واگرایی شدید در نظرسنجی کیتکو طلا؛ شما در جبهه گاوها هستید یا خرس‌ها؟

سلام دوستان،

گزارش اخیر کیتکو نکات جالبی داشت که به نظرم برای کسانی که روی طلا و دلار معامله میکنند مهم است. خلاصه ماجرا اینجاست:

۱. رفتار متناقض طلا:

هفته پیش طلا با تشدید تنشهای خاورمیانه تا قله ۵۲۴۰ دلار پرتاب شد، اما به محض اینکه نفت به بالای ۱۰۰ دلار رسید، ورق برگشت. چرا؟ چون بازار از «ترس جنگ» شیفت کرد روی «ترس از تورم ماندگار». طلا الان دقیقاً روی مرز روانی ۵۰۰۰ دلار قرار گرفته.

۲. شکاف عمیق بین کارشناسان:

نظرسنجی این هفته کیتکو نشان‌دهنده یک بلاتکلیفی بزرگ است:

• خرس‌ها (۴۰٪): معتقدند قدرت دلار و نرخ بهره بالا (ناشی از تورم نفتی) طلا را به زیر ۵۰۰۰ دلار می‌کشد.

• گاوها (۴۰٪): این ریزش را صرفاً یک اصلاح تکنیکال میبینند و چشم انتظار هدف ۵۶۰۰ دلاری هستند.

• خردها (۶۳٪ صعودی): برخلاف حرفه‌ای‌ها، معامله گران خرد هنوز به صعود طلا و پیروزی ترس از جنگ بر قدرت دلار ایمان دارند.

۳. تحلیل شخصی:

به نظر میرسه طلا در یک شطرنج پیچیده گیر کرده. از یک طرف نفت ۱۰۰ دلاری یعنی تورم بیشتر (مثبت برای طلا)، اما از طرف دیگه همین تورم باعث میشه فدرال رزرو برای مدت طولانی تری نرخ بهره رو بالا نگه داره (منفی برای طلا).

سوال من از شما:

به نظر شما در این جدال، کدوم عامل برنده میشه؟ آیا طلا میتونه حمایت ۵۰۰۰ دلار رو حفظ کنه یا باید منتظر یک ریزش سنگین تر به دلیل قدرت گرفتن مجدد دلار باشیم؟

#طلا #انس_جهانی نفت #تحلیل_بازار #فدرال_رزرو

5 لایک کرده

حالا این تفاوت دیدگاه بین وال استریت و معامله گران خرد معنیش چیه؟

3 لایک کرده

همه چیز به آینده جنگ بستگی داره
شاید بعد از سالها نیاز به تغییر ارز مرجع در ساختار جهانی باشه
شاید این حجم از میل چین به خرید طلا زمزمه هایی برای روزهای بعد از دلار باشه
در نهایت پایان این جنگ و یا هر نوع راهکار مقابله با اثرات اون میتونه تعیین کننده باشه
مثلا اگر اولین معاملات انرژی با فشار ایران بر مبنای یوان شکل بگیره ما شاهد یک سناریو هستیم و در صورتی که تنگه هرمز به روش آمریکایی باز بشه احتمالا شاهد یک سناریو هستیم که باز همون سناریو وابسته به ادامه پیدا کردن تنش ها و یا فروکش کردن اون هست
طلا همواره طلا خواهد بود اما بازارها وابستگی چشم گیری به انرژی دارن
باید ببینیم تکلیف نبض تولید که همون انرژی باشه چی میشه…

4 لایک کرده

سوال فوق العاده‌ایه! ببینید، این اختلاف دیدگاه معمولاً یک سیگنال معکوس در نظر گرفته میشه. داستان از این قراره که معامله گران خرد (Retail) بیشتر تحت تأثیر تیتر اخبار و هیجانات لحظه ای مثل ترس از جنگ قرار میگیرن و به همین خاطر ۶۳٪ صعودی‌ان. اما وال استریت و بانکهای بزرگ، بیشتر روی محاسبات بازار و سیاستهای کلان فدرال رزرو تمرکز دارن.

وقتی وال استریت این‌قدر محتاطه، یعنی اونا معتقدن تأثیر تنشهای سیاسی قبلاً پیشخور شده و حالا چیزی که براشون مهمه، نرخ بهره و قدرت دلاره که مستقیماً با نفت ۱۰۰ دلاری بالا میره.

معمولاً در این جور مواقع، حق با پول هوشمند یا همون وال استریته، مگر اینکه یک اتفاق غیرمنتظره دوباره بازار رو غافلگیر کنه. نظر شما چیه؟

البته یه قانون نانوشته هست که میگه:
همیشه برخلاف ریتیل تریدا معامله کن!

5 لایک کرده

راستش منم مثل خردها فکر میکردم :laughing:

4 لایک کرده

دقیقاً! در واقع داری به یک تغییر پارادایم در نظم جهانی اشاره میکنی. کاملاً موافقم که طلا الان دیگه فقط یک دارایی امن نیست، بلکه داره نقش بیمه در برابر ریسکهای سیستماتیک دلار رو بازی میکنه، خرید سنگین چین هم تأیید همین فرضیه دلارزدایی هست.

چه سناریوی یوان پیش بیاد و چه تنش در تنگه هرمز خروجی اش روی قیمت نفت و در نهایت روی تورم جهانی میشینه که سوخت اصلی صعود طلاست. در واقع طلا به پیشواز دنیایی رفته که در اون انرژی حرف اول رو میزنه، نه صرفاً دلار کاغذی. به نظرت با این اوصاف، طلا میتونه تو کوتاه مدت سقف جدیدی بزنه؟

6 لایک کرده

خب درسته تو دسته ریتیلها هستیم ولی باید همسو با بزرگان بازار فکر کنیم

4 لایک کرده

لذت بردیم. خسته نباشید

1 لایک کرده

بنظرم ریزشیه به احتمال زیاد

2 لایک کرده

خب حالا منی که روی ۵۱۰۰ وارد خرید شدم چیکار کنم، به نظرتون تا کجا اصلاح میده؟

2 لایک کرده

خیلی ممنون از همراهیت! خوشحالم که برات مفید بود. :folded_hands:

3 لایک کرده

امیدوارم :palms_up_together:

2 لایک کرده

من طلا رو برای این ماه در یک رنج میبینم حتی با میل به سمت نزولی
آپریل میتونه برای طلا ماه جالبی باشه

1 لایک کرده

دمت گرم. منم همین نظرو دارم

5 لایک کرده

از نظر من همه چیز به بسته شدن (Close) کندل امروز بستگی داره. اگر قیمت بتونه زیر مرز روانی ۵۰۰۰ دلار تثبیت بده، احتمالاً یک اصلاح تا محدوده ۴۸۵۰ رو در پیش داشته باشیم تا نقدینگی لازم رو جمع کنه.

اما اگر امروز شاهد یک پین‌بار (Pin Bar) باشیم یا کندل بتونه بالای ۵۰۳۰ کلوز بده، این نشونه برگشت قدرت به سمت خریدارهاست و میتونه پوزیشن خریدت رو دوباره به بالای ۵۱۰۰ برگردونه

6 لایک کرده

عالی دمتون گرم.

3 لایک کرده

ممنونم :melting_face: منتظر میمونم فقط اگه اصلا پین بار نشه و بریزه چی؟ یعنی باید منتظر بمونم تا گندل روزانه بسته بشه؟

1 لایک کرده

خب اینجاست مدیریت سرمایه به کار میاد. مگه شما استاپ لاس ندارین؟ چرا منتظر میمونین؟

این تحلیل سناریوها رو میگه

2 لایک کرده

درسته. فکر کردم میگین پوزیشنم رو نگه دارم تا کندل روزانه بسته بشه :rofl:

3 لایک کرده

من هیچ . من تگاه… :saluting_face:

2 لایک کرده