بله درسته محمد جان مرسی از وقتی که میزاری و توضیح میدی بنده طبق فهمی که تا حدودی از مطالبتون داشتم به صورت تک تایم فریم شروع به بکتست کردم و قطعا پر از ایرادم و با شما که تسلط کامل به این سبک دارین فرق میکنم
جدا از اون هم مولتی تایم فریم کار کردن قطعا باعث بهبود عملکرد میشه که بکتستی که کردم متاسفانه به دلیل اینکه یکم گیج شده بودم و تک تایم فریمه راحت تر بود دیگه تک تایم فریم بکتست کردم
این کندلی که شما مشخص کردی یه کندل صعودی بوده که اصلا ورود نداده به اصطلاح یعنی تاییدیه ی Buy نداده!
اهااا اینم از فوت کوزه گریش
به یه موضوعی که من توجه نداشتم این بود که فقط 2 کندل اخر رو در نظر میگرفتم و به خط هانت هایه گذشته که هنوز مصرف نشدن توجهی نداشتم نکته خوبی بود ممنون از شما
معامله ی سومتون که رو هانت کندل نزولی گرفتین که اساسا اشتباه بوده اما اگه روی هانت دو کندل بعدش میگرفتین استاپ درست تک تایم فریم میخوردید.
به اینصورت
معامله ی چهارم شما باز هم روی هانت یه کندل نزولی بوده که بازم اشتباه بوده و من اون رو با خط زرد مشخص کردم ( حتما یا من جایی به اشتباه نوشتم یا شما اشتباه خوندید یا برداشت کردید)
ورودهامون به ترتیب
هانت لو کندل صعودی
هانت های کندل نزولی
اولین طرفی که کندل دوجی هانت بشه .
و هر کدوم از کندل ها هم باز تعریف کردم که به کدوم نزولی میگیم کدون صعودی و کدوم دوجی!
شما باید برای این منطقه از قیمت طلا و باز هم تاکید میکنم که به صورت تک تایم فریم باید اول یه Sell میگرفتید به ترتیب زیر
که تا TP2 رو دیده و یه Buy میگرفتین به ترتیب زیر که باز تا TP2 رو دیده
یه نکات بسیار ریزی هم وجود داره در مورد مقدار نفوذ قیمت تو چارت های فیوچرز که ما اونا رو برابر محسوب میکنیم و اگه دیدید قیمت به اندازه ی کمتر از یک پیپ تو طلا یا یک الی دو پوینت تو یورو یا پوند نفوذ کرده بود مثلا ما اون پوزیشن رو میگیریم یا نمیگیریم.
مثل اینجا که تو معامله ی قبلی توضیح دادم که باید وارو پوزیشن بای میشدید و استاپ میشد اما در طرف مقابل ما یه خط هانت داریم که مقدار بسیار کمی بالای خط هانت ما بسته شده و کندل بعدش که با یه گپ ریز رو به پایین هل داده شده رفت استاپ معامله ی Buy ما رو زد باید همونجا وارد معامله ی Sell رو میگرفتیم!
پس باید همزمان حواستون به سیگنال ورود طرف مخالف هم باشه
معامله ی پنجم کاملا درست بوده .
فقط شما باید حواستون به این سطح میبود که توضیح معامله ی قبل گفتم میبود !
عالی.
محمد عزیز سوالی که دارم خب برایه یه ستاپ کامل هم باید نقطه ورود مشخص باشه و هم نقطه خروج که طبق اون بتونیم تو بکتستی که میگیریم ار به ار و وین ریت رو بدست بیاریم تا هنگام معامله زدن روانمون اروم باشه
وین ریت و ار به اری که شما کار میکنید میشه بپرسم چند هست ؟
مولتی تایم فریم کار میکنید ؟ و میانگین تعداد پوزیشن هاش در هفته رو اگه بگی ممنونت میشم
معامله ی شیشم رو یه مقدار دقت کنید .
که خط سفید اول خط هانت کندل نزولیمون هست اما تاییدیه نداشتیم چون دو تا کندل بعدی زیر هیچکدوم از کندل های قبلی خودشون کلوز ندادن !
و اونا رو هم با دوتا خط سفید دیگه مشخص کردم .
محمد جان جسارتا معامله 6ام اینجایی که شما مشخص کردین نبوده
نمیدونم چرا ولی نتایج در تک تایم فریم باب میل نیست و اکثرا استاپ میشه
امروز از شروع سشن لندن تا ساعت 16.30 معاملات طلا تایم 5 دقیقه 4 ورود و هر 4 پوزیشن استاپ شد متاسفانه
این سوال جواب شما جواب دقیق نداره .
چون بستگی به تایم فریم هایی که شما کار میکنید داره بستگی به میزان مهارت شما و تجربه ی شما بعد لز مدتها تمرین داره .
من الان خودم دارم وین ۷۰ تا ۸۰ درصد میگیرم و همیشه دارم رو استراتژیم کار میکنم تا ببینم چی برام بهتره .
مثلا وقتیوکه تو پراپ کار میکنید شما ترید بیشتر وین ریت بالاتر و ار به ار کمتر براتون بهتره اما رو سرمایه ی شخصی ترید کمتر و ار به ار بزرگتر بهتره .
ار به ار متوسط شما در حالت اول که گفتم باید بین ۱.۵ تا ۲ باشه و در حالت دوم بین ۳ تا ۵ باشه بسیار بسیار عالیه. هرکی بیشتر از این بهتون گفت بدونید داره خیال پردازی میکنه . من از هر دوش استفاده میکنم.
میشه بپرسم چه تایم فریم هایی کار میکنید؟
دیدم فایده نداره رفتم همه ی ورود ها رو از تایمی که شروع کردی مشخص کردم .
تارگت های احتمالی و استاپ های احتمالی.
استاپ احتمالی ۷
ریوارد احتمالی ۳۱.۵
بزرگترین ریوارد ۱۱
اون دوتای اولی هم که ریوارد ۳ و ۴ تقریبی رو دادن تا اولین خط هانت صعودی حساب کردم نه بیشتر.
وگرنه ریوارد احتمالی ۳۹ میشد تقریبا.
این تازه تک تایم فریم هست .
بذارید یکساعته ی ین ژاپن رو تموم کنم یه مقدار بیشتر آشنا بشید .
اینطوری بدون صبوری کردن و تمرین زیاد اصلا هیچکی نمیتونه جواب بگیره همونطور که من چهارسال و نیم نگرفتم .
اوکیه ممنون از شما اگه تو قالب ویدئو قرار بدین فکر میکنم باز دهیش خیلی بهتر باشه شما هم سر تایپ کمتر اذیت بشین ممنون از شما
این یکساعته ی ین ژاپنه که دیروز تا ۲۰ کندل رو گفتم ولی امشب یه مقدار جواب به سوالات و راهنمایی ها طول کشید .
مطالب برای شما الان خیلی سنگینه و من درکتون میکنم همونطور که برای خودم بود .
ولی اگه میخواید بهتون یه استراتژی بدم بگم ایم اینقدر وین ریتشه و اینقدر ریوارد دقیقا مثل بقیه ی اساتید محترم و به ظاهر خوب دارم سرتون کلاه میذارم .
مفهوم رو میخوام درک کنید نه اینکه دنبال استراتژی باشید .
بهتون استراتژی هم دادم ولی چون هنوز نمیتونید استفاده کنید فقط دارید به خودتون آسیب و ضرر میزنید.
مثل شمشیری که تو دست یه شمشیر زن نباشه .
ولی بهتون قول میدم که مفاهیم مارکت استراکچر حاکم بلامنازع همه ی ی بازارها هست و فقط کافیه به صورت فرکتال درکش کنید.
واسه امشب کافیه .
امیدوارم موفقدو پیروز باشید
سوال داشتید بپرسید .
همفکری نظر هرچی که میدونید به دردتون میخوره رو بیان کنید.
من مولتی تایم فریم 15 و 1 دقیقه کار کردم نتیجه بهتر شد
مشخص کردن خط هانت در 15 دقیقه و ورود در تایم فریم 1 دقیقه
برا امروز 5 تا پوزیشن داد که 3 تا تیپی و 2 استاپ رو در بر داشت
فقط یه سوال که دارم میشه از فوتپرینت و داده هایه حجمی برایه بهینه کردن ناحیه ورود استفاده کرد یا نه؟
به عنوان مثال اگر هانت درست باشه از لحاظ حجم باید اورد هایه زیادی در ناحیه هانت باشه که فکر کنم بهینه ترش میکنه
من امتحان نکردم ولی اگه میدونی و داده هاش رو داری بکتست بگیر اونم به من و بقیه ی دوستان نتیجه اش رو اعلام کن.
حله فردا میزارم نتیجه شو
دوستانی که ریسک به ریوارد رو میخواستن .
ین ژاپن 1H رو هم براتون همه ی ورودهاش رو در اوردم .
حتی اون دو بای که تا ریوارد ۳ رفته و بعد یه پایین زده هم استاپ در نظر گرفتم و اون سل که شارپ ریخته و تا ریوارد ۱۱ رفته هم استاپ در نظر گرفتم .
یعنی غیر اصولی ترین روشی که معامله رو بهز نگه دارید تا مارکت جهت تایم فریم بالای خودش رو پیدا کنه و هیچکدوم رو نبندی و هر معامله ای که خلاف همدیگه هم هستن بگیرید.
استاپ ۷
ریوارد ۲۲.۵
چه از نظر تئوری و چه عملی مارکت توانایی ضرر زدن به شما رو نداره این شما هستین که با ترید خارج از پلن یا با دانش ناکافی و یا عدم مدیریت ریسک به خودتون ضرر میزنید.
فقط اجازه بدید من مفهوم فرکتالیش رو جا بندازم که ریسک به ریوارد ها براتون بچه بازی و دل بخواه خودتون بشه.
نه امید واهی میدم و نه ناامیدتون میکنم.
اول اینکه بدون تمرین به هیچ جا نمیرسید دوم اینکه نباید فکر کنید یه هفته ای و یه ماهه و حتی مقدار کمی از یکسال به نتیجه میرسید.
من خودم تو هولد بلند مدت و میان مدت سهام و کریپتو و شاخص ها کامل نتیجه گرفتم فقط مونده کوتاه مدت که میشه ترید روزانه .
چندتا پراپ هم تو پراپفرم های خارجی داشتم که اونقدر امروز فردا شد تو این ج.ن.گ و بدبختی های گذشته به فنا رفتن .
اگه میخواید بدونید نتیجه میگیرید یا نه باید بگم فقط بستگی به خودتون داره اما جای درست اومدید . مارکت خارج از این چیزایی که من گفتم نیست فقط اسم هاشون عوض میکنن و به هزار نوع مختلف مغزتون رو به بیراهه میکشن.
فعلا.