اگر به اینترنت بین الملل وصل بودید در کدوم بروکر ثبت نام می‌کردید؟

اگر ابزار تغییر آی پی داشتین تو کدوم بروکر ثبت نام میکردین

کدوم بروکر ها احتمال خدمات ندادن به ایران کمتره و عملکرد خوبی داره ؟

1 لایک کرده

دوست عزیز اخه فقط حرف تغییر ای بی نیست

برای کار کردن با بروکرهای مورد نظر باید احراز هویت هم بشین

اون رو چطور میخواین دور بزنین

من خودم چندسالی ترکیه زندگی کردم

از ذوقم تمام بروکرهارو ثبت نام میکردم

ولی هیچ بروکری به خوبیه

icmarket و pepperstone نبود

فوق العاده بودن

2 لایک کرده

Xchief ثبت نام می کردم

دوست عزیز مشکلی با ایرانی بودن ما نداشتن؟

واریز برداشت از حساب داخل ترکیه انجام میدادید؟.ممنون میشم یه توضیحات بفرمایید حداقل راهنمایی باشه برای همه

بنده کیملیک ترک دارم

و با کیملیک ترک میتونم تو اکثر بروکرها ثبت نام کنم

برداشت ها از طریق تتر یا مستر مارت و ویزار کارت اتجام میدادم

3 لایک کرده

خوش به حالت کاش ما هم این امکانات را داشتیم حالا چگونه کیملیک گرفتی با خرید ملک؟

1 لایک کرده

به چه چیزایی باید فکر کنیم خدایی :rofl:
به نظرم تو این شرایط بچسبیم به پراپ ها خیلی بهتره تا با پول خودمون ریسک کنیم
من جنگ 12 روزه 1کا به باد دادم سر اینکه پوزیشنم باز مونده بود و اینترنت ملی شد
برید دنبال پراپ های داخلی مثل مای پراپ و رابین سود و … تا اوضاع دوباره درست بشه

این بحث در ادامهٔ اگر ابزار تغییر آی‌پی داشتید در کدوم بروکر ثبت نام می‌کردید؟ ایجاد شده است

والا ابزار تغییر آی پی فقط یک بخش کوچکی از قضیه است و باید دید که آن ابزار تغییر آی پی میتواند پایدار متصل باشد ؟

آیا آن بروکر مورد تایید ما به ایران خدمات میدهد ؟ ( چند بروکر معتبر اخیرا بعلت قطعی با ایران قطع همکاری کردند )

از بین بروکر هایی که به ایران خدمات میدهند چند گزینه خوب وجود دارد

شما اگر داخل جنگم نبودی کال ماریجین میشدی بخاطر اینه که اصول معامله گری رو نمیدونی ! بیچاره اون پیاپی که سرمایه به تو بده

1 لایک کرده

منم کیملیک دارم اما مشکلی که هست اینه که ساکن ترکیه نیستم برای احراز آدرس در بروکر ها نیازه دیگه درسته

من با Stb و الپاری و ای پلنت کار کردم و همه اش هم کال شدم :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 لایک کرده

من نزدیک 10 ساله در لایت فایننس هستم خیلی خوب بوده یکسری هم چندسال پیش که قطعی سراسری فارکس رخ داد خسارت ها را پرداخت کرد ، خدا را شکر تا الان هم خوب بوده و با ایرانی ها مشکلی نداره !

3 لایک کرده

بله باید ادرس پستی ثبت کنین

مثلا یه قبض ابی برقی

اول آلپاری دوم لایت فایننس بنظرم هم برای کمیسیون هم برای اسپرت معقولشون

1 لایک کرده

آلپاری که دیگه منسوخ شده بدرد نمیخوره ایکس چیف و لایت فایننس هوبن

1 لایک کرده

:rofl: :rofl: :rofl:

1 لایک کرده

واقعا خبر های امروز هیچ امیدی به نت نیست ، خدایی باید از این مملکت رفت دیگه هرچی زدیم نشد

سلام دوستان من سه سالی هست که با بروکر ایکس چیف کار میکنم و برداشت هام در سریعترین زمان انجام میشه و تازگیا با نت ملی هم خدمات میده ،لینکشو پایین میزارم

1 لایک کرده

من آلپاری رو انتخاب می کنم. پشتیبانی ش خوبه. برا احراز هویت اذیت نمی کنه. برداشت و واریزش بی دردسره. پاداش و مسابقه و … هم داره. با نت ملی جوابه

معمولا یک خط تلفن لازمه با یه قبض ، قبض و میتونی توی گوگل سرچ کنی دوستان سرویس ارائه میدن ولی تلفن و یا باید یه دوستی آشنایی داشته باشی ترکیه یا ازین خطای مجازی استفاده کنی