بعضی بروکرها بونوسهای خیلی جذاب میدن، ولی همیشه ته ذهنم این سواله که واقعاً به نفع تریدره یا فقط باعث میشه بیشتر ریسک کنیم؟
شما بونوس گرفتید؟ تونستید واقعاً ازش استفاده کنید یا دردسر شد؟
البته همیشه هم بد نیست. اگر قوانینش ساده باشه و تریدر بدونه دقیقاً چطور باید استفاده کنه، بونوس میتونه برای مدیریت مارجین کمککننده باشه.
مشکل از جایی شروع میشه که تریدر بدون مطالعه فقط جذب عدد بزرگ بونوس میشه.
این بدددده
من شخصاً به بونوس خیلی خوشبین نیستم. چون معمولاً شرایط برداشت یا حجم معاملاتی پشتش هست که تریدر تازهکار اصلاً درست نمیخونه. نتیجهاش این میشه که آدم فکر میکنه سرمایه بیشتری داره و بیمحابا ریسک میکنه. برای همین بونوس اگر شفاف نباشه، بیشتر از اینکه کمک کنه، میتونه خطرناک باشه ![]()
یه 2 - 2 تا 4 تای ساده است
شما 500 دلار واریز میکنی 1000 دلار تو حسابت شارژ میشه و تا زمانی به اون بونس دسترسی داری که بالای 500 تا بمونی
حالا بیا حساب کنیم ( برای ساده سازی ریسک 10% میگیرم)
اگر روی حساب خود 10% ریسک کنی روی هر معامله ریسکت میشه 50$ ولی با بونس میشه 100$
رو حساب خود میتونی 10 تا استاپ بخوری و لیک بشی
روی حساب با بونس میتونی 5 تا استاپ بخوری
در واقع تریدر رو میبره به سمتی که بیشتر ریسک کنه و ببازه
بونس = تله
بونوس رفتار ریسکپذیری تریدر رو تغییر میده. وقتی کسی حس کنه پول اضافه داره، ممکنه سایز پوزیشن رو غیرمنطقی بالا ببره. از نظر من، کیفیت اجرا، برداشت و پشتیبانی خیلی مهمتر از بونوسه. بونوس آخرین معیار انتخاب بروکره، نه اولین معیار ![]()
من اوایل فکر میکردم بونوس یعنی پول رایگان. بعد فهمیدم خیلی وقتها نمیتونی راحت برداشتش کنی یا باید حجم خاصی بزنی. به نظرم بروکر باید خیلی واضح بگه بونوس قابل برداشت هست یا فقط برای ترید استفاده میشه
بونوسی که بونوس نباشد،بونوس نیست.
والسلاااام
انقدر قوانین استفاده از بونوس در بعضی بروکرها پیچیده ست که موقع افتتاح حساب در ایکس چیف تیک بونوس رو برداشتم
امروز معامله زدم دیدم کمیسیون نگرفت
از پشتیبانی پرسیدم،گفت تا دو هفته کمیسیون نمیگیریم
حالا هی ترید بزن،هی ترید بزن،هی ترید بزن ![]()
![]()
![]()
سلام و احترام خدمت شما عزیزان،
اخیرا یکی از دوستانم موقعیت مناسبی برای ثبت نام و افتتاح حساب در بروکر STB-Provider ایجاد کرده و از من خواست که این موقعیت رو باهاتون به اشتراک بزارم تا کسی اگر تمایل داشت، ثبت نام کنه.
خوشبختانه شرایط افتتاح حساب و اتصال به متاتریدر از طریق نت ملی هم فراهم هستش که راهنمای اتصال رو براتون تو پیام بعدی میزارم.
اگر دوست داشتید با شرایط نحوه واریز و جزئیاتش آشنا بشید میتونید به ایدی ایشون در بله پیام بدید: @ecoenonymoussupport
موفق و موید باشید ![]()
دوستان عزیز مثل اینکه هنوز این بونوس فعال هستش و قابل استفاده است.
اگر کسی تمایل داشت، تو بله اشاره کنه که از طریق تبلیغات ایران بروکر اومده که سریعتر راهنماییش کنه.
موفق باشی
اول اینکه هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره.
بعدشم بونوس یه چیزیه که شما باهاش وسوسه بشی تا از خودت سرمایه بزاری.