عمر ما تلف شد فقط
من که بدنیا اومدم دلار ۸۵ تومان بوده.وضع الانم اینه
بیچاره نوزادی که با دلار بالای ۱۸۰هزار تومن بدنیا میاد
اگه درست یادم باشه فک کنم سال 98 بود . دلار از 12 هزار تومن یهو شد 18 تومن . بعدش یکم اصلاح کرد تا 16 کلی آدم تو ضرر دلاراشونو فروختن. از ترس اینکه بیشتر ضرر نکنن .
اون زمان این از شگرد های همتی بود نوسانگیری از دلار برا تامین کسری بودجه ی دولت روحانی . بعدش هم دیدن فقط نوسان گیری از دلار جواب نمیده . گفتن از بورس هم یه نوسان گیری کنیم که تو تاریخ بنویسن .
حاجی چند سالته ؟ ![]()
دلار یه سال پیش 85 تومن بود
نمیخوام ناراحت کنم کسیو ولی خب تو همین مدت شد 190![]()
![]()
ناراحت چیه داداش
داریم سر میشیم دیگه
تا میاییم توی مات و مبهوت قیمت قبلی بمونیم
فرداش دوباره متعجبمون میکنه
فک کنم منظورش 85 تک تومنی بود . احتمالا دهه 60 ی باشه . زمان رفسنجانی این قیمت بود
رسید به 190. بهتره عنوان تاپیک رو عوض کنی بنویسی قیمت لحظه ای دلار
۸۵ تومن.کمتر از ۱۰۰تا تک تومنی ![]()
سال ۶۶ این قیمت بود
سال ۷۹ ،۱۰برابر شده بود.۸۳۰ تومن
اوووو من اشتباه خوندم
خوش بحالش ارزونی رو حداقل دیده
زمانی که دلار 1000 هزار تومن بود من ماهی 1000 دلار از گوگل ادسنس درمیاوردم که یه شرکت خدمات هاست برش میداشت بهم 80 درصدشو میداد! بعد دلارو چقدر برمیداشت از من؟ 900 تومن!
اپدیت قیمت: یک دلار معادل 190,000 هزار تومان وجه رایج مملکت ![]()
بعنوان تریدر تقریبا ناک اوت شدیم،
تحریم های امریکا!
قطعی اینترنت!
قیمت دلار!
دیگه الان داور میشماره ببینه بلند میشیم یا نه!
ناین؛ ایت؛ سون! سیکس! …. تمام
در صورتی که بتونی با این وضع اینترنت درآمد دلاری داشته باشی. نه الان که تا تکون میخوری نت قطع میشه و همون ریالیشم خیلیها دیگه نمیتونن در بیارن.
داداش در کنار این قطعی دارم میبینم افرادی رو که دو تا دو تا خطشون سفیده!!!جالب بود برام دیشب یکی از دوستان پیشم بود و داشت میگفت که خطاشو سفید کرده و با کمال وقاهت وقتی ازش پرسیدم جفت خطت سفیده چرا ؟ گفت چون دو تا گوشی دارم دیگه !!! اره داداش گلم طرف زندگیشو داره و نت هم برای وب گردیو تلگرام گردیش میخواد !!! منو شمایی که داریم خرج میدیم افراد کنارمون دارن نون میخورن باید بدوایم دنبال نت گیگ 300 هزار تومن با قطعی !!! هوففففف چی بگیم !!!قطعا خیره ![]()
اگه بخواد با همین شیب و شدت و حدت پیش بره مقاومت اصلی اش محدوده 215 تا 216 هزار هستش البته روی 200 هم به لحاظ روانی اصطلاحا یه مقاومت داره.
دیگه روانی برامون نمونده با این روانی ها.
امروز هم برای ما روز اول قطعی برق بود
۹صبح تا ۱۱ قطع شد
از در و دیوار میباره ![]()
اوه چه بد. واقعا قله رد کرده نزدیک کوهپایه است
ترید تو ایران جای آماتورا نیس واقعا
اول باید قیمت دلارو چک کنی
بعد ببینی نت داری که الان نداریم
بعدش میرسه به برق
آماتورها هم میتونن ترید کنن،به شرطی که کشور دست حرفه ای ها باشه
متاسفانه آماتورها از ترید پول در نیاوردن و به م.م.لک.ت داری رو آوردن
همش یک ور. تابستون و برق یک ور
پارسال پراپ رو از دست دادم بخاطر برق. یادم رفت استاپ بگذارم. رفت بی وجدان تا 4 ساعت نیومد و مارکت زده بود شتک کرده بود.