علت اختلاف چارت کارگزاری و چارت شرکت بورس تهران

علت این اختلاف عجیب غریب بین چارت کارگزاری و چارت شرکت فناوری بورس چی؟

این الان چارت وثخوز هست تو کارگزاری؛ ماوس رو گذاشتم روی میله 20 تیر 1403؛ خب؟

حالا این چارت وثخوز هست تو سایت بورس ماس رو گذاشتم روی همون 20 تیر 1403

واقعا این چارت های بورس دقیقن؟ این الان یعنی چی؟ کجا رو داشتم اشتباه میرم؟

با سلام
این چارت ها هیچ تفاوتی با هم ندارن عکس اولی نماد بدون تعدیل هست عکس دومی با تعدیل این گپ در عکس دومی به خاطر افزایش سرمایه رخ میده شایدم سهام جایزه به سهام دار میدند چیزی که من دیدم سود سالانه داده 2بارم بعدش افزایش سرمایه داده ولی برای نوع افزایش سرمایه که از کجا تامیین شده باید صورت های مالی رو برسی کرد در کل این چارت ها یکی هستد

1 لایک کرده

داشتم خل میشدم! دمت گرم درسته! الان کارگزاری رو هم گذاشتم روی تعدیل نشده مثل چارت بورس شد!

یک نماد هست به اسم “سفاسی” اینو میتونی با چارت خودت ببینی ابتدای 1400 چه اتفاقی براش افتاده چون حتی تو حالت تعدیل شده هم باز یه گپ بزرگ میبینم :thinking:

1 لایک کرده

چند تا نماد عجیب هم هست بعنوان مثال “نیلی” یا “کمند” رفت و برگشتی خیلی عجیب هست؛ هم تو سایت بورس چک کردم هم تو کارگزاری؛ هر دو اینطوری بود. اینا علتشون چیه؟

1 لایک کرده

کمند

1 لایک کرده

هر بار 2.5 درصد بالا رفته وقتی رسیده به این حدود روز بعد 2.5 درصد اومده پایین و دوباره خورد خورد رفته بالا تا 2.5 درصد بعدی

1 لایک کرده

ما چند جور صندوق داریم درامد ثابت داریم که سود دورای میدند 15 هرماه 100میشند و اخرماه 127تقریبا اون 27تمن رو به دوصورت میدن بسته به نوع صندوق یا تعداد سهام زیاد میشه یا پول واریز میشه به سهام دار
این اسامی صندوق های دورای درامد ثابت هستند

چارت همشون این جوری هست

1 لایک کرده

با سلام
گپ موجود هست احتمالا حق تقدم داده شده سفاسیح ولی فرخته شده چون مال چند سال پیش هست در این صورت قیمت نصف میشه و تعداد دوبرابر میشه
باتعدیل

بدون تعدیل

گپ بالا باید پور بشه ولی چیزی که من میبینم خیلی زمان بر هست

سهم که 88% ریخته الکی سمتش نرو

من درعکس بالا و عکس پایین فریز سهم و پروژه شدن سهام سفاسی رو میبینم

1 لایک کرده

پاسخ سفارسی رو فرستادم تایید بشه برات نشون میده

1 لایک کرده