به نظرتون سرمایه گزار برتر بستر ملی فراهم میکنه؟

فک کنم همه مون دیگه میدونیم نظر سنجی گزینه دوم برنده ماجراس ولی سوال اصلی اینجاس…

آیا بستر ملی فراهم میکنه مثل ترمینال متاتریدر که با نت ملی بالا بیاد یه سرور فراهم میکنه؟

یا اینکه باید کانف.یگ تهیه کنی و معاملاتت رو سر بگیری؟

نظر شما چیه با توجه به اطلاعاتی که دارین؟

من با سرمایه گذار برتر صحبت کردم بستر ملی نیست و با کانفینگ باید متصل شد خودم حساب ریل داشتم اما فعلا نمیخواهم با سرمایه کار کنم خودشونم نمیدونن چیکار میخواهن بکنن

2 لایک کرده

اینطور اگر باشه که حسابا فعال بشن کسایی که نمی تونن وصل بشن یا شرایط هزینشو ندارن حسابو از دست میدن

احتمالا برای کسایی که نمیخوان با کان.فیگ فعالیت کنن حساب رو فریز نگه داره .

ارع منم حدسم همینه چون گفته با ظرفیت

بعیده این کارا بکنه با این کار تریدر های زیادی رو مقابل خودش قرار میده مخصوصا تو این شرایط که خود من انتظار خیلی زیادی از سرمایه گذار برتر داشتم اما تو این مدت خوب عمل نکرد

موافقم به نظرم هر حرکتی بخاد بزنه فکر همه جاشو میکنه چون اعتبار چند سالشو زیر سوال نمیبره

1 لایک کرده

حالا من دنبال یک پراپ دیگهم تا زمان استیبل شدن شرایط فعلا منتظرم مسابقه پراپکو تموم بشه یک حساب احتمالا بگیرم ازشون

موفق باشی………………………

مچکر همچنین شما.

اگه تا بالای ۹۰ _ ۸۰ درصد نتونن وصل بشن
بهت قول میدم دو باره برا همه حساب ها رو فریز می کنه

بنظرم همتون ماهی بالای 10 هزار دلار برداشت میزدید از سرمایه گذار برتر که الان اینقدر پیگیرشید :star_struck:

3 لایک کرده

سلام

یعنی شروع مجدد برتر روی نت ملی نیست

آخه این روی دقیق توضیح نداده که شروع مجدد بر روی نت ملی هست یا نه

دوستان سرمایه گذار برتر چیشد تکلیفش ؟ نظرسنجی هم معلوم شد اما هنوز اقدامی نکردن

1 لایک کرده

با توجه به قزعه کشی برای عضویت در حساب روبیکاش که ۷۲ ساعت وقت گذاشته براش احتمال میدم که در هفته ی پیش رو تصمیمش رو اعلام کنه

قرعه کشی کار خیلی زمان بری هم نیست میتونن یک روزه کارو جمع کنن 1 هفته براش زیادیه حقیقتا

وقت قرعه کشیش آخر یکشنبه تموم میشه ولی اعلان نصمیمش رو حدس می زنم وگرنه چیزی نگفته فعلا