بسیار عالی
فقط راجب وینریت و ار به ار هم اگه میشه یه توضیحی بدین که میانگین چقد هست
سوال دیگه اینکه زمانی بالایه های یا لو که منتظر هانت هستیم کلوزی داشته باشیم دیگه اون سطوح اعتبار خودشون رو برایه معمله از دست میدن درسته ؟
سوال بعدی هم راجب تایم فریم هاست چون من شغل اصلیم تریده و اکثر مواقع پایه چارتم یکم با روحیاتم نمیخونه که این همه برایه یه معامله صبر کنم ایا میشه از تایم هایه پایین هم وین ریت بالایی داشت ؟
کار با تایم فریم هایه زیر یک ساعت رو توضیح بدی ممنونت میشم
قوانین ار به ار و… هم بگی عالیه که من یه بکتست ۱۰۰تایی بگیرم و همینجا نتیجه رو بزارم
این استاپها فکر کنم بخاطر این هست روند بالا دستی رو در نظر نگرفتید یعنی تایم بالاتر میشه از MT4 MACD استفاده کرد جهت کاهش خطا هر چند سیستم خودش کامل هست
بله خودشون گفتن که باید مولتی تایم فریم کار کنیم تا وین ریت بالا تر بره من صرفا یه بکتست تو لایو گرفتم تک تایم فریمه چیز خاصیو در نظر نگرفتم تو بکتسکت که خب قطعا رو نتیجه تاثیر میزاره حالا ایشالله توضیحات بیشتر که بدن بهتر میشه بکتست کرد
با اجازه آقای امیری من یک نکته ای رو میگم شاید کمک کنه به درک مطلب این روشی که آقای امیری گفتن نگاه عمیقی به ساختار حرکت هست و ترکیبی از زمان و خود کندل .
اینکه میان از زمانهای یکدوم بطور تو در تو استفاده می کنن چون ساختار حرکت همین هست و واکنشهای کندلی هم همینطوره یعنی اون N پترن معروفی که تشکیل میشه بر اساس یکدومها داره تشکیل میشه ولی بندرت پیداش می کنیم چون کل حرکت رو نمی بینیم. یک نگاه به تصویر زیر بندازیم
یک دامنه اصلی تشکیل شده و کل دامنه رو به عنوان 1 واحد در نظر میگیریم و نهایتا تا یک هشتم واحد اونرو کوچک می کنیم کوچکتر از یک هشتم رو کاری نداریم چون مربوط به روندهای داخلی هر ترند میشه
حالا واکنشها رو به 50 درصدها ببینید و در مرحله آخر که می خواد از کل مسیر خارج بشه واکنشهایی که دو تا فلش قرمز نشان داده رو توجه کنید.
حالا کاری که آقای امیری کردن تلفیقی از کندل و زمان هست و بسیار کامل. این تصویر رو فقط گذاشتم تا درک بهتری پیدا کنیم
وین ریت و ار به ار رو باید با توجه به تایم فریمی هایی که خط هانت رو میکشید باید انتخاب و بکتست و فوروارد تست بگیرید .
مثلا ورود تایم فریم های بالا تعدادش کمتر ولی ار به ار بزرگتری داره و تایم فریم پایین هم تعداد بیشتر ولی ار به ار کمتر .
در ضمن دوستان اون مفاهیم و تعاریف اولیه و پایه رو کلا فراموش میکنن و مستقیم میرن سراغ ترید مارکت .
من بارها تعریف کردم که اون کندلی که موفق به ثبت لو جدید شده هانت های اون رو در نظر میگیریم و اون کندلی که موفق به ثبت های جدید شده هانت لو اون رو در نظر میگیریم و به ترتیب فقط به این کندل های میگیم صعودی یا نزولی .
از میلی شروع کردم خریدن ۱۰۰تومن از میلی خرید کردم آیا همونجا مناسبه بخرم باز یا جای دیگه فقط نمیخوام ضرر کنم ب هیچ ودیگه ترید نمیکنم تو این وضعیت نت فقط پولام رفت
کندل منفی ۱۰ یه کندل نزولیه که موفق به ثبت لو جدید شده و کندل شماره ی ۱ ما به اون واکنش بادی ریسپکت داده .
کندل شماره ی ۲ نتونسته زیر لو کندل شماره ۱ که نتونسته زیر لو کندل منفی ۱ کلوز بده و اصلا صعودی هم بسته شده .
کندل شماره ی ۳ هم که نتونسته زیر لو کندل شماره ی ۲ کلوز بده پس میریم برای کندل شماره ی ۳
کندل شماره ی ۴ هم باز نتونسته زیر لو کندل شماره ی ۳ کلوز بده پس میریم برلی کندل شماره ی ۵ و در نهایت کندل شماره ی ۵ موفق به کلوز کندل زیر لو کندل شماره ی ۴ شده پس به معامله ی Sell ورود میکنیم
حالا شما اگه تک تایم فریم کار کنید اینجا اصلا برخوردی صورت نگرفته و برخورد و روی فلش دوم برخورد کرده !
به همین خاطره که تاکید میکنم روی چارت فیوچرز تحلیل کنید چون رو CFD ممکنه که یا با شیطنت بروکر یا به دلیل دقت کمتر این لو رو بزنن!!! ولی تو فیوچرز شما رو دیگه نمیتونن گول بزنن.
و فلش دوم هم که اصلا تاییدیه ی ثانویه یا همون تاییدیه ی نهایی ما رو نداده!
تاییدیه ی نهایی یا ثانویه یعنی یه کلوز کندل بالای های قبلی برای صعود و یا کلوز کندل زیر لو قبلی برای نزول!
معامله ی دوم شما روی هانت کندل شماره ی ۸ بوده !که من باز تو تعاریف گفتم که اون کندلی که شما انتخاب کردید اصلا نزولی نیست ! شما باید روی هانت کندل شماره ی ۶ که تو تصویر مشخص کردم ورود میزدید!
چون کندل شماره ی ۹ و ۱۰ بادی ریسپکت رو به خط دادن و کندل شماره ی ۱۱ هم زیر لو کندل شماره ی ۱۰ کلوز داده و ورود شما به این صورت میشد