لطفاً کسی که مدارک احراز هویت خارجی خریده و باهاش چالش گرفته ؛ لطفاً از تجربیاتش بگه !
برادر.من مدارک امارات خریدم.حتی ایمیل به اسم ثبت شده توی مدارک ساختم
مشکلات دیگه بجز مدارک هست
Ip ثابت محل مدارک و خط موبایل خارجی لازم داری
همیشه هم باید نگران استعلام گرفتن مدارک باشی
من گواهینامه ترکیه گرفتم برا صرافی مکسی
اوکی بود مشکلی پیش نیومد
اگه نت وصل نشه و بروکرها مجبور بشن خدمات به ایرانی ها رو متوقف کنن، چاره ای جز خرید مدارک نیست. تو گوگل وقتی میزنم وریفای حساب فارکس، سایت زیاد میاد. حالا راست دروغشو نمیدونم استفاده نکردم. ولی همون بساطی که با وریفای پی پل داشتیم با اینم خواهیم داشت، با فرض اینکه تازه سیم پرو هم گیر آورده باشیم قبل از وریفای
بروکرها در حال جابجایی به نت فعلی ما که معلوم نیست داخلیه یا خارجی هستن
تهش ترندو هست ![]()
عکس پروفایلتم داغونم کرده ![]()
خیلی خوشنام هستی، اواتار منم برداشتی گذاشتی ![]()
بروکر خارجی هم به کاربر ایرانی میرسه طمعش گل میکنه، ایرانی که نه گمانم اصن درد بخوره
ای پی که منطقیه مال ایران باشه
شما اماراتی هستی به عنوان مثال حالا اومدی ایران به مدت . ای پی دلیل نمیشه !
شما میگی شماره تلفن یعنی امکانش هست تماس بگیرن ؟!
مثکه ایران تحریم هست ها.
من مدارک امارات گرفتم برای بایننس چند سال پیش پول رو که گرفت مدارک رو فرستاد اما بایننس قبول نکرد بهش گفتم گفت به من ربطی نداره همین تجربه تلخی شد برام اول احراز هویت کنید بعد پول رو بزنید.پول رو بدید قبل احراز هویت دیگه رفت که رفت حواستون باشه.
نه عزیز.آی پی حساس ترین قسمت کاره.برخی پلتفرم حتی اگر مدارک شما برای امارات باشه،اما آی پیت یکبار مثلا آلمان بخوره(کشوری که تحریم هم نیست)حساب روی هوا میره
خط موبایل برای دریافت کد از طریق پیامک
خودم خط انگلیس گرفتم
الان تخلیه شده چون استفاده نکردم
من حساب بایننس داشتم
اما آی پی ثابت امارات گیرم نیومد
حساب رو خالی کردم.حدود ۵۰۰۰دلار داخلش داشتم
یادم انتقال دادم بینگ ایکس،که اونم ایمیل برداشت داد بهم و کار با ایرانی ها رو قطع کرد
منو میگی؟آواتار؟گیوربه؟
من گواهینامه ترکیه فیک دارم باهاش صرافی mexc احراز کردم تا الان هم مشکلی نداشته اوکیه