کتاب میخونی؟از قفسه کتابات عکس بده📷

چهار اثر یکی از چیزایی بود که واقعا بهش اعتقاد دارم

از قدیم هم گفتن

به هرچی فکر کنی همون سرت میاد

از چیزی بترسی میاد سراغت

به تموم این جملات اعتقاد دارم

متاسفانه توی عصر تکنولوژی آدمای کمی هستن که این مسائل رو باور کنن

2 لایک کرده

قربونت رهام جان
دقیقا همینطوره موافقم باهات منم شدیدا درگیرش بودم و با توصیه های همین کتاب حلش کردم

از لحظه ای که نظم کتابهاتون رو دیدم ، شرمندگی عجیبی نسبت به کتاب هام پیدا کردم .

راستشو بخواین بعد اینکه تعداد کتابهاتون رو دیدم
منم نسبت به کتاب های کمی که خوندم شرمنده شدم :joy:

دقیقااا منم همین حسو دارم

تقریبا اکثر روزها میخونم، کتاب ها هم اینقدر زیاده که کمبود جا پیدا کردم :sweat_smile:

امان از کتاب بادبادک باز …

سلام و درود کتاب های نویسنده محترم. خانم راندا برن رو پیشنهاد میکنم بخونید :heart_hands:t2:

اگه منظور در حوزه ترید و یادگیری و آموزشه که استاد و نویسنده و مدرس همگی یک نفر باشند و همیشه برا تدریس و رفع اشکال و منتور تنها نباشی،و استاد کنارت باشه،کتابهای کامل استاد یاشار رو معرفی میکنم،از صفر مقدماتی تا پیشرفته و سود در بازار…

پیشنهاد میکنم یه سر به کانال استاد در روبیکا بزنید

@RTMYASHTRADER_ACADEMY

این تاپیک رو دوست داشتم

یجا خوندم گفت از یه کتاب خون که کتابخونشو بهت نشون داده

هیچوقت نگو چندتا کتاب خوندی

بگو چندتاشو نخوندی

حالااااا چندتاشو نخوندی ؟

اگه منظورت از نخوندن اینه که کلاً کتاب رو باز نکرده باشم، نه، تقریباً همه‌شون رو حداقل یه نگاهی انداختم. اما اگه منظور خوندن کامل از اول تا آخره، خب اون‌جا شاید جواب یکم ناامیدکننده باشه. چون واقعیت اینه که بسته به نیاز و حوصله، از هرکدوم بخش‌هایی رو خوندم و در عین حال تعداد قابل‌توجهی رو هم کامل کردم.

من خودم توی سبکمون rtm داریم

بازم ممنون که معرفی کردی

راجب زندگی باور ها طرز فکر و خیلی چیزای دیگه یکی از کتاب هاش اسمش هست «راز» و «قدرت»

من نتیجه فوق العاده شگفت انگیزی گرفتم امیدوارم واسه شما ام همین اتفاق بیوفته :folded_hands:t2:

جالبه که چقدر اشتراک بین کتابهای من و شما وجود داره هم نام کتاب هم موضوعی

چه جالب

عکسش رو بزارید ما هم استفاده کنیم .