پراپ فرم و بروکرهای خدمات دهنده به ایران

دو تا موضوع

1 :green_circle: اینکه ما پراپ فرم خارجی که به ایران خدمات بده نداریم؟ که بشه با نت بین الملل باهاش ترید کرد ؟

:left_arrow:(ببینید متا حجم زیادی استفاده نمیکنه یه دو سه گیگ کانفینگ که با یکی دومیلیون میشه خرید برای متاتریدر جواب میده تو بازه بیست روز کار در یک ماه )

:left_arrow:متاسفانه پراپ یا بروکرای معتبری که به ما خدمات میدن با کانفینگ هم کار نمیکنن چون خودشونمارو قطع کردن از اتصال به بازارهای جهانی..(از مزیت بروکر هایی که به ایران خدمات میدن)

2​:green_circle: پراپ فرم یا بروکرهایی که به ایران خدمات میدن نت قطع شده درست شما مگه سروراتون تو ایران که قطع شدید مگه بازار جهانی هم قطع میشه!؟ الان کسی دسترسی به نت هم داشته باشه بخاطر قطعی شما نمیتونه کار کنه
تنها راهی که گذاشتید رفتن از ایران و گرفتن پاسپورت که برای ۹۶ درصد جامعه تریدرا ممکن نیست

:left_arrow::green_circle:شاید جنگ پنج ماه طول کشید برنامتون چیه !؟ بماند که بعد از جنگ ۱۲ روز و دی ماه باید برای این روزا برنامه ای میداشتید!!!

7 لایک کرده

مشکل بنظرم نبود آیپی ثابته ولی ظاهرا میشه با تریدرز کامبت و فاندد نکست کار کرد
من خودم چالش فاندد رو دارم ولی جرات نمیکنم باهاش کار کنم!
چون در دی ماه هم این قانون رو عوض نکردن و تا باز شدن کامل نت بین الملل صبر کردن

فعلا هم دو روزیه با آلپاری کار میکنم ولی اصلا راضی نیستم

2 لایک کرده

اگه اینترنت باشه برا بروکر معتبر ها شون الماری و اوربکس و آمارکتس و لایت فایننس و اپوفایننس و پراپ فور اف ایکس و sgb و لی اینترنت نیست میگم بروکر الپاری و ترندو و پراپ هیچی شاید پراپکو

پراپکو الان کار میکنه مگه؟

۴ روز پیر به همراه پراپ پلاس تو رادار ایران بروکر دیدم کار میکرد

2 لایک کرده

مای پراپ فعلا ادعا کرده که سرور در شرایط نت ملی رو فراهم کرده بنده حساب خریدم چند روزه مشخصات حساب رو ارسال نکردن بفرستم برام چک کنم حتما خبرشو می‌زارم

3 لایک کرده