فرکتال های و فرکتال لو نوشته شدند رو به لاین یا دات تغییر بدید ئ اندیکاتور رو بر روی ستون سمت راست هودتون جایی که قیمت روش سواره پین کنید .

به احتمال زیاد مشکل از تبدیل کد بوده و چیزی رو عوض کرده

نه ایراد در صفحه اراییه الان درست میکنیم .

بازه ی بولینجر بین 1 تا 3 متغییر میتونه باشه برای 200 از 2 و 1440 از 2.5 هم استفاده کردم . انچه بیشتر مورد نظر بوده در بولینجر جمع شدن نوار ها یا اسکوییز شدن بوده خه هبر از حرکتی بزرگ میده .

این قدر شلوغه که آدم گم میشه

با دقت بیشتر به ضرث قاطع باید عرض کنم تمام مراحل رو بدرستی انجام داده اید بجز صفحه ارایی و خاموش کردن برخی موارد . در اولین بخش از سورس کد منتشر شده دستور العمل . تا 5 دقیقه دیگه به اصل کروکوبات خواهید رسید . من برم برای تکمیل مکدی مولتی تایم .

من دارم کانال های 2 گانه رو میبینم الان - برنگ صورتی و سبز و دات - یکم تحمل بفرمایید به جایی میرسیم که روی چارت فقط ورود خروج باشه و یه بچه ی 10 ساله باهاش سود بگیره

در مرحله ی اول از داخل ستینگ خود چارت بوردر ها رو کاملا خاموش کنید . بوردر کندل ها رو عرض میکنم .

توجه داشته باشید داریم با یه نظام پیچیده که تز آشوب بر اون حکمفرماست برخورد میکنیم و در عین حال در تلاشیم به ساده ترین شکل متغییر ها رو با یک نگاه رصد کنیم .

این 2 آیتم کانال فرکتال 2 گانه رو نمایان میکنه . از رنگ های نارنجی و زرد استفاده کنید . اصولا در میان رنگ های دیگه توجه چشم رو بیشتر بخود جلب میکنند . روی دات میتونید بزترید روی لاین هم همینطور اما پیشنهاد سر اشپز استپلاین با الماسه .

خود چارت شما هم در حال نشون دادن دیتای بی مورده از اندیکاتور

لطفا از داخل ستینگ صفحه ، صفحه نه اندیکاتور استتس لاین رو انتخاب کنید و مطابق تصویر عمل کنید .

اولین سیگنال پامپ بوده درسته ؟

نقطه ی اغازین کانال فرکتا دوگانه ای که داخل اون هستید رو شناسایی کنید و سپس از نقطه ی پایانی کانال قبلی ریگرشن ترند رو ترسیم کنید

به طور دیفالت تریدینگ ویو ریگرشن ترند رو روی اعداد 2 و منفی 2 ست کرده . در 90 درصد مواقع شما نیاز دارید این اعداد رو در کار با کانال ها به 3 و منفی 3 تغییر بدید و در 10 درصد نهایی مثل تصویر پیوست من عدد منفی 3 رو به منفی 4 تغییر دادم .

با استفاده از الارم های تریدینگ ویو بر روی ترند لاین ها این امکان برای شما میسر خواهد بود تا از شروط متعددی کسب سود کنید ، شروظی نظیر کراس آپ یا کراس دان کردن یک کندل بسته شده .

سپس فیب دایره ای رو انتخاب کنید و با از استفاده از 2 نقطه ی زیر اما در زاویه ی دقیق 45 درجه اون رو ترسیم کنید : نقطه ی اول دورترین رنج میانگین که معمولا رنج میانگین بمختصات 22و6 خواهد بود و بالاترین پیشنهاد قیمتی گندل پامپ همون های پوینت .

اگر به چارت دقیق نگاه کنید بالای برخی کندل ها اعدادی مشهوده . اعدادی بر اساس سری اعداد فیبوناچی . بسیار مهم هستند . هر سری با رسیدن به عدد 89 تموم میشه . روی چارت ببینید با رسیدن به عدد 89 قیمت از چه محدوده ای رد شده و کجا رو شکسته ؟!؟!

برای ترسیم این نواحی زمانی پس از انتخاب عدد صفر روی کندل قبل از پامپ و عدد 1 دقیقا روی سیگنال پامپ جا گزاری میشه . گفته شده جسی لیور مول بر اساس فواصل زمانی بازار کار میکرده . یک ساعت اول و 1 ساعت اخر هر اکسچنج بسیار مهمه و در نسخ بعدی که بدستون میرسونم بالاترین پیشنهاد و پایینترین پیشنهاد در هر سشم بهمهراه همپوشانی های بازار قابل رصده . تریدینگ ویو هم ساعت های مخصوص ترید رو تولید کرده که واقعا بدرد میخوره و اگه شانس بیارین کیتونید تهیه کنید . سایتی هم هست بنام مارکت 24 کلاک که ساعت دیواری برای ترید تولید ممیکنه . با ایرانی کارت تماس بگیرید و از طریق امازون براتون خرید میکنه و بدستتون میرسونه .

دوستان این مطالب رو قبلا هم گفتم اجازه بدید برم برای تکمیل مکدی

اقای مهندس

این کار هیچ سودی برای خودتون نداره ؟ فقط بخاطر کمک به هموطن هاتون باپلیکش میکنید ؟

بقول عزیزی would you mind اخرجنی ؟

اقا بزار رو چارتت حالشو ببر چیکار به نیت من داری ؟ این سوالو کس دیگه از من بوقتش میپرسه انشالله جوابی داشته باشم و بدم .

هنوز وضعیت آشفته هست

آفرین ولی با چارت من مقایسه کن . از اینجا دیگه خودت باید با کم رنگ و پر رنگ کردن بهش سرو سامون بدی من الان برات ارسال میکنم ریز درصد رنگ هارو .

اقا ی دبستانی ایین چه ؟!؟! بفرمایید بگیرید قربان ماهی 300 درصد اونقدر اصلا بگیرید که از خود بروکر پیام بیاد برای دست بوسی خدمت برسن تهران .

من وقتی چهار پایی بهم لگد میزنه عصبی نمیشم . به حال اون چهار پا هم افسوس نمیخورم . ذاته دیگه . ذات.

یادم نمیره شبی که به خدای خودم میگفتم تو راه این کارو نشونم بدم منم نشون بنده هات میدم . خدااروشکر با بد کسی من معاملعه نکردم . این ادم 2 پا په پاه دستی که براش لقمه گرفته رو تا ارنج گاز میگیره و به مقرب ترین و پاک ترین انسان هایی که پا روی زمین گذاشتن دشنام میده . کسی که از مردم انتظار داشته باشه روی ارامش رو هیچوقت نمیبینه .

با تشکر از اقای دبستانی اگر کسی در مقاطع بالاتر سوالی داشت طرح کنه

من به یک علت تقریبا تمام مطالب شما رو می‌خونم؛

علتش سواد یا علم تریدتون نیست، به دلیل وجود جملاتی لابه‌لای حرفاتون، که مشخصا ثمره‌ی تجربه‌ی یک عمر زندگیه و واقعا برام ارزشمنده!

صبح بخیر وقتی کد هارو وارد پاین میکنم بخاطر فارسی بودن اعداد ارور میده جای دیگه نمیتونید کد اپلود کنید که این مشکل پیش نیاد

اقای امامی نژاد ما هم تست میکنیم انشالله اگر چیزی که شما میگید باشه هر کی جلو راهمون باشه باهاش به اشتراک میزاریم

من همین ماهی 20 تا 30 درصد خودم رو میگیرم
بی خیال هرکی بیشتر میخواد

بی خیال ….
@admin

کل چارت شده خط
خب قیمت در نهایت قراره به یکیش واکنش نشون بده